ρε παιδια ενα εχω να πω.δεν πα να γαμηθουνε και οι στριπτητζουδες και η γνωμη τους μαζι?οποιος εχει μια εμπειρια απο το χωρο θα ξερει οτι μας θεωρουν μαλακες αγαπουληδες και επισης οι πιο πολλες μας μισουν κιολας.εμεις φταιμε για ολο αυτο που τα σκαμε και ουτε γαμαμε οι περισσοτεροι.εγω χαιρομαι 2 φιλαρακια που μια φορα πηγαμε μαζι και κανονισαν γαμησι στο 1ο ποτο.η μαλιστα ηταν μια "γνωστη" μαυρη που δουλευε μουσες και μετεπειτα ειχε βγει και στην πανια και ειχε και αφισες στο δρομο σε καποια φαση.στην αρχη ζηταγε 300 του φιλου και τελικα την πηρε με 1 κατοσταρικο.για μενα δεν αξιζει κατι περισσοτερο εκει μεσα.μονο να κανονισεις βιζιτα αν δεχεται ειδαλλως τον πουλο.ειναι μεγαλη κοροιδια και ολοι το ξερουν αλλα λιγοι το παραδεχονται.αυτα πιστευω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η γνώμη των strippers για μας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα FidoDiLdo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 237
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σωστα. Who gives a shitρε παιδια ενα εχω να πω.δεν πα να γαμηθουνε και οι στριπτητζουδες και η γνωμη τους μαζι?οποιος εχει μια εμπειρια απο το χωρο θα ξερει οτι μας θεωρουν μαλακες αγαπουληδες και επισης οι πιο πολλες μας μισουν κιολας.εμεις φταιμε για ολο αυτο που τα σκαμε και ουτε γαμαμε οι περισσοτεροι.εγω χαιρομαι 2 φιλαρακια που μια φορα πηγαμε μαζι και κανονισαν γαμησι στο 1ο ποτο.η μαλιστα ηταν μια "γνωστη" μαυρη που δουλευε μουσες και μετεπειτα ειχε βγει και στην πανια και ειχε και αφισες στο δρομο σε καποια φαση.στην αρχη ζηταγε 300 του φιλου και τελικα την πηρε με 1 κατοσταρικο.για μενα δεν αξιζει κατι περισσοτερο εκει μεσα.μονο να κανονισεις βιζιτα αν δεχεται ειδαλλως τον πουλο.ειναι μεγαλη κοροιδια και ολοι το ξερουν αλλα λιγοι το παραδεχονται.αυτα πιστευω
galanomatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
εμενα μια γκομενα απο το baby-o μου ζηταγε 100 για μια ωρα για να πιουμε καφε!!!!!και 500 για 1 ωρα σεξ.υστερα απο παζαρια το κανει 500 2 ωρες.....οτι ναναι
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
θελω παραυτα τη γνωμη του ροπαλοφορου για τις στριπτητζουδες
αληθεια μπρε που χαθηκε αυτη η μεγιστη μορφη?
barba-skoyfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
εμενα μια γκομενα απο το baby-o μου ζηταγε 100 για μια ωρα για να πιουμε καφε!!!!!και 500 για 1 ωρα σεξ.υστερα απο παζαρια το κανει 500 2 ωρες.....οτι ναναι
Με τον καφε η χωρις ?
Επισκέπτης
καλα οτι μας εχουν για μαλακες ειναι σιγουρο αλλα για την ολη κατασταση εμεις φταιμε
Ειναι οτι πανε και πολλοι ΑλβανοΠακιστανοι και γυφτοτουρκοι σε τετια μερη και πολλες φορες του "βαφτιζουν" Ελληνες αυτους τους λεχριτες με αποτελεσμα να υπαρχει αυτη η τοσο αρνητικη γνωμη.Οχι ομως οτι αρκετοι νεοελληνες δεν ειναι καγκουρες και χωριατες η βλαχοι
Νιce, nice.Με τον καφε η χωρις ?
