Νέα

Η γενιά του Πολυτεχνείου: επιστροφή στο...μέλλον!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sarouman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 464
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
 Ασε που μας εχουν σπασει τον μπουτσο στα σχολεια που παμε τα παιδια μας...

Απο Δευτερα ολο στο σορολοπ το εχουν ριξει,ολο προβα για κατι σκετσακια για την επετειο
 της 17 Νοεμβρη,δεν εχουν ανοιξει βιβλιο,η οποια υλη δεν εχει προχωρησει καθολου...

Αυτο θα πει οι ταγοι μας να πανηγυριζουν την επετειο τους

Να πα να γαμηθει και το Πολυτεχνειο και την σημασια που θελουν ΑΥΤΟΙ να του δωσουν...

Εκεινο το Πολυτεχνειο το φυλαω στην ψυχη πια,δεν θα αφησω να το μαγαρισουν οι λεχριτες
 Απο μενα τερμα,ας το "γιορταζουν" μονοι τους!!!!
+100000000000000000000000000000000000

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ασε που εχουν μαθει τωρα καθε τρειs και λιγο .....καταληψη
Με αστειεs δικαιολογιεs
Ταχα μου σε ποιον πανε να μοιασουν???? Σ εκεινουs???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ήθελα να ξέρω που στο διάολο ξέρετε για το Πολυτεχνείο....

αφού οι περισσότεροι από σας σπόροι στα αρχίδια των πατεράδων σας ήσασταν τότε

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Το δειξανε στην τηλεοραση....

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6

Νέα ηθη, νέα έθιμα και νέοι τρόποι ενημέρωσης...
Το ίντερνετ πχ σου επιτρέπει να δεις ότι η Δαμανάκη συνταξιοδοτείται με ποσό € 52-53 χιλ. από το Δημόσιο, τα εισοδήματά της στην αλλοδαπή δεν φορολογούνται και άρα δεν φαίνονται, το ότι πλήρωσε στο 2010 € 187 χιλ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σε δόσεις δανείων, το ότι η κόρη της σπουδάζει στο εξωτερικό, το ότι έχει ένα κατεβατό ακίνητα κτλ κτλ

ΥΓ Ξυπνάτε ραγιάδες!!!! Το μαράκι πληρώνει το μήνα σε δόσεις δανείων όσο βγάζει ένας μέσος εργαζόμενος το χρόνο!!!Ι know, democracy costs!!!

ΥΓ2 Ααααα, πηγούλα είναι το site της...χαχαχα

EDIT: Αυτή περηφανεύεται ότι ήταν ο "εγκέφαλος" της διπλής ονομασίας των Σκοπίων που κατέστησε τη de facto αναγνώρισή του με το όνομα FYR Macedonia. Και το περηφανεύεται!!!!!!!!!!!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Marjam Damanaki: Είμαι Εβραία γι' αυτό μ' ενδιαφέρει.

Δείτε ποια ήταν η ηρωίδα του πολυτεχνείου και η πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού για χρόνια η Μαρία Δαμανάκη, Εβραία στην καταγωγή!
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, θα αρχίσω με μια καθυστερημένη παρατήρηση, αν μου επιτρέπετε προς το Προεδρείο. Δεν ήσασταν εσείς στην 'Εδρα, αλλα πριν από λίγη ώρα ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας εδώ στη Βουλή αποκάλεσε το συνάδελφο κ. Ροζάκη "κύριο Ροζενστάιν".
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Τι σας ενδιαφέρει;
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Τι με ενδιαφέρει, κύριε συνάδελφε; [size=20pt]Είμαι Εβραία γι' αυτό μ' ενδιαφέρει[/size]. Και όσο κάνετε προσπάθεια να επικρατήσει ρατσισμός στην Αίθουσα, εγώ είμαι Εβραία. Γι' αυτό μ' ενδιαφέρει.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΓΟΝΑΣ: Δεν υπάρχει ρατσισμός, κυρία Δαμανάκη, προς Θεού!
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, νομίζω ότι οι συνάδελφοι έχουν ονόματα και το Προεδρείο πρέπει να είναι πιο ευαίσθητο σ' αυτές τις περιπτώσεις. Και ο κ. Καρατζαφέρης εν πάση περιπτώσει μπορεί να τα λέει αυτά από το κανάλι του, αλλά στο Κοινοβούλιο ας είμαστε πιο προσεκτικοί.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Λογοκρισία θα κάνετε;

