Νέα

Η γιορτή των πιρφόρων 14 Φεβρουαρίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alpula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 511
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αχαχα το συμβολακι διπλα στον τιτλο :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Κανονικα αυτο το θρεντ πρεπει να σβηστει...δεν εχει θεση στο μπουρδελλα...σορρυ απουλα..αλλα νομιζω ειναι μαλακια

OP
OP
alpula

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
ενω ο Μουμπαρακ εχει???

δεν παει να σβησει...λεφτα εδωσα?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ενω ο Μουμπαρακ εχει???

δεν παει να σβησει...λεφτα εδωσα?
οχι μωρε αλλα να...θα πλακωσουνε τα πιτσουνακια και θα αρχισουνε τα τετριμενα και οι μαλακιουλες...Δεν ηθελα να σε προσβαλω... :grin:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Κανονικα αυτο το θρεντ πρεπει να σβηστει...δεν εχει θεση στο μπουρδελλα...σορρυ απουλα..αλλα νομιζω ειναι μαλακια

Ενω ολα τα ποδοσφαιροπολιτικοοικονομικα εχουν ας πουμε!!!  ;)

OP
OP
alpula

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
δε με προσεβαλες!

απλα ξερεις ποσοι μοναχικοι τυποι υπαρχουν που θα θελανε να γιορτασουν αυτη τη μερα?

απλα εγω με το videaki εθεσα μια διαφορετικη αποψη για τον "ερωτα"

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ενω ολα τα ποδοσφαιροπολιτικοοικονομικα εχουν ας πουμε!!!  ;)
Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι ο βαλεντινος ειναι για τους ερωτευμενους....εεε δεν νομιζω στο μπουρδελλα να ειναι κανεις ερωτευμενος...Εγω αν ημουν ερωτευμενος δεν θα εμπαινα στο μπου π.χ...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.878
Πόντοι
6.035
Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι ο βαλεντινος ειναι για τους ερωτευμενους....εεε δεν νομιζω στο μπουρδελλα να ειναι κανεις ερωτευμενος...Εγω αν ημουν ερωτευμενος δεν θα εμπαινα στο μπου π.χ...
εγω παντως θα στειλω απο ενα κουκλακι και μια ανθοσυνθεση στο γλιτσα
και στον σταμουλη :grin:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
δε με προσεβαλες!

απλα ξερεις ποσοι μοναχικοι τυποι υπαρχουν που θα θελανε να γιορτασουν αυτη τη μερα?

Οκ απο αυτη την αποψη....και εγω αυτη την περιοδο μοναχικος ειμαι...αλλα δεν μου καιγετε καρφακι για βαλεντινους και μυστηρια...

OP
OP
alpula

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
Οκ απο αυτη την αποψη....και εγω αυτη την περιοδο μοναχικος ειμαι...αλλα δεν μου καιγετε καρφακι για βαλεντινους και μυστηρια...
εγω παλι δεν ειμαι....μονος...απλα σιχαινομαι ολες αυτες τις δηθεν γιορτες και ολα αυτα τα δηθεν δωρακια και ολα τα ραδιοφωνα που μας βαζουν σε αυτο το τρυπακι!
αφου οπως δειχνει και το video ολα για τα λεφτα ειναι!!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εγω θα στειλω στον αβραμη...

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
δε με προσεβαλες!

Μα φυσικα. Και ποιος "μοναχικος τυπος" δε θα ηθελε να δουλευει 10 ωρες για ψιχουλα και μετα να πρεπει να παρει οσκαρ παιζοντας το ρομαντικος και ξερασματα. Και σε περιπτωση που δε τα καταφερει να τρωει και γκρινια. Δε μας χεζει και ο Βαλεντινος, αλλη μια ταλαιπωρια ειναι...

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Μα φυσικα. Και ποιος "μοναχικος τυπος" δε θα ηθελε να δουλευει 10 ωρες για ψιχουλα και μετα να πρεπει να παρει οσκαρ παιζοντας το ρομαντικος και ξερασματα. Και σε περιπτωση που δε τα καταφερει να τρωει και γκρινια. Δε μας χεζει και ο Βαλεντινος, αλλη μια ταλαιπωρια ειναι...
Γιατι τοσες γενικευσεις ?
Το να μην γουσταρει καποιος βαλεντινο και τετοια δεν σημαινει οτι ολοι ειναι ετσι...

Αρκετοι θα ηθελαν να παρουν την κοπελια τους και πανε βολτα οπουδηποτε υπο το φως της σεληνης και να πανε να φανε καπου ρομαντικα, ανταλλασοντας δωρακια δηλωνοντας τον ερωτα τους....

Λιγος ρομαντισμος δεν εβλαψε ποτε κανεναν....

OP
OP
alpula

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
Το να μην γουσταρει καποιος βαλεντινο και τετοια δεν σημαινει οτι ολοι ειναι ετσι...

Αρκετοι θα ηθελαν να παρουν την κοπελια τους και πανε βολτα οπουδηποτε υπο το φως της σεληνης και να πανε να φανε καπου ρομαντικα, ανταλλασοντας δωρακια δηλωνοντας τον ερωτα τους....

και τυχαια την συγκεκριμενη μερα?

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66

Σε ενα "καλο εστιατοριο" κερνωντας φυσικα το δειπνο. Μην ξεχναμε τα πιο σημαντικα συστατικα του ρομαντισμου, ΤΑ ΛΕΦΤΑ... :headbang:

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
και τυχαια την συγκεκριμενη μερα?
Καταλαβαινω τι θες να πεις (ολα ειναι εμπορευματοποιημενα σιγουρα) και εχεις δικιο
αλλα ας χαρουμε εστω κι ετσι την ''μαγεια''

Επισκέπτης
Ποτε δεν μ΄ενοιαζε αυτη η "γιορτη". Ουτε οταν ημουν με γυναικα ουτε και τωρα που ειμαι ας πουμε μοναχικος. Αν τα "χεις καλα με τον εαυτο σου και αν υπαρχει καλη παρεα καθε μερα μπορει να ειναι γιορτη.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom