Πολωνια,Σλοβακια,greciaΑς καταθεσουμε εδω χωρις φυσικα καμια διαθεση ρατσιστικη τις εμπειριες μας για το ποια χωρα βγαζει τις καλυτερες πουτανες;υπαρχει θεμα συσχετισης χωρας καταγωγης και επιδοσεων ή συμπεριφορας στο κρεβατι αλλα και στην περιποιηση,διαθεση κλπ;υπαρχει συσχετιση με εμφανισιακα χαρακτηριστικα που μας ελκουν;προτιματε καποιες πουτανες που δεν ξερετε απο επιδοσεις τι λεν μονο και μονο λογω καταγωγής ή αποφευγετε συστηματικα καποιες;ή το αγνοειτε εντελως το θεμα;ισως το βαλω και ως ψηφοφορία...προσεχως .αλλα προς το παρον ας ακουσουμε αποψεις...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η καλύτερη πουτάνα που έχετε πάει τί εθνικότητας ήταν;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 561
- Εμφανίσεις 65K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
:S εισαι μεταξεταστεος στο θεμα γυναικα τυπε :Sτι ερωτηση ειναι αυτη,ρωσσιδα φυσικα
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Να υποθέσω ότι δεν είναι εκδιδόμενες?Ιζαμπέλ και Νικόλ επίσημα αν και δε βοηθάει και σε τίποτα
σε Γκαυλα ελληνιδα......!!!! Σε Σωμα Φατσα ρωσσιδα αλλα η ρωσιδα ηταν σαν να γαμουσα ενα πλαστικο μπουκαλι του νερου αδειο ..!! κΑΙ η Ελληνιδα με ρουφηξε ολοκληρο Τα αρχηδια μου τα καταπιε και την ψωλη μου την εκανε ναυτικο κομπο με το στομα της
και να παραθεσω ενος φιλου μου την γνωμη Ναυτικος Μουτσος που γυρησε ολον τον κοσμο ολες τις χωρες που εχουν λιμανι.... Ενα πραγμα με ειπε οτι οι βραζιλιανες γενηθικαν για να γαμιουντε...!!! Ακομα δεν εχω γαμησει βραζιλιανα μεχρι τζαμαικα εχω φτασει και αγιο δομινικο Που θα παει μπορει να παω στο μουντιαλ της βραζιλιας το 2014 αν πεσει εκει που περπατω κανα τσουβαλι με ευρω
αρε απολυτε ποσο με μοιαζειςελληνιδα
Rygg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ΡουμοΎνα.......................
επισης
Αν κάτσει καλή φάση με Ρουμούνα........μιλάμε για πολύ καύλα............επισης
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οταν λες καλη φαση τι εννοεις τυπε?Αν κάτσει καλή φάση με Ρουμούνα........μιλάμε για πολύ καύλα............
Να σε "αγαπήσει".............οταν λες καλη φαση τι εννοεις τυπε?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλα οι ρουμανες ειναι ευκολες σε αυτο τυπεΝα σε "αγαπήσει".............
αγαπανε πολλους εχουν μεγαλη καρδια
Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό,ψηλέ μου..............καλα οι ρουμανες ειναι ευκολες σε αυτο τυπε
talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
η Ρουμανία έχει προσφέρει χαρισματικές αθλήτριες κυρίως κι όχι μόνο μια Νάντια Κομανέτσι αλλά κυρίως μια Γιολάντα Μπάλαςκαλα οι ρουμανες ειναι ευκολες σε αυτο τυπε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τι υψος τυπε?η Ρουμανία έχει προσφέρει χαρισματικές αθλήτριες κυρίως κι όχι μόνο μια Νάντια Κομανέτσι αλλά κυρίως μια Γιολάντα Μπάλας
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μας εχουν σε μεγαλη εκτιμηση δηλαδη στην ουκρανια και μολδαβια τυπε?Ουκρανία κ Μολδαβία . Καυλιάρες ,γουστάρουν το γαμήσι κ τα λεφτά κ οι Έλληνες ειναι του γούστου τους ..........
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
μας εχουν σε μεγαλη εκτιμηση δηλαδη στην ουκρανια και μολδαβια τυπε?
Πινουν νερο στο ονομα μας
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 144