ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.412
- Πόντοι
- 5.006
Έλα ρε μαν δεν ειπαμε να σφυρίξεις να πάμε για κανένα τσιμπημαΈχω έρθει μαν
Έλα ρε μαν δεν ειπαμε να σφυρίξεις να πάμε για κανένα τσιμπημαΈχω έρθει μαν
πουστομπαροκ ομως... ΕΝΑ !!!
το θεμα ειναι οτι αυτο το υπερναυαγιο εχει και φανςbarock
Έτρωγες σπόρια και έβγαζες φωτογραφίες ωραίες τουρίστριες που περνούσαν από μπροστά σου;Ρε βγείτε λίγο έξω έχει ωραία μέρα. Εγώ τώρα είμαι κοντά σε ένα συντριβάνι και ακούω τον ήχο ενώ διαβάζω μπου.
Μεγαλύτερη φαν μου είσαι εσύ και δεύτερη έρχεται η λακου-ζελικού-φυλόβια-τελλη σταλονίτσα.το θεμα ειναι οτι αυτο το υπερναυαγιο εχει και φανς
Να το πάλι το πουτανάκι μου. Λάκηηηηηηηηη ΠΑΤΩΩΩΩΝΕΙΙΙΙΙΙΙΣΣΣ;;;;;Και του barock του αρέσουν γυναίκες.
Κίεβο πριν λίγο καιρό ανοιξη γιόρταζε για τον ερχομό του κμαν
φαινεται εισαι καλη ψωλαρπαχτρα μαλλονΜεγαλύτερη φαν μου είσαι εσύ και δεύτερη έρχεται η λακου-ζελικού-φυλόβια-τελλη σταλονίτσα.
Όσο και να μου τρίβεσαι δε σε κερνάω χυμό, σπερματοζητιάνε μίστερ μαλάκα.φαινεται εισαι καλη ψωλαρπαχτρα μαλλον
εγω σε κερναω λαστιχου, μην κανεις ονειραΌσο και να μου τρίβεσαι δε σε κερνάω χυμό, σπερματοζητιάνε μίστερ μαλάκα.
Το ξέρουμε οτι είσαι πουστρίγκος, μην περιμένεις και συγχαρητήρια εδώ.εγω σε κερναω λαστιχου, μην κανεις ονειρα
κανεις και αυτοκονφιρμ εμμεσο, μαρη ξεφωνημενη πουστρογιρλανταΤο ξέρουμε οτι είσαι πουστρίγκος, μην περιμένεις και συγχαρητήρια εδώ.
Τον έβαλα ιγκνορ λιστ τον μπούστη το μεγαλομαλάκα να ησυχάσω.Μας πρίξατε τα θυμιατά ρε αδερφάρες.
Να πάτε αλλού για τις αλλαξοκωλιές σας.
Νοικιάζεις Airbnb;Μας πρίξατε τα θυμιατά ρε αδερφάρες.
Να πάτε αλλού για τις αλλαξοκωλιές σας.