Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
και γω τα ιδια!
και μην λες δυστυχως!!![]()
Απλα επειδη εγω εχω γαμησει μονο Ρουμανες δεν μπορω να πω ποια ηταν η καλυτερη γιατι δεν εχω παει με αλλες εθνιοκοτητες!!!
και γω τα ιδια!
και μην λες δυστυχως!!![]()
Απλα επειδη εγω εχω γαμησει μονο Ρουμανες δεν μπορω να πω ποια ηταν η καλυτερη γιατι δεν εχω παει με αλλες εθνιοκοτητες!!!
![]()
Μόνο Ρουμάνες? Ρωτάς εθνικότητα πριν την κατάθεση να υποθέσω...εκτός και αν ζεις Ρουμανία
![]()
![]()
ΜΟΝΟ!!!
ΟΧΙ! απλα οσες μαμησα ηταν στην Ρουμαωια....
και μπορω να πω οτι σε 2 απ αυτες ημουν πολυ τυχερος εως κωλοφαρδος....!!![]()
Σου ειπα! ;)
Εγω μονο Ρουμανες τανες εχω μαμησει!! (στην Ρουμανια) θα ταν ανεκδοτο να βρισκα Ρωσιδια ή αλλες Εθνικτητες!)![]()
α τα ισπανικα φιλεεε ειναι πολυ καβλααα γλωσσα!απο δομικανικη δημοκρατια και να μην ξερει καθολου αγγλικα αλλα μονο ισπανικα και οταν κανουμε ντουζακι να μου λεει caliente και εγω το μονο καλιεντε που ηξερα ηταν ο παλιο μπιτ τραγουδια αλλα αυτη η το νερο εννουσε καυτο η τον μουνι της!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
ουτε προλαβα η ρωτη εφυγε στην πιπα στα 3 λεπτα και η δευτερη στα 4 βλεπωντας τον σοκολατενιο της κωλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!α τα ισπανικα φιλεεε ειναι πολυ καβλααα γλωσσα!
τουλαχιστον εμενα προσωπικα με τρελαινουν....!!
κανα ισπανικο δεν σου κανε?
Ταιλανδέζα! πολύ gfe κατάσταση!
μέχρι και τα ρούχα μου δίπλωσε την ώρα που ήμουν για μπάνιο!
επίσης με περίμενε με την πετσέτα να με σκουπίσει
αυτα ειναι..........ουτε προλαβα η ρωτη εφυγε στην πιπα στα 3 λεπτα και η δευτερη στα 4 βλεπωντας τον σοκολατενιο της κωλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ολες οι κιτρινιαρες ετσι ειναι τυπεΤαιλανδέζα! πολύ gfe κατάσταση!
μέχρι και τα ρούχα μου δίπλωσε την ώρα που ήμουν για μπάνιο!
επίσης με περίμενε με την πετσέτα να με σκουπίσει
![]()
Δεν στα σιδερωσε???![]()
α ολλα κ ολλα εγω θα την μαλωνα!! τι μισες δουλειες???![]()
ολες οι κιτρινιαρες ετσι ειναι τυπε![]()
mas que un puta οπως ελεγε και λιγο παρακατω το θρυλικο νουεβο καμπ της μπαρτσα απο το στουντιο που την συναντησα!!!!!αυτα ειναι..........![]()
![]()
ειναι πολυ μπροστα οι κιτρινιαρες τυπε"σεβασμός στον άντρα" μου απάντησε !
ειναι πολυ μπροστα οι κιτρινιαρες τυπε![]()