apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μετα τον χριστο και το νωντα εχει σειρα ο λακυκάνα χρονοπαραθυρο και για μας τα λιμά παίζει;
μπες στην λιστα
τυπε μετα τον χριστο και το νωντα εχει σειρα ο λακυκάνα χρονοπαραθυρο και για μας τα λιμά παίζει;
Πάντως αυτό έχει βάση που λες. Δεν έχει βγει τυχαία.
ρε τύπε ενοχλείται ο τύπος. να μη το πει; τι Ιράν είμαστε; άμα ενοχλούνται 10 οι 100 πρέπει να το σεβαστούν...κατσικάκι; και δε σέβεσαι τους χορτοφάγους με τη τσίκνα;
δεν βαζει μια φωτο κι αυτη η βελβυ να μην εχεις και αποριες.....Δεν εχω γνωρισει ποτε χορτοφαγο. Πως να ειναι αραγε ?
δε ξέρω τύπε...πάντως δε τους σέβεσαιΔεν εχω γνωρισει ποτε χορτοφαγο. Πως να ειναι αραγε ?
Απ'όσο ξέρω είναι γιατί έσπαγαν τα αρχαία αγάλματα οι χριστιανοί και ειδικά τα γεννητικά τους όργανα γιατί τα θεωρούσαν προκλητικά.
Εξ'ου και το "μου'χεις σπάσει τ'αρχίδια" και το "είδες παπά? Πιασ'τ'αρχίδια σου"
Χοντρικά....
Γιατι απαγορευται να υπαρχουν σπιτια (ντελα) κοντα σε εκκλησιες
εεεεεεεεετσι..............ευνουχισμος στον λακι τωρα.....
ναι,στο χωριο μου παιζει τετοιο σκηνικοΕχμ...Προφανως ηταν θεοφανεια, οχι χριστουγεννα...
Δηλαδη σου φωναξε πισω απο την πορτα "θελω 50 ευρω για να σου κανω αγιασμο"?
θα στα κοψω ρε αθεε....μολις σχολασει η βαρδια στο καμπαναριο ερχομαι....Θα'ρθεις να μου τα κόψεις με τα χεράκια σου?
τυπε συμφωνω μαζι σου απολυτα.....αλλα ρε παιδακι μου με τετοιο αβαταρ και συ δεν πειθεις......λιγος ςεβασμος δε βλαπτει....λιγη παιδεια........καντε υπομονη 1 μερα ειναι....ελεος........ακομα και οι μουσουλμανοι το σεβονται
οι μουσουλμανοι το σεβονταιλιγος ςεβασμος δε βλαπτει....λιγη παιδεια........καντε υπομονη 1 μερα ειναι....ελεος........ακομα και οι μουσουλμανοι το σεβονται
Απ'όσο ξέρω είναι γιατί έσπαγαν τα αρχαία αγάλματα οι χριστιανοί και ειδικά τα γεννητικά τους όργανα γιατί τα θεωρούσαν προκλητικά.
Εξ'ου και το "μου'χεις σπάσει τ'αρχίδια" και το "είδες παπά? Πιασ'τ'αρχίδια σου"
Χοντρικά....
Για να μην καυλώ οι παπάδες!
ΥΓ. Έλα ΦΠ. Η ευκαιρία σου να μου τα χώσεις που ήθελες!
τυπε μετα τον χριστο και το νωντα εχει σειρα ο λακυ
μπες στην λιστα
τυπε συμφωνω μαζι σου απολυτα.....αλλα ρε παιδακι μου με τετοιο αβαταρ και συ δεν πειθεις......