Η Εβραϊλα έχει γεμίσει η Ελληνική βουλή, πλέον χρειαζόμαστε μικροσκόπιο για να βρούμε Έλληνες.
Εβραίοι παντού ! Και μάλιστα με Ελληνικότατα ονόματα και να τους θίξεις κατευθείαν θα σε αποκαλέσουν ΡΑΤΣΙΣΤΗ, ΦΑΣΙΣΤΑ, ΕΛΛΗΝΑΡΑ και πάει λέγοντας.
Δυστυχώς στην Βουλή στα κυβερνητικά πόστα το  80%  των προσώπων  δεν έχουν την  Ελληνική συνείδηση και καταγωγή, όλος τυχαίος αποκαλύπτεται κάποια στιγμή  πώς είναι Εβραίοι όπως η περίπτωση της Δαμανάκη.

Ποίος θα πίστευε από τους αφελείς αριστερούς που ψήφιζαν και ψηφίζουν  τόσα χρόνια τα αριστερά κόμματα πώς η Δαμανάκη είναι Εβραία ;
Τώρα δεν χρειάζεται να αναζητάμαι πλέον έχουν αποθρασυνθεί το δηλώνουν ευθέως οι ίδοι !
Αν ρωτήσουμε τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ ποια είναι η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ; Αν έχει Ελληνική καταγωγή θα μας πετάξουν πέτρες, και όμως αναμένετε και θα δείτε και θα ακούσετε πόσοι είναι οι Εβραίοι στα Έδρανα της Βουλής στο ΚΚΕ, την ΝΔ, καλά να μην συζητάμαι για το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ

Ιδού η αιτία γιατί δεν πάει σε τίποτα καλά η ΕΛΛΑΔΑ ! Διότι αυτοί οι άνθρωποι που την κυβερνούν όχι μόνο δεν είναι Έλληνες αλλά είναι ΜισΈλληνες, αυτό δυστυχώς δεν το καταλαβαίνουμε , ότι οι μεγαλύτεροι  εχθροί των Ελλήνων οι Εβραίοι κυβερνούν την πατρίδα μας !
Και κάτι ακόμα που πρέπει να διευκρινίσουμε ότι: Εμείς Έλληνες ουδέποτε είμαστε εχθροί των Εβραίων διότι ουδέποτε είχαμε ασχοληθεί με κάποιους χιλιάδες βοσκούε  εκεί στην Μέση Ανατολή που κικυνηγούσαν σύννεφα πιστεύοντας ότι εκεί πάνω κάθεται ο ΓΙΕΧΩΒΕ. Αυτοί τα έχουν βάλει μαζί μας, αυτοί ξεκίνησαν τις εχθρότητες εναντίων των Ελλήνων, το αποδεικνύει και η ίδια η ιστορία από τα γεγονότα αλλά ακόμα και η ίδια η δική τους η ιστορία η Παλαιά Διαθήκη.

Έλληνες μην αναμένετε καμία άσπρη μέρα ούτε για σας αλλά και ούτε και για τα παιδιά σας όσο επιτρέπετε με την ψήφο σας την Ελλάδα να κυβερνούν οι αιώνοι εχθροί σας !

Συνημμένα

• Marjam Damanaki.jpg
    Marjam Damanaki.jpg
    22,3 KB · Εμφανίσεις: 23
  • praktika boylhs 3.jpg
    praktika boylhs 3.jpg
    141,7 KB · Εμφανίσεις: 11

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Marjam Damanaki: Είμαι Εβραία γι' αυτό μ' ενδιαφέρει.

