ventuzator
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εσυ τι πεταγεσαι μωρη πορδη?
σε κλανω αλλα ψιλοβαριεμαι και θα παω νανι :-*
εσυ τι πεταγεσαι μωρη πορδη?
ρε ο διονύσης!!!ρε αναξιε υπαρξης μουροχαβλε καθυστερημενε πως παει ολα καλα?
χαχαΕννοειτε ;) τυπε
Η δημοκρατια του ΚΩΛΟΥ ;)
Την τιμούμε που έριξε τα ζωντόβολα τον Στελάρα κ την παρέα του,δεν την τιμούμε για το σημερινό χάλι.
Απλό είναι....
Νταλάρα; :S Γιώργο Νταράλα εννοείς; Μεγάλος καλλιτέχνης.Καλά αυτοί οί Έλληνες πάνκ τύποι πώς ήξεραν τό μέλλον τό 1982; Σάν νά τό τραγούδησαν σήμερα. Και εγώ τούς κορόϊδευα τότε για κωλόπαιδα, καί άκουγα Νταλάρα ό ηλίθιος.
καλα τα πιο ωραιες γυναικες της ευρωπης στη ρωσια που εισαι..κ οταν ερχεσαι ελλαδα στη φυλης καταληγεις?Αν εχεις διαβασει ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΛΛΑΔΑ (2-3 φορες το χρονο.απο 10 μερες περιπου την καθε φορα)Και αν εχεις διαβασει στα πιο παλια Thread οταν ειμαι Ελλαδα ΠΗΓΑΙΝΩ ΦΥΛΗς σχεδον καθε μερα.Και μενει εκει κοντα και γ'αυτο τον παιρνω τηλεφωνο οταν πηγαινω Φυλης και τον συνανταω
Και τι να κανω 10-15 μερες?2-3 μερες μετα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ! !Οποτε η μονη λυση ειναι η Φυληςκαλα τα πιο ωραιες γυναικες της ευρωπης στη ρωσια που εισαι..κ οταν ερχεσαι ελλαδα στη φυλης καταληγεις?
πως γινεται αυτο?
κανε ενα εξπλειν...
τι γίνεται ρε μάγκες??? στο πολυτεχνείο είναι περισ΄σοπτεροι οι μπάτσοι από τους διαδηλωτές...
Παίζει άσυλο φέτος για να μπουκάρουν μετά το πάρτυ με τους μπάτσους ή όχι;
εχει καταργηθει επι σημιτη νομιζω....Παίζει άσυλο φέτος για να μπουκάρουν μετά το πάρτυ με τους μπάτσους ή όχι;
Παπάρια. Απλά είναι στη διακριτική ευχέρεια των πρυτάνεων (βλέπε ) το πως να χειρίζονται το θέμα.εχει καταργηθει επι σημιτη νομιζω....
Ειναι τραγικο ομως να βλεπεις να καταστρεφονται περιουσιες, απο ενα ματσο κωλοπαιδια που δεν εχουν εργαστει ακομη να δουν πως φτιαχνεται το καθε τι, μονο και μονο για να το παιξουν αντιδραση και καλα.....
Παπάρια. Απλά είναι στη διακριτική ευχέρεια των πρυτάνεων (βλέπε ) το πως να χειρίζονται το θέμα.
Το πιο τραγικο ειναι , που μετα θα πανε να ζητησουν δουλεια απ αυτον που καταστρεψανε.....κατα τα αλλα κανανε την μουρη των πολιτικων κρεαs
απ'όσο έχω ακούσει έχει αφαιρεθεί κάθε δυνατότητα παρέμβασης του πρύτανη, το άσυλο έχει καταργηθεί πλήρως (έψαξα να βρω τον νόμο αλλά μάλλον δεν έχει δημοσιευθεί ακόμα )Παπάρια. Απλά είναι στη διακριτική ευχέρεια των πρυτάνεων (βλέπε ) το πως να χειρίζονται το θέμα.