The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.459
- Πόντοι
- 25.467
Ναι.
Γειά σας κύριε
Χαίρετε.Γειά σας κύριε
Τι έχετε να πείτε για το νήμα του Λάκη?Χαίρετε.
Εκτός από τον ηθικό αυτουργό που πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά, πρέπει να τιμωρηθούν και οι συνεργοί του, @papaphilips και @barockκαταγγέλω το εν λόγω νήμα για αθέμιτο ανταγωνισμό στο Mr. Malaka. Δημιουργήθηκε για να μεταφερθούν εδώ οι κόντρες και να χάσει ο διαγωνισμός την αίγλη του.
εχουν παρει σβαρνα ολα τα θρεντς τα "φιλαρακια" και αλληλοστολιζονται.καταγγέλω το εν λόγω νήμα για αθέμιτο ανταγωνισμό στο Mr. Malaka. Δημιουργήθηκε για να μεταφερθούν εδώ οι κόντρες και να χάσει ο διαγωνισμός την αίγλη του.
Μπήκες ιγκνορ λιστΕκτός από τον ηθικό αυτουργό που πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά, πρέπει να τιμωρηθούν και οι συνεργοί του, @papaphilips και @barock
Τι έχετε να πείτε για το νήμα του Λάκη?
Μπήκες ιγκνορ λιστ
συνεργος εγω γιατι ρε μαστορα ?Εκτός από τον ηθικό αυτουργό που πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά, πρέπει να τιμωρηθούν και οι συνεργοί του, @papaphilips και @barock
συνεργος εγω γιατι ρε μαστορα ?
αααααα μαλιστα, οκ.Προσπαθείς να ανεβάσεις τη θέαση.
Kι ελεγα,δεν θα βαλει εδω0 ατομα ignore.
Τραμπουκα και φαπες μεχρι να με κανουν εκεινοι
πες να βοηθησω εγω καλε μου διαδικτυακε φιλεΡε παιδιά έβαλα για να δω πως δουλεύει 6-7 άτομα ignore και δεν ξέρω πως να τα βγάλω...
Κάποιος να βοηθήσει , δεν μπορώ να διαβάσω τίποτα...
Μπορείς να μου στέλνεις με πμ όλα τα ποστ του Λάκη,Νιπλη, PX,Papaphilips,barock,baros,Κυριακου29,sex volcanoπες να βοηθησω εγω καλε μου διαδικτυακε φιλε
πολυ σωστη κινηση ...Οι μισοί θα βάλουν τούς άλλους μισούς σε ιγνορ λίστα σίγουρα θα χρειαστούμε αντιπροσώπους και γραμματεία για να μπορούν τα μέλη να συνεννουνται μεταξύ τούς
Και ποιος θα τα πληρώσει όλα αυτά τα διαδικαστικά αυτά είναι έξοδα εμείς η πλεμπα αδυνατούμεπολυ σωστη κινηση ...
καθομαστε και μιλάμε με την καθε πλεμπα ναπουμε εδω μεσα
θα περναει πρωτα απο την γραμματεία μου το αιτημα και θα κρινει αυτη αν πρεπει να ασχοληθω κτλ