Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
οχι μωρε αλλα να...θα πλακωσουνε τα πιτσουνακια και θα αρχισουνε τα τετριμενα και οι μαλακιουλες...Δεν ηθελα να σε προσβαλω...ενω ο Μουμπαρακ εχει???
δεν παει να σβησει...λεφτα εδωσα?
Κανονικα αυτο το θρεντ πρεπει να σβηστει...δεν εχει θεση στο μπουρδελλα...σορρυ απουλα..αλλα νομιζω ειναι μαλακια
Τζερτζελες να γινεται....οχι μωρε αλλα να...θα πλακωσουνε τα πιτσουνακια και θα αρχισουνε τα τετριμενα και οι μαλακιουλες...Δεν ηθελα να σε προσβαλω...![]()
Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι ο βαλεντινος ειναι για τους ερωτευμενους....εεε δεν νομιζω στο μπουρδελλα να ειναι κανεις ερωτευμενος...Εγω αν ημουν ερωτευμενος δεν θα εμπαινα στο μπου π.χ...Ενω ολα τα ποδοσφαιροπολιτικοοικονομικα εχουν ας πουμε!!! ;)
εγω παντως θα στειλω απο ενα κουκλακι και μια ανθοσυνθεση στο γλιτσαΑυτο που ηθελα να πω ειναι οτι ο βαλεντινος ειναι για τους ερωτευμενους....εεε δεν νομιζω στο μπουρδελλα να ειναι κανεις ερωτευμενος...Εγω αν ημουν ερωτευμενος δεν θα εμπαινα στο μπου π.χ...
Οκ απο αυτη την αποψη....και εγω αυτη την περιοδο μοναχικος ειμαι...αλλα δεν μου καιγετε καρφακι για βαλεντινους και μυστηρια...δε με προσεβαλες!
απλα ξερεις ποσοι μοναχικοι τυποι υπαρχουν που θα θελανε να γιορτασουν αυτη τη μερα?
απλα εγω με το videaki εθεσα μια διαφορετικη αποψη για τον "ερωτα"
Για να μην νιωσουν ασχημα μερα που ερχεται...εγω παντως θα στειλω απο ενα κουκλακι και μια ανθοσυνθεση στο γλιτσα
και στον σταμουλη![]()
εγω παλι δεν ειμαι....μονος...απλα σιχαινομαι ολες αυτες τις δηθεν γιορτες και ολα αυτα τα δηθεν δωρακια και ολα τα ραδιοφωνα που μας βαζουν σε αυτο το τρυπακι!Οκ απο αυτη την αποψη....και εγω αυτη την περιοδο μοναχικος ειμαι...αλλα δεν μου καιγετε καρφακι για βαλεντινους και μυστηρια...
Μα φυσικα. Και ποιος "μοναχικος τυπος" δε θα ηθελε να δουλευει 10 ωρες για ψιχουλα και μετα να πρεπει να παρει οσκαρ παιζοντας το ρομαντικος και ξερασματα. Και σε περιπτωση που δε τα καταφερει να τρωει και γκρινια. Δε μας χεζει και ο Βαλεντινος, αλλη μια ταλαιπωρια ειναι...δε με προσεβαλες!
απλα ξερεις ποσοι μοναχικοι τυποι υπαρχουν που θα θελανε να γιορτασουν αυτη τη μερα?
απλα εγω με το videaki εθεσα μια διαφορετικη αποψη για τον "ερωτα"
Γιατι τοσες γενικευσεις ?Μα φυσικα. Και ποιος "μοναχικος τυπος" δε θα ηθελε να δουλευει 10 ωρες για ψιχουλα και μετα να πρεπει να παρει οσκαρ παιζοντας το ρομαντικος και ξερασματα. Και σε περιπτωση που δε τα καταφερει να τρωει και γκρινια. Δε μας χεζει και ο Βαλεντινος, αλλη μια ταλαιπωρια ειναι...
και τυχαια την συγκεκριμενη μερα?Γιατι τοσες γενικευσεις ?
Το να μην γουσταρει καποιος βαλεντινο και τετοια δεν σημαινει οτι ολοι ειναι ετσι...
Αρκετοι θα ηθελαν να παρουν την κοπελια τους και πανε βολτα οπουδηποτε υπο το φως της σεληνης και να πανε να φανε καπου ρομαντικα, ανταλλασοντας δωρακια δηλωνοντας τον ερωτα τους....
Λιγος ρομαντισμος δεν εβλαψε ποτε κανεναν....
Σε ενα "καλο εστιατοριο" κερνωντας φυσικα το δειπνο. Μην ξεχναμε τα πιο σημαντικα συστατικα του ρομαντισμου, ΤΑ ΛΕΦΤΑ...Γιατι τοσες γενικευσεις ?
Το να μην γουσταρει καποιος βαλεντινο και τετοια δεν σημαινει οτι ολοι ειναι ετσι...
Αρκετοι θα ηθελαν να παρουν την κοπελια τους και πανε βολτα οπουδηποτε υπο το φως της σεληνης και να πανε να φανε καπου ρομαντικα, ανταλλασοντας δωρακια δηλωνοντας τον ερωτα τους....
Λιγος ρομαντισμος δεν εβλαψε ποτε κανεναν....
Καταλαβαινω τι θες να πεις (ολα ειναι εμπορευματοποιημενα σιγουρα) και εχεις δικιοκαι τυχαια την συγκεκριμενη μερα?