Νέα

Η καμπάνα μου έχει σπάσει τ'αρχίδια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lucky_striker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 622
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας ενοχλεί η καμπάνα που βαράει έτσι μεγαλοπαρασκευιάτικα?

• Είσαι βλάσφημος! Έχεις κλείσει ήδη καζάνι ρεζερβέ.

Ψήφοι: 64 39,5%
  • Είναι ενοχλητικό αλλά τι να κάνουμε μέρα που είναι.

Ψήφοι: 24 14,8%
  • Με ενοχλεί αλλά η εκκλησία είναι μακρυά οπότε κλείνω το παράθυρο και δεν πολυακούγεται.

Ψήφοι: 19 11,7%
  • Θέλω να δείρω τον παπά/ιμάμη.

Ψήφοι: 26 16,0%
  • Τον έδειρα κιόλας από χθες για να μην είναι σήμερα στην εκκλησία να βαράει καμπάνες.

Ψήφοι: 15 9,3%
  • Δεν έχω εκκλησία κοντά στο σπίτι μου/Έχει χαλάσει η καμπάνα/Είμαι κουφάλογο και δεν ακούω Χριστό

Ψήφοι: 14 8,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    162

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εγώ το έχω τόσο μεγάλο έθιμο να πιάνω τα αρχίδια μου όταν βλέπω παπά που μια φορά προσπάθησα να το κάνω ενώ ήμουν πάνω στη μηχανή και παραλίγο να φάω τα μούτρα μου!  :2funny:

Πάντως αυτό έχει βάση που λες. Δεν έχει βγει τυχαία.

Επισκέπτης
Ειναι ωραια ρε συ οταν εχεις οικογενεια δεμενη και μονιασμενη
Να μαζευονται ολοι μαζι και να περνουν ωραια....

Μην τα ισοπεδωνουμε ολα ετσι....

Ετσι. Κι εγω περιμενω τον αδερφο μου να ερθει απο Αθηνα σημερα με την οικογενεια. Θα παμε το βραδι για ουζακι και χταποδακι στο καφενειο του χωριο ή στην πολη αναλογα την διαθεση. Θα παιξω με τ΄ανηψια μου. Αυριο το βραδι εκκλησια κι ας ειμαι αθεος και μετα μαγειριτσα. Την Κυριακη απο νωρις ψησιμο κατσικακι, θα ερθουν και φιλοι. Και μετα τη μασα βολτες στα βουνα με τις μηχανες. Αφου δεν πηγα εκει που ηθελα θα την περασω καλα εδω. Ειναι ωραιες οι γιορτες ρε, μη γινομαστε κατσουφιδες.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Οχι λεβεντη μου.
Οι ακροδεξιοι ΔΕΝ θα με κανουν αριστερό.
Οι αριστεροι ΔΕΝ θα με κανουν ακροδεξιο.
Ετσι και οι άθεοι ΔΕΝ θα με κανουν θρησκοληπτο.
Θα αντισταθω.

Ε, καλά ελεγα επειδή ήταν ενδιαφέρον και δεν έχουμε πολιτικό νήμα ενεργό τώρα.

(Βασικά ψάχνω ευκαιρία να την πέσω σε lucky_striker και persona) :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Στο στρατό με είχε πάρει γραμμή ο παπάς του σχηματισμού ότι δεν γουστάρω την φάση και κάθε πρώτη του μήνα που κάναμε αγιασμό με έκανε μούσκεμα ο τύπος.

Αλλά αυτός ήταν ΟΚ άτομο, δεν τον ενοχλούσε που δεν πίστευα στα παραμύθια, ειδικότερα όταν μου ζήτησε να του κάνω κάτι στην πολεοδομία για το σπίτι του που είχε πρόβλημα και τον βοήθησα, έγινε σχεδόν κολλητός και μου έδωσε και το ελεύθερο όταν θέλω να κωλοβαράω να λέω ότι κάνω δουλειά γι αυτόν. Μου είχε πει χαρακτηριστικά, ότι εάν πω ότι έχω δουλειά για αυτόν κανένας δεν θα αντιδράσει. "κανείς δεν τα βάζει με τον θεό" ήταν ακριβώς τα λόγια του.

Με φώναζε βέβαια Ιούδα, αλλά δεν πειράζει, εγώ γέλαγα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Και γιατι δεν του ειπες απλα "φιλε δεν πιστευω, σε παρακαλω φυγε"?

Επειδή μου είπε ότι κανένας δεν είναι τέλειος, οπότε ήθελα να του αποδείξω ότι όντως δεν είμαι και τον έλουσα με κοσμητικά επίθετα.

Δεν ήθελα να του χαλάσω το παραμύθι.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ετσι. Κι εγω περιμενω τον αδερφο μου να ερθει απο Αθηνα σημερα με την οικογενεια. Θα παμε το βραδι για ουζακι και χταποδακι στο καφενειο του χωριο ή στην πολη αναλογα την διαθεση. Θα παιξω με τ΄ανηψια μου. Αυριο το βραδι εκκλησια κι ας ειμαι αθεος και μετα μαγειριτσα. Την Κυριακη απο νωρις ψησιμο κατσικακι, θα ερθουν και φιλοι. Και μετα τη μασα βολτες στα βουνα με τις μηχανες. Αφου δεν πηγα εκει που ηθελα θα την περασω καλα εδω. Ειναι ωραιες οι γιορτες ρε, μη γινομαστε κατσουφιδες.
Αυτα ειναι ρε φιλε ......
Καλη Ανασταση και καλο Πασχα καλα να περασεις

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.352
Πόντοι
22.785
Δεν άγαπάμε τον έαυτό μας, δέν άγαπάμε τήν χώρα μας και γιά αύτό τίποτα δέν μάς σώζει.

Η εύνουχιστική όδός είναι ή λύση στό προβλημά σου άγαπητέ!!!!

υ,γ Εάν όλα τά έγραψες για πλάκα .....
:think: sorry γιά τό post !!!!!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν πάνε μαζί αυτά ρε φίλε δυστυχώς.

Εκτός κι αν τη βγάλετε με κοκα κόλα και νερό.

Εγώ τόσο που πίνω το Πάσχα όχι μηχανή, ούτε κουρευτική του γκαζόν δε δύναμαι να οδηγήσω.

:2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δεν άγαπάμε τον έαυτό μας, δέν άγαπάμε τήν χώρα μας και γιά αύτό τίποτα δέν μάς σώζει.

[size=30pt]Η εύνουχιστική όδός[/size] είναι ή λύση στό προβλημά σου άγαπητέ!!!!

υ,γ Εάν όλα τά έγραψες για πλάκα .....
:think: sorry γιά τό post !!!!!
εεεεεεεεετσι..............ευνουχισμος στον λακι τωρα..... :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δεν πάνε μαζί αυτά ρε φίλε δυστυχώς.

Εκτός κι αν τη βγάλετε με κοκα κόλα και νερό.

Εγώ τόσο που πίνω το Πάσχα όχι μηχανή, ούτε κουρευτική του γκαζόν δε δύναμαι να οδηγήσω.

Θα πιω λογικα οχι για να γινω λιωμα. Κανα μισοκιλο κρασι. Μετα φραπεδια και εξορμηση. Βολτες κανουμε, οχι αγωνες. Σταματαμε για κανα τσιπουρο ή κανα μπαφο και παλι πισω στη βαση. Το βραδι βεβαια μπορω να πιω χαλαρα κανα 2 κιλα κρασι αφου ετσι κι αλλιως για υπνο θα παω.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Είναι λέει ο Ιησούς με του μαθητές και τρώνε τις προάλλες.

Τελειώνει το δείπνο, φιλιά και έτσι, ο Ιούδας όμως είναι κάπως αγχωμένος.

Τον ρωτάει ο Ιησούς "Σε βλέπω κάπως ανήσυχο, γιατί?"

Του απαντάει: "Νταξ μωρέ, δουλειές, άγχη, ξέρεις τώρα, δεν βαριέσαι, όλα καλά θα πάνε. Άντε τα λέμε και καλή ανάσταση"

:2funny:

kokorakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
ρε τύπε ενοχλείται ο τύπος. να μη το πει; τι Ιράν είμαστε; άμα ενοχλούνται 10 οι 100 πρέπει να το σεβαστούν...κατσικάκι; και δε σέβεσαι τους χορτοφάγους με τη τσίκνα; :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom