You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η καλύτερη πουτάνα που έχετε πάει τί εθνικότητας ήταν;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 561
- Εμφανίσεις 65K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
όταν λετε ρωσιδα είναι γενικο.η ρωσια εχει πανω από 15 διαφορετικες φυλες και ενας φιλος ρωσος καποτε μου ειπε ότι οι ταταρες είναι για σεξ νταρντανες και δυνατες.
η ταταρικη φυλη βρισκεται ανατολικα της μοσχας στα ουραλια ορη.
η ταταρικη φυλη βρισκεται ανατολικα της μοσχας στα ουραλια ορη.
STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 543
- Πόντοι
- 36
εμενα μια ελληνιδα και μια ρωσιδα μου εκαναν και γλυψιμο κολοτρυπας, μπραβο τους.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
δεν μπορω να ξεχωρισω την καλυτερη.
καλυτερες στην πρωτη 3αδα ηταν
μια τσιγγανα εκ ρουμανιας, η ροναλντινια μου εκανε πολύ καλα εξτρακια, οι θεσσαλονικης ξερουν αυτή με τον τελειο κωλαρικο.
μια ρωσσιδα , η θεια ναντια, επισης πολύ περιποιητικη και ανεχονταν με γλωσσοφιλα το τζατζικι που εφαγα.
η λαουρα που δαγκανε και ειχε βραβευθεί κατι σεζον ως η καλυτερη της θεσσαλονικης.
παρομοιας τρελας η μιρελα η μοντελισια.
μια πατρινια γεματουλα στον βαρδαρη, δεν θυμαμαι ονομα εκει επεσε και το πρωτο γλωσσοφιλο με πουτανα.
μια που δεν θυμαμαι ονομα και εθνικοτητα σε καθετο στην φιλης που πρωτη μου τον σαλιωσε ακαποτα (από πουτανες εννοείται)
ε νομιζω αν συνεχισω να λεω αυτές με τα εξτραδακια και τα καλα τσιμπούκια αντι για 3 ή 5 θα φτασουμε αυριο το πρωι...
καλυτερες στην πρωτη 3αδα ηταν
μια τσιγγανα εκ ρουμανιας, η ροναλντινια μου εκανε πολύ καλα εξτρακια, οι θεσσαλονικης ξερουν αυτή με τον τελειο κωλαρικο.
μια ρωσσιδα , η θεια ναντια, επισης πολύ περιποιητικη και ανεχονταν με γλωσσοφιλα το τζατζικι που εφαγα.
η λαουρα που δαγκανε και ειχε βραβευθεί κατι σεζον ως η καλυτερη της θεσσαλονικης.
παρομοιας τρελας η μιρελα η μοντελισια.
μια πατρινια γεματουλα στον βαρδαρη, δεν θυμαμαι ονομα εκει επεσε και το πρωτο γλωσσοφιλο με πουτανα.
μια που δεν θυμαμαι ονομα και εθνικοτητα σε καθετο στην φιλης που πρωτη μου τον σαλιωσε ακαποτα (από πουτανες εννοείται)
ε νομιζω αν συνεχισω να λεω αυτές με τα εξτραδακια και τα καλα τσιμπούκια αντι για 3 ή 5 θα φτασουμε αυριο το πρωι...
Trapshooter
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 9.873
- Πόντοι
- 1.336
Ουγγαρέζα, ισως και τσιγγάνα
Eisenfaust
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2011
- Κριτικές
- 58
- Like
- 2.597
- Πόντοι
- 7.276
Ουκρανή
Ρωσιδα η Μαριαννα το 2015Ουκρανή
tripas2002
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2017
- Like
- 411
- Πόντοι
- 26
Ανατολικό μπλόκ..
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.946
- Πόντοι
- 6.256
Κορεάτισα.
Ταϊλάνδη στο Λονδίνο
στον παράδεισο για μια ώρα....
3 φορες αξέχαστες
η οποία με ρώτησε, γιατί εσείς οι Έλληνες όταν τελειώνετε λέτε..."i am ending....?"
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 144
- Εμφανίσεις
- 39K