Δυσκολη ερωτηση,μου εχουν μεινει πολλες στο μυαλο. Μια απο αυτες παντως, ηταν Σουριναμολλανδεζα,σε men's club στο Αμστερνταμ οπως ήταν παλιά, με γκίλντες, οχι ευρω. Θυμάμαι οτι πλήρωσα περιπου 150 γκιλντες μαζι με τα ποτα ( 50 με 60 ειχε στα ρεντ λάιτς ). Εμφανισιακα ηταν σαν να εχεις πάρει μια Ολλανδεζα με Βυζαρες και ψηλα ποδια,σωματοτυπος Μπειγοτς να την εχεις μαυρισει δυο τρεις τονους στο σολαριουμ και να της εχεις βαλει κεφαλι ταιλανδέζας. Και για έναν 19αρη- βια 20 όπως ήμουν εγώ τότε, με μονη εμπειρία σε πουτάνες αυτές στη Φυλής ( πριν την κάθοδο των Σλάβων ), οι υπηρεσιες της ηταν ( και οπως το σκεφτομαι ακομα ειναι για τα δεδομενα της Ελλαδας) εξωπραγματικες. Ας πουμε μόνο, οτι ενω τη διάλεξα κάτω στο μπάρ, μια αλλη κοπελα ανέλαβε να με πάει στο δωμάτιο .Μου εβαλε καποτα και αρχισε να μου παίρνει πιπα για να μου τον σηκωσει. Εγω σκέφτηκα πως εγινε κάποιο λάθος στη συνεννοηση.Αλλα 19χρονος οπως ημουν και θελοντας πάνω απόλα να γαμησω σκέφτηκα: " δε γαμιέται, καλη ειναι και αυτη ". Ξαφνικα, η δευτερη κοπελα σηκωθηκε να φυγει, ενω εγω εμεινα καυλωμενος και απορημένος στο κρεβατι. Και τότε ανοιξε η οροφη απο πάνω μου και η Σουριναμεζα πανω σε μια ας το πουμε "κουνια" που κατέβηκε προσγειωθηκε απαλα στον πουτσο μου
. Οποιος συναγωνιστης έτυχε να βρεθει στο Αμστερνταμ 91 με 95 περιπου μπορει να ειχε ανάλογη εμπειρια. Τετοια σκηνικα ηταν πολυ της μοδας τοτε.