Τουλάχιστον εγώ ξέρω κάτι πιο χρήσιμο από εσένα που βρήκες τους αρχαίους έλληνες τους ξέπλυνες τελείως και τώρα προσυλιτίζεις μήπως και βρεις κανά μουνί να γαμίσεις, τώρα θα κάνο ώσα ωρθωγραυκκά λάθθι θέλλο αίχο άλω τρώπππω να αιπυβλλιθό παρρρά τιν αιπιδιώροσει τοον λαθόν τον σηννανθρώπον μου, γκαίγκαι; αλλά μάλλον ζητάω πολλά από έναν αισχρό διχαστή του λαού καμία διαφορά δεν έχεις από τους πολιτικούς που μόνο φαφλατολογούν, κρίμα πάντως που η δημοκρατία συνεχώς επιδυκνύει την πρωτογονικότητά της(ήταν γνωστό από τα ρωμαϊκά χρόνια ότι οι σχεδόν πρωτόγονοι πρωτογερμανοί λειτουργούσαν με θεσμό αμεσότατης δημοκρατίας, ο συγγραφεύς του βιβλίου που το πληροφορήθηκα αυτό δεν το θεωρούσε κακό ("οι βάρβαροι" λέγεται το βιβλίο για όσους ενδιαφέρονται για διάβασμα του terry jones (επειδή δεν αποκρύπτω τίποτα, άνηκε στους monty python) kai Allan ereiah εκτός αν του τελευταίου το επώνυμο το έγραψα λάθος)αλλά αντίθετα, απόδει ξη περαιτέρω της προπαγάνδας των ρωμαίων κατά των λαών της πρώιμης ευρώπης που όμως σε γενικότερες αναφορές τα λεγόμενά του έχουνε ισχυρές βάσεις) επειδή άμα δεν θέλει κάτι ο λαός σωστό ή λάθος δεν πρόκειται να γίνει+ τα πολλά δικαιώματα με τα οποία ο λαός συνεχώς επικαλείται ξεχνόντας τις υποχρεώσεις του + τη διαφθορά που πλέον δεν περιορίζεται μόνο στα ανώτερα κοινωνικά κλιμάκια αλλά σε όλα τα κοινωνικά στρώματα (με εξαίορεση τους πραγματικά φτωχούς που πάντα είναι οι χαμένοι της υπόθεσης)+ το γεγονός ότι ο μεγαλύτερος γλύφτης του λαού εκλέγεται, για αυτό καταντήσαμε να φτάσουμε στην σημερινή κατάσταση. ΑΛΛΑ σιγά μην σε ενδιαφέρει, ω δημοκρατικέ και φιλελεύθερε άνθρωπε τα ορθογραφικά θα σε ενδιαφέρουν μάλλον γιατί μόνο σε αυτά μπορείς να έχεις λόγο , μάλλον επειδή είσαι και εσύ ένας ακόμα φιλόλογος που επειδή πήρες ένα κωλόχαρτο πρέπει να μας το τρίβεις εις το πρόσωπο για να μας αποδείξεις την σημαντικότητά σου και να μειώσεις ως κάθε σωστός Νάρκισσος να θρέψεις ένα τεράστιο εγώ ενώς πραγματικά λίγου και μικρού ανθρώπου.