Δείτε ποια ήταν η ηρωίδα του πολυτεχνείου και η πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού για χρόνια η Μαρία Δαμανάκη, Εβραία στην καταγωγή!
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, θα αρχίσω με μια καθυστερημένη παρατήρηση, αν μου επιτρέπετε προς το Προεδρείο. Δεν ήσασταν εσείς στην 'Εδρα, αλλα πριν από λίγη ώρα ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας εδώ στη Βουλή αποκάλεσε το συνάδελφο κ. Ροζάκη "κύριο Ροζενστάιν".
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Τι σας ενδιαφέρει;
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Τι με ενδιαφέρει, κύριε συνάδελφε; Είμαι Εβραία γι' αυτό μ' ενδιαφέρει. Και όσο κάνετε προσπάθεια να επικρατήσει ρατσισμός στην Αίθουσα, εγώ είμαι Εβραία. Γι' αυτό μ' ενδιαφέρει.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΓΟΝΑΣ: Δεν υπάρχει ρατσισμός, κυρία Δαμανάκη, προς Θεού!
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, νομίζω ότι οι συνάδελφοι έχουν ονόματα και το Προεδρείο πρέπει να είναι πιο ευαίσθητο σ' αυτές τις περιπτώσεις. Και ο κ. Καρατζαφέρης εν πάση περιπτώσει μπορεί να τα λέει αυτά από το κανάλι του, αλλά στο Κοινοβούλιο ας είμαστε πιο προσεκτικοί.
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Λογοκρισία θα κάνετε;

Η Εβραϊλα έχει γεμίσει η Ελληνική βουλή, πλέον χρειαζόμαστε μικροσκόπιο για να βρούμε Έλληνες.
Εβραίοι παντού ! Και μάλιστα με Ελληνικότατα ονόματα και να τους θίξεις κατευθείαν θα σε αποκαλέσουν ΡΑΤΣΙΣΤΗ, ΦΑΣΙΣΤΑ, ΕΛΛΗΝΑΡΑ και πάει λέγοντας.
Δυστυχώς στην Βουλή στα κυβερνητικά πόστα το  80%  των προσώπων  δεν έχουν την  Ελληνική συνείδηση και καταγωγή, όλος τυχαίος αποκαλύπτεται κάποια στιγμή  πώς είναι Εβραίοι όπως η περίπτωση της Δαμανάκη.

Ποίος θα πίστευε από τους αφελείς αριστερούς που ψήφιζαν και ψηφίζουν  τόσα χρόνια τα αριστερά κόμματα πώς η Δαμανάκη είναι Εβραία ;
Τώρα δεν χρειάζεται να αναζητάμαι πλέον έχουν αποθρασυνθεί το δηλώνουν ευθέως οι ίδοι !
Αν ρωτήσουμε τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ ποια είναι η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ; Αν έχει Ελληνική καταγωγή θα μας πετάξουν πέτρες, και όμως αναμένετε και θα δείτε και θα ακούσετε πόσοι είναι οι Εβραίοι στα Έδρανα της Βουλής στο ΚΚΕ, την ΝΔ, καλά να μην συζητάμαι για το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ

Ιδού η αιτία γιατί δεν πάει σε τίποτα καλά η ΕΛΛΑΔΑ ! Διότι αυτοί οι άνθρωποι που την κυβερνούν όχι μόνο δεν είναι Έλληνες αλλά είναι ΜισΈλληνες, αυτό δυστυχώς δεν το καταλαβαίνουμε , ότι οι μεγαλύτεροι  εχθροί των Ελλήνων οι Εβραίοι κυβερνούν την πατρίδα μας !
Και κάτι ακόμα που πρέπει να διευκρινίσουμε ότι: Εμείς Έλληνες ουδέποτε είμαστε εχθροί των Εβραίων διότι ουδέποτε είχαμε ασχοληθεί με κάποιους χιλιάδες βοσκούε  εκεί στην Μέση Ανατολή που κικυνηγούσαν σύννεφα πιστεύοντας ότι εκεί πάνω κάθεται ο ΓΙΕΧΩΒΕ. Αυτοί τα έχουν βάλει μαζί μας, αυτοί ξεκίνησαν τις εχθρότητες εναντίων των Ελλήνων, το αποδεικνύει και η ίδια η ιστορία από τα γεγονότα αλλά ακόμα και η ίδια η δική τους η ιστορία η Παλαιά Διαθήκη.