Mπαρμπα σκουφακια ειμαι οπαδος σου
Επισκέπτης
Έριχνα μια ματιά στην αρχή του thread και μου ήρθαν νοσταλγία απο τις ωραίες συζητήσεις που είχαμε πέρυσι.Τι διαφωνίες,τι 'όχι είναι έτσι' 'είναι αλλιώς'.Νοσταλγικές εποχές
παντως εριξα μια ματια λιγο κ πραγματικα ειχαν ωραιες αποψεις κ ο ροπαλοφορος κ ο στουντιαν εαν κ εγω συγκλινα προς τον στουντιαν
Ο studian το (ε)βλεπε λίγο αποστασιοποιημένα το θέμα
Look at www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,7657.0]this[/url]
Look at www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,7657.0]this[/url]
παίδες συμφωνώ με σκρουντζ..
σαν πολλή αξία και προσοχή
δεν έχουμε δώσει!?..
το σημαντικό είναι τί γνώμη
έχουμε εμείς!! μην το ξεχνάτε αυτό..
στην τελική και να μην παίξει
βιζιτα, κάτι που προσωπικά
δε με ενδιαφέρει, το θέμα
είναι να περάσεις 2-3-4 ώρες ευχάριστα!..
τα υπόλοιπα είναι περιττά
και για τους [λίγο ή περισσότερο] μονομανείς!..
σαν πολλή αξία και προσοχή
δεν έχουμε δώσει!?..
το σημαντικό είναι τί γνώμη
έχουμε εμείς!! μην το ξεχνάτε αυτό..
στην τελική και να μην παίξει
βιζιτα, κάτι που προσωπικά
δε με ενδιαφέρει, το θέμα
είναι να περάσεις 2-3-4 ώρες ευχάριστα!..
τα υπόλοιπα είναι περιττά
και για τους [λίγο ή περισσότερο] μονομανείς!..
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Άψογη τοποθέτησηρε παιδια ενα εχω να πω.δεν πα να γαμηθουνε και οι στριπτητζουδες και η γνωμη τους μαζι?οποιος εχει μια εμπειρια απο το χωρο θα ξερει οτι μας θεωρουν μαλακες αγαπουληδες και επισης οι πιο πολλες μας μισουν κιολας.εμεις φταιμε για ολο αυτο που τα σκαμε και ουτε γαμαμε οι περισσοτεροι.εγω χαιρομαι 2 φιλαρακια που μια φορα πηγαμε μαζι και κανονισαν γαμησι στο 1ο ποτο.στην αρχη ζηταγε 300 του φιλου και τελικα την πηρε με 1 κατοσταρικο.για μενα δεν αξιζει κατι περισσοτερο εκει μεσα.μονο να κανονισεις βιζιτα αν δεχεται ειδαλλως τον πουλο.ειναι μεγαλη κοροιδια και ολοι το ξερουν αλλα λιγοι το παραδεχονται.αυτα πιστευω
τί εννοείς ακριβώς φίλε μου?
περιμένω πμ..
Δεν είναι θέμα πμ. Καταγράφονται διάφορες εμπειρίες
Επισκέπτης
Ρεεεεε ποιός νοιάζεται για τη γνώμη τους?
Κατά τη γνώμη μου οι στρίπερς είναι χειρότερες και από τις Ελλεεινίδες γιατί μας το παίζουν χορεύτριες ενώ δεν είναι παρά ΤΣΟΥΛΑΡΕΣ! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ,τις οποίες όλοι μας αγαπάμε πιστεύω!
Επισκέπτης
Ρε ΟΥΣΤ από εδώ βρωμοστριπερς!!! ...που θέλετε να βγάζετε το ψωμί σας κωλοτριβόμενες!!!...αν θέλετε να σας ξαναδούμε πρέπει να πουλήσετε το μουνάκι σας ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις