STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 543
- Πόντοι
- 36
Ρουμανα πρωτη και καλυτερη,
Δοκίμασα Ρωσσιδες, Ουκρανες, Ρουμάνες, Τσέχες, Πολωνες, Ουγγαρεζες, Μαροκινή, Αγγλίδες, Αλβανες, Κύπριες, Ελληνίδες, Βουλγάρες, Λευκωρωσσιδες, ....φυσικότατα πρώτη έρχεται μια Ελληνίδα, μετά οι δικές μας βρωμιαρες εδώ στη Κύπρο και νούμερο 3 η Μαροκινή και μετά οι Ρουμάνες. Οι υπόλοιπες φυλες σε γενικές γραμμές δεν έχουν υπόθεση μπροστά στις μεσογειακές φυλές. Φτάνει να την κάνεις να μην ντρέπεται κα θα δεις τι κρυφές πόρνοσταρ υπάρχουν στη Ελλάδα και στη Κύπρο...??Ας καταθεσουμε εδω χωρις φυσικα καμια διαθεση ρατσιστικη τις εμπειριες μας για το ποια χωρα βγαζει τις καλυτερες πουτανες;υπαρχει θεμα συσχετισης χωρας καταγωγης και επιδοσεων ή συμπεριφορας στο κρεβατι αλλα και στην περιποιηση,διαθεση κλπ;υπαρχει συσχετιση με εμφανισιακα χαρακτηριστικα που μας ελκουν;προτιματε καποιες πουτανες που δεν ξερετε απο επιδοσεις τι λεν μονο και μονο λογω καταγωγής ή αποφευγετε συστηματικα καποιες;ή το αγνοειτε εντελως το θεμα;ισως το βαλω και ως ψηφοφορία...προσεχως .αλλα προς το παρον ας ακουσουμε αποψεις...
τη Μικαέλα της φωκαίας λες;;Μικαελα , ρουμανα .
Πληρωμα για απλο προγραμμα και μου εκανε full. στη μουνα της ολα.
Μια ρουμανα παιδια μου χε παρει τα μυαλα και μενα στη Θεσσαλονικη πριν καμια δεκαρια χρονια…Μικαελα , ρουμανα .
Μικαελα , ρουμανα .
Ξέχασα να αναφέρω και 2 ρωσίδες από Αλκα. Επικά πράγματα..Κατερίνα20, (Βουλγαρία), Μια Playmate ( Ελληνίδα) και 2 Ελληνίδες του sport αλλά κρυφές.