Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Γλυφτράκι της εξουσίας,τί να περιμένει κανείς από εσένα.
Όσο κ να γλύφεις διορισμό δεν βλέπεις.
Α, τελικά δεν είμαι διορισμένος;
Γλυφτράκι της εξουσίας,τί να περιμένει κανείς από εσένα.
Όσο κ να γλύφεις διορισμό δεν βλέπεις.
Για να γλύφεις πασόκους προφανώς κ δεν είσαι.Α, τελικά δεν είμαι διορισμένος;
Σου φαίνεται απίθανο,τί νομίζεις πώς γράφει δηλαδή,τίποτα επιστημονικά;;;Ο Παττακός υπογράφει το νέο του βιβλίο. «Θα γράψω 11 ακόμη», λέει.
Σου φαίνεται απίθανο,τί νομίζεις πώς γράφει δηλαδή,τίποτα επιστημονικά;;;
Τα κοριτσάκια κρατάνε ημερολόγιο,ο Παττακός γράφει βιβλία....
Ο Παττακός υπογράφει το νέο του βιβλίο. «Θα γράψω 11 ακόμη», λέει.
τι έχουμ' εδώ;;;
Σωστό και αυτό …Είναι τόσο σίγουρος ότι θα προλάβει;
τι έχουμ' εδώ;;;
ΦΠ μη μου πεις ότι σκέφτεσαι να απαρνηθείς την υπόγα....δεν θα σε πίστεψω.By the way, έξυπνο το σχόλιο ότι η Βουλή δεν είναι Γενική Συνέλευση μετόχων τραπέζης...
ΦΠ μη μου πεις ότι σκέφτεσαι να απαρνηθείς την υπόγα....δεν θα σε πίστεψω.
Ο Παττακός υπογράφει το νέο του βιβλίο. «Θα γράψω 11 ακόμη», λέει.
Δηλαδη ΟΛΟΙ!Σε αυτα συμφωνο!Το θεμα ειναι οτι δεν μας λες ποιον να βαλουμε για Πρωθυπουργο?και ποιον να προτιμησουμε για βουλευτη?Για να μην ξεχνιόμαστε ...
[size=20pt]ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ[/size]
[size=17pt]
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΌΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ[/size]
Δηλαδη ΟΛΟΙ!Σε αυτα συμφωνο!Το θεμα ειναι οτι δεν μας λες ποιον να βαλουμε για Πρωθυπουργο?και ποιον να προτιμησουμε για βουλευτη?
Το Βελγιο εχει αλλα προβληματα τον περισσοτερο πλουτο τον εχουνε οι (Ολλανδοφωνοι) Φλαμανδοι.Εκει ειναι στην πραξη 2 λαοι σε μια χωρα και ειναι θεμα χρονου το πότε θα χωριστει.Εμεις ευτυχως δεν εχουμε (ακομα) τετοια προβληματα.Πιο πολυ φοβαμαι τωρα την Ιταλια που δανιζεται πια με 7,5% ! Το ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ!Ειναι κατι το προσωρινο.Για δυο τρια χρονια.Η μονη λυση ειναι να ΤΥΠΩΣΕΙ 2-2,5 Τρισεκατομυρια Ευρω η Ευρωπα'ι'κη Ενωση και να τα δωσει στις προβληματικες χωρες που ειναι οι περισσοτερες της Ευρωζωνης !.......τον κανενα οπως στο βελγιο μεχρι να βρεθει
αλλα μεχρι τοτε να εχουμε βγει απο το ευρο και την ευρωζωνη και να μην εχουμε καμια σχεση με γερμανια και αμερικη