Νέα

Η Καρίνα γυμνή στη Γλυφάδα - φωτογράφιση Sirina

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Παραδίπλα είναι και ο χωμένος γαμιστρώνας που δρα ο σκίστης TYRAEL!!!!!

Δε πιστεύω τη μέρα της φωτρογράφησης να "παίχτηκε" επεισόδιο.... :think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.232
Πόντοι
25.467
Πολλά μπορεί να είναι. Όχι όμως carina.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Από την Βούλα ήρθαμε προς Γλυφάδα! Πλησιάζουμε προς το κέντρο!
Η επόμενη φωτογράφηση θα είναι κατά Συγγρού! :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.sirina.tv/sites/default/files/others/tzoulia4.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sirina.tv/sites/default/files/others/karina2203k.jpg[/img[/URL]]

ΜrKavlopoulos

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
82
Like
3.658
Πόντοι
13.610
Αυτές που είναι εντελώς γυμνή δείχνει να είναι φωτομοντάζ στο μάτι μου (μάλλον αλλού τραβήχτηκαν). :grin:

Ακριβώς! ιδίως στην τελευταία είναι εμφανής η σκιά στα πόδια από το shadow στο photoshop!
σωστός ο tsilibourditsas !!  ;)

loukas1980

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
μαλλον άσχετος είσαι από φωτογραφία    :idiot:  :idiot:

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.392
Πόντοι
5.345
Ξέρουν ότι ξέρουμε ότι οι κάμερες δεν έχουν φίλμ (λόγω έλλειψης χρημάτων) και τρέχουμε, οπότε, το έκαναν για να κόβουμε ταχύτητα...... :grin:

Πρώτα ο πολίτης!!!

χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.sirina.tv/sites/default/files/others/karina2203k.jpg[/img[/URL]]
εγώ κάνω καθιστική ζωή τα τελευταία 6 χρόνια, πλακώνομαι στις μπύρες συχνά πυκνά, τώρα έχω 2 μπουκάλες τσίπουρο που πρέπει να φέρω εις πέρας μέχρι να ζεστάνει ο καιρός, όπου θα αρχίσουν πάλι οι μπύρες, πάω στην πίτσα χατ και τρώω feastfest 4-5 πίτσες κάθε φορά.... και έχουμε ακριβώς το ίδιο μέγεθος κοιλιάς.........
αυτή έχει περάσει και από φώτοσοπ

:badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Αυτές που είναι εντελώς γυμνή δείχνει να είναι φωτομοντάζ στο μάτι μου (μάλλον αλλού τραβήχτηκαν). :grin:

100% :thumbsup:
ο μαλακας που το εκανε εχει ξεχασει να θολωσει το φοντο
να ρυθμιση την γωνια σκιας(ειναι στο δρομο υποτιθεται και οχι σε τοιχο)
να λαβει υποψιν του το οτι υποτιθετε ειναι εξω και να περιορισει τον φωτισμο
και στο ρετουσαρισμα εχει αλιωσει ελαφρος και τον δρομο
επαγκελματιεσ σου λεει μετα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ποσο κουτους μας περνανε μα ποσο? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Τελικά οι αμερικάνοι πήγαν στη σελήνη ή ήταν υπερπαραγωγή του Χόλυγουντ; Εκει το φτάσαμε!!!

loukas1980

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
στις φωτο έχει σκιά από το φλας στον δρόμο . μα πόσο μαλάκας μπόρι να είσαι και άσχετος :dancing:  :dancing:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
στις φωτο έχει σκιά από το φλας στον δρόμο . μα πόσο μαλάκας μπόρι να είσαι και άσχετος :dancing:  :dancing:

Η σκια ειναι μουφα, ο δρομος εχει συννεφια και αν ειχε φλας θα φωτιζε και το δερμα της...Ιts my 2cents...

Eδω που τα λεμε η σκια φαινεται μουφα ακομα και αν δεν προσεξεις τα υπολοιπα :sunglasses:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
1)εμενα βασικα η σκια δεν μου μοιαζει να ειναι στο δρομο αλλα σε τοιχο
2)ακομα και ο πιο σχετικοσ θα γνωριζε οτι το φλας ημερα δεν δημιοθργει σκια 2
3)οταν παιρνει και φοτοσοπιαζεις φοτογραφια σε ρωταει τι ςρα της ημερασ τραβηχτηκε για να κρινει το πως θα πεφτει η σκια
4) αφοθ το φλασ ειναι τοσο δυνατο που να βγαλει σκια την μερα(  :headbang: ) που ειναι η αναθλαση στο σωμα της?
5)κοιτα μερικες φοτο στο ιντερνετ και δες πως πεφτει η σκια κανονικα
6)δουλευω φοτοσοπ(δεν ειμαι εξπερ μαθαινω ακομα) οποτε εχω εξικοιοθει στο να μπορω να δω λαθοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom