Και βεβαια κανει
τεκνά γουστάρεις;;;
Υ.Γ. ενεργητικά τεκνά πάντοτε!!!
Και βεβαια κανει
Λίλα αυτη κανει παρτούζες?
τυπε το αβαταρ σου βγαινει καισε πρασινο, να ξερεις...ρε δεν ντρεπεστε?τι πραγματα ειναι αυτα?πο αν ειναι δυνατον κοροιδευετε εναν ανωμαλο που μπορει ανα πασα στιγμη να βιασει τα παιδια σας(η αν δεν εχετε οποτε κανετε)
Α νταξ τωρα που μου το ειπες θα κοιμαμαι ησυχα Δεν ειμαι ρατσιστης με τις σεξουαλικες προτιμησεις του καθενος αλλα αυτο παραπαει!Xαλάρωσε φίλε δεν είναι παιδόφιλος ο Λιλάς
Τα παιδια τα βιαζουν κατι μαλακες σαν και σενα που τρεχουν στα μπουρδελα για να εκδικηθουν την μανα τους γιατι δεν εχουν τα κοτσια να βρουν γυναικα.Καταλαβες μαλακα?ρε δεν ντρεπεστε?τι πραγματα ειναι αυτα?πο αν ειναι δυνατον κοροιδευετε εναν ανωμαλο που μπορει ανα πασα στιγμη να βιασει τα παιδια σας(η αν δεν εχετε οποτε κανετε)
Σου ζήτησε να τον γαμήσεις με το ζόρι ρε αγόρι μου? Σε εκβίασε? Σου ζήτησε δανεικά? Ούτε εμένα είναι του γούστου μου αλλά κάνει την κάβλα του χωρίς να ενοχλεί κανέναν εδώ μέσαΑ νταξ τωρα που μου το ειπες θα κοιμαμαι ησυχα Δεν ειμαι ρατσιστης με τις σεξουαλικες προτιμησεις του καθενος αλλα αυτο παραπαει!
τυπε το αβαταρ σου βγαινει καισε πρασινο, να ξερεις...
τα μπουκαλια δεν εχουν ψυχη τυπε....Α νταξ τωρα που μου το ειπες θα κοιμαμαι ησυχα Δεν ειμαι ρατσιστης με τις σεξουαλικες προτιμησεις του καθενος αλλα αυτο παραπαει!
χε χε το καταλαβες εσυ και ο απολυτος ομως, αρκει...χαχαχαχαχα..δεν νομίζω να το καταλάβει...!!
χε χε το καταλαβες εσυ και ο απολυτος ομως, αρκει...
πήγες Χερσόνησσο ρε ρεμάλι;
[/quote
τωωωωωωωωωωρα......
τυπε σε σοκαρε ο λιλας?Α νταξ τωρα που μου το ειπες θα κοιμαμαι ησυχα Δεν ειμαι ρατσιστης με τις σεξουαλικες προτιμησεις του καθενος αλλα αυτο παραπαει!
Τα παιδια τα βιαζουν κατι μαλακες σαν και σενα που τρεχουν στα μπουρδελα για να εκδικηθουν την μανα τους γιατι δεν εχουν τα κοτσια να βρουν γυναικα.Καταλαβες μαλακα?
χαχ ρε τραβα να βαλεις κανα ζαγορι στο κωλο σου πουσταρα,δεν βρισκεις στην ηλικια σου ουτε πακι να σε παρει και βαζεις μπουκαλια,α και κατι αλλο αμα λες οτι στα μπουρδελα οσοι πανε ειναι μαλακες και βιαστες τι κανεις σε αυτο το site?Τα παιδια τα βιαζουν κατι μαλακες σαν και σενα που τρεχουν στα μπουρδελα για να εκδικηθουν την μανα τους γιατι δεν εχουν τα κοτσια να βρουν γυναικα.Καταλαβες μαλακα?
δεν κανει τετοια πραγματα ο λιλας τυπερε δεν ντρεπεστε?τι πραγματα ειναι αυτα?πο αν ειναι δυνατον κοροιδευετε εναν ανωμαλο που μπορει ανα πασα στιγμη να βιασει τα παιδια σας(η αν δεν εχετε οποτε κανετε)
Ξεκόλα ρε μικρέ λέμε, μια χαρά τύπος είναι το Λιλάκι,μην μπάινεις στο θρεντ αυτό αν χαλιέσαι, όλα οκχαχ ρε τραβα να βαλεις κανα ζαγορι στο κωλο σου πουσταρα,δεν βρισκεις στην ηλικια σου ουτε πακι να σε παρει και βαζεις μπουκαλια,α και κατι αλλο αμα λες οτι στα μπουρδελα οσοι πανε ειναι μαλακες και βιαστες τι κανεις σε αυτο το site?
ε οχι και ζαγορι ρε τυπε? για ποιον τον περασες τον Λιλακο?χαχ ρε τραβα να βαλεις κανα ζαγορι στο κωλο σου πουσταρα,δεν βρισκεις στην ηλικια σου ουτε πακι να σε παρει και βαζεις μπουκαλια,α και κατι αλλο αμα λες οτι στα μπουρδελα οσοι πανε ειναι μαλακες και βιαστες τι κανεις σε αυτο το site?
ψαχνει τον λαγουδακη τυπεχαχ ρε τραβα να βαλεις κανα ζαγορι στο κωλο σου πουσταρα,δεν βρισκεις στην ηλικια σου ουτε πακι να σε παρει και βαζεις μπουκαλια,α και κατι αλλο αμα λες οτι στα μπουρδελα οσοι πανε ειναι μαλακες και βιαστες τι κανεις σε αυτο το site?
τωωωωωωωωωωρα......