Έλληνες μην αναμένετε καμία άσπρη μέρα ούτε για σας αλλά και ούτε και για τα παιδιά σας όσο επιτρέπετε με την ψήφο σας την Ελλάδα να κυβερνούν οι αιώνοι εχθροί σας !

Γεια σου bot του φορουμ :grin:
βρηκες καμια αντιστοιχια στο αρχειο με το εβραικο αλφαβητο
και στα γραπτα της δαμανάκη ωστε να την χαρακτηρισεις και αυτην εβραία?  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν απανταει το fffanatic bot σας το ειχα πει  :2funny: :2funny:
δεν ειναι αληθινος χρηστης... κασετάκιας ειναι.  :2funny:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Παντως η μονη εβραια (η' εβραιος) μεσα στην προδοτικη βουλη-αβουλια των <<Ελληνων>> διαβαζε των εβραιων που δεν εχει δηλωσει ψευτικο ονομα ειναι μια απο τη ΝΔ η Βοζεν-μπεργκ.

(Εσυ Boldemort συνεχισε τον υπνο σου εγω δε σε ενοχλησα)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παντως η μονη εβραια (η' εβραιος) μεσα στην προδοτικη βουλη-αβουλια των <<Ελληνων>> διαβαζε των εβραιων που δεν εχει δηλωσει ψευτικο ονομα ειναι μια απο τη ΝΔ η Βοζεν-μπεργκ.

(Εσυ Boldemort συνεχισε τον υπνο σου εγω δε σε ενοχλησα)

Αντισθενη γιατι παιζεις με το μποτ και μου απευθυνεις προσωπικα μηνυματα???  :2funny:

για να πεισεις οτι o fffanatic ειναι αληθινος χρηστης?  :S

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μνημείο του Πολυτεχνείου:το μοναδικό μνημείο στο οποίο δεν αναγράφοντε τα ονόματα των  :2funny:<<θυμάτων>> :2funny: τα οποία ήτανε η αιτία να ρίξουνε ολόκληρη κυβέρνηση.....
Ε ρε ψέμμα που τρώει ο κόσμος!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Νομίζω πως την έχω ακούσει την ιστορία αυτή κάποια στιγμή και μάλιστα δε μου έκανε εντύπωση γιατί ήταν γνωστό πως η συγκεκριμένη ήταν λεβέντισσα και δε μιλάω μόνο για αυτά που έχουμε ακούσει όλοι για τα βουνά της Αλβανίας, αλλά και τη βοήθεια που παρείχε σε άφραγκους καλλιτέχνες και άλλα πολλά.
Αν δεν κάνω λάθος 3η πολυκατοικία πριν τη συμβολή Στουρνάρη & Πατησίων..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σκατα στη γενια του Πολυτεχνειου.Οι αλητρες αυτοι ξεπουλησαν τα παντα και βαζουν τωρα να πληρωσουν οι επομενες γενεες τα χρεη που αυτοι συσσωρευσαν.Ριζκη καταστροφη και ξεθεμελιωση της γενιας του Πολυτεχνειου απο καθε θεση εξουσιας ειναι καθηκον.Ηδη βλεπουμετους ρυπαρους εκπροσωπους της να μην τομανε να πατησουν στο Πολυτεχνειο χεστηδες ως συνηθως.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Τύπε, προβοκάρεις τώρα άσχημα.

---

Ρε παιδιά τι σχέση έχει η νεκροκεφαλή με το Πολυτεχνείο; Μήπως ήταν και αυτή μέσα;
Κλασσικό μπαστοκοστέλεχος ήταν, που την έκανε στα 25 της νομάρχη ο σιδερένιος.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω Εβραιος ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!Αρβανιτης ΝΑΙ :2funny:Μακαρι να ημουνα Εβραιος! :2funny:Δεν θα χρειαζοταν να παντρευτω Εβραια για να μπορεσω καποτε να παρω Ισραηλινο διαβατηριο :2funny:!ο ffantic (παλια ηταν Chris1971 αλλα αλλαξε νικ νε'ι'μ)ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΝΟΤΑΤΟς!Εχουμε παει και Φυλης μαζι πολλες φορες! :2funny:Ειναι μαρτυρας ενος περιστατικου.Ηταν να συναντηθουμε στη Φυλης με ειχε πιασει κοψιμο και του ειπα απ' το τηλεφωνο να φερει Κωλοχαρτο απο το σπιτι.Ηρθε μου εδωσε το κωλοχαρτο και ΕΧΕΣΑ ΕΥΚΟΙΛΙΑ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΦΥΛΗς ΚΑΙ ΔΥΔΙΜΟΥ πισω απ'το σκουπιδοντενεκε που ειναι εκει στην εισοδο του παρκινγκ :2funny:Του ειπα: ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥς! :2funny:Μπορει να το επιβεβαιωσει :2funny:ηταν μαρτυρας του συμβαντος :2funny:

grhgorios1

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εγω Εβραιος ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!Αρβανιτης ΝΑΙ :2funny:Μακαρι να ημουνα Εβραιος! :2funny:Δεν θα χρειαζοταν να παντρευτω Εβραια για να μπορεσω καποτε να παρω Ισραηλινο διαβατηριο :2funny:!ο ffantic (παλια ηταν Chris1971 αλλα αλλαξε νικ νε'ι'μ)ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΝΟΤΑΤΟς!Εχουμε παει και Φυλης μαζι πολλες φορες! :2funny:Ειναι μαρτυρας ενος περιστατικου.Ηταν να συναντηθουμε στη Φυλης με ειχε πιασει κοψιμο και του ειπα απ' το τηλεφωνο να φερει Κωλοχαρτο απο το σπιτι.Ηρθε μου εδωσε το κωλοχαρτο και ΕΧΕΣΑ ΕΥΚΟΙΛΙΑ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΦΥΛΗς ΚΑΙ ΔΥΔΙΜΟΥ πισω απ'το σκουπιδοντενεκε που ειναι εκει στην εισοδο του παρκινγκ :2funny:Του ειπα: ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥς! :2funny:Μπορει να το επιβεβαιωσει :2funny:ηταν μαρτυρας του συμβαντος :2funny:

Εσύ φίλε,είσαι απλά τρελός.....που κολλάει όλο αυτό με τους Εβραίους;

Και έπειτα,εσύ υποτίθεται είσαι Ρωσία μόνιμα......πώς γίνετε να'χετε πάει "πολλές" φορές,εφ'όσον ο φφφανάτικ είναι Ελλάδα;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσύ φίλε,είσαι απλά τρελός.....που κολλάει όλο αυτό με τους Εβραίους;

Και έπειτα,εσύ υποτίθεται είσαι Ρωσία μόνιμα......πώς γίνετε να'χετε πάει "πολλές" φορές,εφ'όσον ο φφφανάτικ είναι Ελλάδα;
Αν εχεις διαβασει ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΛΛΑΔΑ (2-3 φορες το χρονο.απο 10 μερες περιπου την καθε φορα)Και αν εχεις διαβασει στα πιο παλια Thread οταν ειμαι Ελλαδα ΠΗΓΑΙΝΩ ΦΥΛΗς σχεδον καθε μερα.Και μενει εκει κοντα και γ'αυτο τον παιρνω τηλεφωνο οταν πηγαινω Φυλης και τον συνανταω

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

πρεπει να γραφει και καλες κριτικες απ οσο θυμαμαι ο φφφανατικ/κρις1971 :think:

grhgorios1

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

πρεπει να γραφει και καλες κριτικες απ οσο θυμαμαι ο φφφανατικ/κρις1971 :think:

Ο chris1971 είναι ο φφφανάτικ;;;;

Δε παίζει νομίζω.....τον 1ο τον θυμάμαι τότε από το τσατ.....και αυτοί οι 2 έχουν ηλικιακή διαφορά....ο φφφανάτικ είναι νεαρός.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom