Πάνω απ όλα είναι πρέζα και γαλήνη.
Είναι όμως και Τέχνη. Εϊναι παρατήρηση και αίσθηση της ομορφιάς. Παρατηρώ τις λεπτομέρειες, όπως σε ένα γλυπτό ή έναν πίνακα.
Είναι πρέζα με την Τέχνη!
και γαλήνη.
Δεν βαράνε τα τηλέφωνα, δεν ακούς γκρίνια, δεν παρακαλάς , πας ότι ώρα θέλεις και φεύγεις ότι ώρα θέλεις, και το κυριότερο.... μπορείς να αγγίξεις όσα κορμιά θέλεις την ίδια βραδιά.
Ναι είμαι εθισμένος και γουστάρω!!
Χαιδεύω τη βελούδινη επιδερμίδα μιας θεικής ύπαρξης , και λίγο μετά θέλω να αγγίξω μια άλλη, που θα έχει διαφορετικά μπούτια και διαφορετικά βυζιά από την προηγούμενη.... είναι πρέζα.
Το τέλειο είναι να δοκιμάσω 3 ή το πολύ 4 μέσα στη βραδιά (με παραπάνω , χάνεται λίγο η μπάλα ξεχνάω σημαντικές λεπτομέρειες) με λιγότερες όμως, με μόνο 2, νιώθω ότι κάτι λείπει. Με μια μόνο για όλη τη βραδιά, νιώθω ότι η βραδιά ήταν πίκρα και σκέτη αποτυχία.
Είναι πρέζα σαν τη μουσική, αν ακούω μόνο Zeppelin σε καμμια ώρα θα βαρεθώ, αν βάλω όμως και Jethrotull, και λίγο doors και μετά το γυρίσω σε U2 και Sting, είμαι πλήρης!
Το χειρότερο από όλα ξέρεις πιο είναι φίλε μου..ότι πληρώνουμε χωρίς να γαμαμε..ωραίο το γκαβλαντισμα ωραίο το τρίψιμο ωραίο το χαμουρεμα αλλά όταν φεύγεις από κει είσαι καυλωμενος φουλ κ σου χουν φύγει κάποια λεφτά..στο πριβε άντε να σου παίξουν μια μαλακια στη πολύ καλύτερη μια πίπα..σπάνιο φαινόμενο..τώρα για να τις γαμησεις πρέπει να σου φυγουν αρκετά το ποσό δεν ξέρω..πάντως δεν είμαι διατεθειμένος να χαλάσω μια περιουσία για να γαμησω μια στρίπερ που με 50€ γαμαω σε στούντιο την αντίστοιχη γυναίκα..