You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η καλύτερη πουτάνα που έχετε πάει τί εθνικότητας ήταν;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 561
- Εμφανίσεις 65K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μηπως λες μια αννα;Σερβα!
Αννα η Σερβα!Η πιο επαγγελματιας πουτανα αυτη τη στιγμη αλλα υπαχρουν και αλλες πολλες με αρκετα καλες αποδοσεις αλλα απεχουν πολυ απο αυτην!μηπως λες μια αννα;
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.056
- Πόντοι
- 22.785
για πειτε καμια γνωμη οι νεοι του σαιτ...
[size=19pt]Ρουμανία !!!!!!!!![/size]
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
παντως και λαρισα στις βιλες που πηρα μια σερβα στην γερμανια γεννημενη βεβαια πολυ καυλακι ηταν...παροτι πιπινι αλλα γενικα δεν εχει πολλες σερβες η πιατσα νομιζω...Αννα η Σερβα!Η πιο επαγγελματιας πουτανα αυτη τη στιγμη αλλα υπαχρουν και αλλες πολλες με αρκετα καλες αποδοσεις αλλα απεχουν πολυ απο αυτην!
ισως τις εκπαιδευουν γι αυτο το σκοπο.Να γινονται τελειες στο σεξ!Να χα μια Αννα τωραπαντως και λαρισα στις βιλες που πηρα μια σερβα στην γερμανια γεννημενη βεβαια πολυ καυλακι ηταν...παροτι πιπινι
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
κομαντα του σεξ...ισως τις εκπαιδευουν γι αυτο το σκοπο.Να γινονται τελειες στο σεξ!Να χα μια Αννα τωρα
απλα ξερουν να ικανοποιουν το αντρα.οχι σαν κατι ρωσιδες που μου ετυχαν και ηταν σαν να γαμαω τον Pitso...κομαντα του σεξ...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ειναι αμφιλεγομενες οι ρωσιδες....πραγματι....τα χειροτερα κομοδινα και σε μενα που χουν τυχει ρωσιδες ηταν...αλλα και απο τα καλυτερα γαμησια επισης οποτε δεν ειναι απολυτο...απλα ξερουν να ικανοποιουν το αντρα.οχι σαν κατι ρωσιδες που μου ετυχαν και ηταν σαν να γαμαω τον Pitso...
ισως ησουν τυχερος.βεβαια ακομα ρισκαρω με τις εθνικοτητες.Αλλα η καλυτεροτερη ειναι η Σερβα!μετα ολες οι αλλες.τελεια και καυλα!ειναι αμφιλεγομενες οι ρωσιδες....πραγματι....τα χειροτερα κομοδινα και σε μενα που χουν τυχει ρωσιδες ηταν...αλλα και απο τα καλυτερα γαμησια επισης οποτε δεν ειναι απολυτο...
STRATARXHS
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ειναι σπανιο φαινομενο σερβα πουτανα δεν γινονται πολλες
εγω παιδες εμενα στη σερβια και εχω παει και κροατια και πγδμ !!!Αν και δεν εχω παρει πολλες τάνες από τα κράτη της πρώην Γιουγκοσλαβίας θα συμφωνήσω μαζί σου. Η συγκεκριμένη που αναφέρω μου το έδωσε και κατάλαβα.
Το κακό είναι πως έχουμε πήξει στην Ελλάδα από τις τάνες Ρουμάνες και Ρωσίδες και δεν μπορώ να βρω γραφείο που να φέρνει κοπέλες από την πρώην Γιουγκοσλαβία.
οτι και να σας πω θα ναι λιγο η οποιος δεν εχει παει θα με πει παραμυθα!!!!
απλα...
kauliarogatos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1
- Πόντοι
- 606
Ουκρανία
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
σε πιστευω,πρεπει να ειναι θερμες απο 2 εμπειριες που εχω....εγω παιδες εμενα στη σερβια και εχω παει και κροατια και πγδμ !!!
οτι και να σας πω θα ναι λιγο η οποιος δεν εχει παει θα με πει παραμυθα!!!!
απλα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 144
- Εμφανίσεις
- 39K