Νέα

Η κιβωτός του Λίλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 741K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ο λιλας

• Ειναι οκ ατομο

Ψήφοι: 101 8,5%
  • Ειναι σκατοπουστρα

Ψήφοι: 358 30,0%
  • Ενα πουτσο του τον εριχνα

Ψήφοι: 71 6,0%
  • Την Γιωτα θελω να γαμησω

Ψήφοι: 211 17,7%
  • Ο λιλας ειναι φιλος μας

Ψήφοι: 151 12,7%
  • Να παρει πουλο απο το site

Ψήφοι: 111 9,3%
  • Θελουμε και αλλα βιντεο/φωτο του

Ψήφοι: 189 15,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.192

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
:boobies:

Συνημμένα

• vlcsnap-2010-07-21-14h54m10s251.png
    vlcsnap-2010-07-21-14h54m10s251.png
    142,3 KB · Εμφανίσεις: 36

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ρε δεν ντρεπεστε?τι πραγματα ειναι αυτα?πο αν ειναι δυνατον κοροιδευετε εναν ανωμαλο που μπορει ανα πασα στιγμη να βιασει τα παιδια σας(η αν δεν εχετε οποτε κανετε)
τυπε το αβαταρ σου βγαινει καισε πρασινο, να ξερεις...

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Xαλάρωσε φίλε δεν είναι παιδόφιλος ο Λιλάς
Α νταξ τωρα που μου το ειπες θα κοιμαμαι ησυχα  :P Δεν ειμαι ρατσιστης με τις σεξουαλικες προτιμησεις του καθενος αλλα αυτο παραπαει!

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
ρε δεν ντρεπεστε?τι πραγματα ειναι αυτα?πο αν ειναι δυνατον κοροιδευετε εναν ανωμαλο που μπορει ανα πασα στιγμη να βιασει τα παιδια σας(η αν δεν εχετε οποτε κανετε)
Τα παιδια τα βιαζουν κατι μαλακες σαν και σενα που τρεχουν στα μπουρδελα για να εκδικηθουν την μανα τους γιατι δεν εχουν τα κοτσια να βρουν γυναικα.Καταλαβες μαλακα?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Α νταξ τωρα που μου το ειπες θα κοιμαμαι ησυχα  :P Δεν ειμαι ρατσιστης με τις σεξουαλικες προτιμησεις του καθενος αλλα αυτο παραπαει!
Σου ζήτησε να τον γαμήσεις με το ζόρι ρε αγόρι μου? Σε εκβίασε? Σου ζήτησε δανεικά? Ούτε εμένα είναι του γούστου μου αλλά κάνει την κάβλα του χωρίς να ενοχλεί κανέναν εδώ μέσα

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
τα μπουκαλια δεν εχουν ψυχη τυπε....

ολα οκ λεμε....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Α νταξ τωρα που μου το ειπες θα κοιμαμαι ησυχα  :P Δεν ειμαι ρατσιστης με τις σεξουαλικες προτιμησεις του καθενος αλλα αυτο παραπαει!
τυπε σε σοκαρε ο λιλας?
που να δεις και τι κανει με τα μπουκαλια :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Τα παιδια τα βιαζουν κατι μαλακες σαν και σενα που τρεχουν στα μπουρδελα για να εκδικηθουν την μανα τους γιατι δεν εχουν τα κοτσια να βρουν γυναικα.Καταλαβες μαλακα?
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
χαχ ρε τραβα να βαλεις κανα ζαγορι στο κωλο σου πουσταρα,δεν βρισκεις στην ηλικια σου ουτε πακι να σε παρει και βαζεις μπουκαλια,α και κατι αλλο αμα λες οτι στα μπουρδελα οσοι πανε ειναι μαλακες και βιαστες τι κανεις σε αυτο το site?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν κανει τετοια πραγματα ο λιλας τυπε
ειναι μεγαλη μορφη λεμε

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
χαχ ρε τραβα να βαλεις κανα ζαγορι στο κωλο σου πουσταρα,δεν βρισκεις στην ηλικια σου ουτε πακι να σε παρει και βαζεις μπουκαλια,α και κατι αλλο αμα λες οτι στα μπουρδελα οσοι πανε ειναι μαλακες και βιαστες τι κανεις σε αυτο το site?
Ξεκόλα ρε μικρέ λέμε, μια χαρά τύπος είναι το Λιλάκι,μην μπάινεις στο θρεντ αυτό αν χαλιέσαι, όλα οκ

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ε οχι και ζαγορι ρε τυπε? για ποιον τον περασες τον Λιλακο?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ψαχνει τον λαγουδακη τυπε :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom