trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΜΠΟΥ!!!
μετάφραση ?
ΜΠΟΥ!!!
να την φερετεΑργότερα ουτε καν αυτη την καρτα ... ειτε με εμφυτευση ειτε με κατάποση (οταν εφαρμοσθεί ως βιολογικό υλικό) θα την φέρουμε μονιμα ενσωματωμένη....
Αργότερα ουτε καν αυτη την καρτα ... ειτε με εμφυτευση ειτε με κατάποση (οταν εφαρμοσθεί ως βιολογικό υλικό) θα την φέρουμε μονιμα ενσωματωμένη....
να την φερετε
και καλα να περασετε
ρομποτακια..
αργοτερα παιζει να σας φορτιζουν κιολας
καλωδια και λοιπα
τον βγαζω εκτοςαφορά όλους μας ... μην βγάζεις τον εαυτό σου εκτός ....
τον βγαζω εκτος
επειδη δεν αφορα εμενα
εχω πει προτιμω να πεθανω
παρα να γινω ρομποτ και
υπηρετης του σατανα
καλά .... wait & see ...
Ολα σωστά και λογικά στην μελλοντική - κατα Τζιμάρα - παραγγελία πιτσας ....
Καθε τι που εχει σχέση με την ελευθερια σε οδηγει σε τρελη φαντασία!καλα ενταξει το διαβασα και αυτο τις προαλλες και χαζεψα
ακουσε κει θα απαγορευσουν την ιδιωτικη καλλιεργεια και καλα για την υγεια
τελικα απο οτι φαινεται αυτοι εχουνε διαταραγμενη ψυχολογια δεν πανε καθολου καλα
μονο αυτο εχω να πω πειραγμενοι ειναι αλλα δεν βαριεσαι στο τελος αυτοι
θα βγουνε χαμενοι να ζουμε να μαστε εδω να τα συζηταμε...
Δεν πειράζει, η φυση θα μας εκδικηθει μια μέρα, ειδη εχει αρχίσει, πιστευω πως το τέλος του κοσμου θα αρχήσει απο αυτην την κίνηση...
τι κάνει ? καλό κάνει ...Είδες τι κάνει καμια φορα η τεχνολογία....
Οταν θα θές να διαμαρτυρηθείς για κάτι ενάντια στο κατστημένο και σου απενεργοποιηθει η κάρτα να δουμε μετά τι θα κάνεις.σιγα ρε φιλε μην καταστραφει ο κσομος επειδη η ταυτότητα μας θα ειναι συγχρονη ....
που ζεις ? στο μεσαίωνα ? η νομιζεις οτι η ελλάδα είναι ο ομφαλο΄ς του κόσμου ?
περισσότερο η ουρά είμαστε .... τελευταία χώρα της ευρώπης και του OECD ,,,, δηλαδή του πολιτισμένου κόσμου....
Οταν θα θές να διαμαρτυρηθείς για κάτι ενάντια στο κατστημένο και σου απενεργοποιηθει η κάρτα να δουμε μετά τι θα κάνεις.
Δεν είπα εγω πως επειδή θα δημιουργηθεί μια κάρτα αντικατάστασης της ταυτότητας θα καταστραφεί ο κόσμος, αλλα οτι ειναι η αρχη για τα χειρότερα που έρχονται....