You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η γρίπη των χοίρων... - Ιός της "νέας" γρίπης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 439
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Φίλε Dura, σαν να νομίζω πως εχεις ψιλοτρομοκρατηθεί? Τι συμβαίνει? Εσύ που δεν μασάς απο αερόβιους και εναερόβιους με τα ιάκια θα μασήσεις τώρα? ;)
Να γιατί εφηύραν τον ιό.. για να καθαρίσουν τον Ομπάμα !
Το πιο κουφό που διάβασα μέχρι τώρα και μάλιστα από το TVXS :
Δημοσιεύματα για ενδεχόμενο έκθεσης του Ομπάμα στη γρίπη των χοίρων
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Independent, o Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, ενδέχεται να έχει εκτεθεί στη γρίπη των χοίρων, σε επίσκεψή του αυτόν το μήνα στο Μεξικό, μία μέρα πριν το θάνατο Μεξικανού αξιωματούχου.
Ο αρχαιολόγος Φελίπε Σολίς, που συνάντησε τον Ομπάμα σε επίσημο δείπνο, ξενάγησε τον Αμερικανό πρόεδρο στο ανθρωπολογικό μουσείο του Μεξικού, 11 μέρες πριν, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Ομπάμα στη χώρα. Ο Σολίς πέθανε την επόμενη μέρα από συμπτώματα της γρίπης των χοίρων, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου. Παρόλα αυτά, η επίσημη θέση του Μεξικού είναι ότι ο Σολίς πέθανε από πνευμονία.
Το πιο κουφό που διάβασα μέχρι τώρα και μάλιστα από το TVXS :
Δημοσιεύματα για ενδεχόμενο έκθεσης του Ομπάμα στη γρίπη των χοίρων
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Independent, o Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, ενδέχεται να έχει εκτεθεί στη γρίπη των χοίρων, σε επίσκεψή του αυτόν το μήνα στο Μεξικό, μία μέρα πριν το θάνατο Μεξικανού αξιωματούχου.
Ο αρχαιολόγος Φελίπε Σολίς, που συνάντησε τον Ομπάμα σε επίσημο δείπνο, ξενάγησε τον Αμερικανό πρόεδρο στο ανθρωπολογικό μουσείο του Μεξικού, 11 μέρες πριν, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Ομπάμα στη χώρα. Ο Σολίς πέθανε την επόμενη μέρα από συμπτώματα της γρίπης των χοίρων, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου. Παρόλα αυτά, η επίσημη θέση του Μεξικού είναι ότι ο Σολίς πέθανε από πνευμονία.
Συμφωνώ, αλλά βάλε με το νου σου με πόσους μπορει να ήρθε η πουτάνα σε επαφή (safe sex) πριν από εσένα. Ακόμα κι αν έκανε σεξ χωρίς καν να γδυθεί, με τόσους (*) που έρχεται σε τόσο στενή επαφή δεν είναι απίθανο να κολήσει οτιδήποτε.οσοι πανε ωρες αιχμης στη δουλεια με τα λεωφορεια και το τρενο....
Λέω τώρα εγω...
edit_Duracell: Διόρθωση παράθεσης
* πρακτικά με οποιονδήποτε
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Φίλε Dura, σαν να νομίζω πως εχεις ψιλοτρομοκρατηθεί? Τι συμβαίνει? Εσύ που δεν μασάς απο αερόβιους και εναερόβιους με τα ιάκια θα μασήσεις τώρα? ;)
χαχαχα καμιά σχέση αγαπητέ Συναγωνιστή, αλλά το συγκεκριμένο θέμα φαίνεται να είναι όντως σοβαρό κ γι' αυτό νομίζω ότι χρήσιμο είναι για όλους να είμαστε όσο το δυνατόν ποιό ενημερωμένοι...
δηλαδη θα κοψουμε τα σουφλακια??
Απ' ότι ξέρω, ο ιός δε μεταδίδεται με την κατανάλωση χοιρινού κρέατος οπότε ΟΚ.
Εξ' άλλου, έρχεται Σ/Κ με Final 4.
(εκτός αν εννοείς κάτι άλλο με το "σουφλακια" αλλά δεν το έπιασα )
Απ' ότι ξέρω, ο ιός δε μεταδίδεται με την κατανάλωση χοιρινού κρέατος οπότε ΟΚ.
Εγώ πάντως γρίπη-ξε-γρίπη, μασαμπούκιασα πριν λίγο στην "Λειβαδιά" 10 καλοψημένα καλαμάκια (μαζί με 3 παγωμένα μπυρόνια), μετά από ένα καυλό ραντεβουδάκι... ;)
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τον πρώτο θάνατο από τη γρίπη των χοίρων στις ΗΠΑ ανακοίνωσε κυβερνητικός αξιωματούχος, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για ένα νήπιο 23 μηνών που πέθανε στο Τέξας.
Είναι ο πρώτος θάνατος από τη γρίπη των χοίρων που αναφέρεται εκτός του Μεξικού, τη χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από τη νόσο. Ο αξιωματούχος δεν έκανε γνωστές άλλες λεπτομέρειες για την υπόθεση. Στις ΗΠΕ έχουν επιβεβαιωθεί 65 κρούσματα γρίπης των χοίρων, τα περισσότερα από τα οποία είναι ήπιας μορφής.
Την ίδια ώρα η Γαλλία γνωστοποίησε ότι θα ζητήσει από την Ε.Ε. να ανασταλούν όλες οι πτήσεις προς το Μεξικό. Όπως είπε η υπουργός Υγείας Ροζλίν Μπασλό, το αίτημα θα υποβληθεί κατά την αυριανή έκτακτη Σύνοδο των υπουργών Υγείας των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στη Βρετανία ο πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν ανακοίνωσε ότι επιβεβαιώθηκαν άλλα τρία κρούσματα γρίπης των πτηνών σε ανθρώπους, εκ των οποίων το ένα στο Λονδίνο.
Είναι ο πρώτος θάνατος από τη γρίπη των χοίρων που αναφέρεται εκτός του Μεξικού, τη χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από τη νόσο. Ο αξιωματούχος δεν έκανε γνωστές άλλες λεπτομέρειες για την υπόθεση. Στις ΗΠΕ έχουν επιβεβαιωθεί 65 κρούσματα γρίπης των χοίρων, τα περισσότερα από τα οποία είναι ήπιας μορφής.
Την ίδια ώρα η Γαλλία γνωστοποίησε ότι θα ζητήσει από την Ε.Ε. να ανασταλούν όλες οι πτήσεις προς το Μεξικό. Όπως είπε η υπουργός Υγείας Ροζλίν Μπασλό, το αίτημα θα υποβληθεί κατά την αυριανή έκτακτη Σύνοδο των υπουργών Υγείας των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στη Βρετανία ο πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν ανακοίνωσε ότι επιβεβαιώθηκαν άλλα τρία κρούσματα γρίπης των πτηνών σε ανθρώπους, εκ των οποίων το ένα στο Λονδίνο.
Συνημμένα
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Όχι το 6 είναι η εκδήλωση πανδημίας, το επίπεδο 5 σημαίνει ότι υπάρχει διάδοση του ιού από μία χώρα σε άλλη!νομίζω το 5 είναι πανδημία, το 6 είναι το ανώτατο όριο
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις