Νέα

Η γειτόνισσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα drdick
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

drdick

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Ηταν ενα σηνηθησμενο ζεστο καλοκαιρινο βραδυ του ιουλιου οπου υμουν μονος στο σπιτι λογο του οτι οι δικοι μου ελειπαν διακοπες.....
Δεν ειχα τη να κανω επομενος αποφασισα να πεσω νορις για υπνο,πριν προλαβο να κοιμηθο χτιπισε το τηλεφωνω ηταν ο φιλος μου ο παυλος και με ροτησε αν κερναω ποτο,του ειπα οτι ειχα ξαπλωσει αλλα μου ειπε οτι ηταν 2 λεπτα απο το σπιτη και ερχοταν,ετσι του ειπα να ερθεια αλλα για λιγο γιατη νισταζα

Φτανοντας ο παυλος στο σπιτη ειμασταν και οι δυο μεσα στην βαριεστημαρα και στη ρεκλα να καταλαβετε σε φαση που πιναμε σκετο νερο και φοραγαμε μονο τα σορτσακεια μας...

εκεινη την εποχη ειχα γνωρισει μια νεα γειτονισα μου ομολογουμενος δυνατο μουνακι που την πηδαγε ενα φλορακι,ε δεν αργησε να πεσει το τηλεφωνω οτι κερναμε ποτο...Η λιζα ηταν εξω με φιλους αλλα εκεινη την ωρα ξεκιναγε για το σπιτι επωμενος μου ειπε να την περιμενο και οτι θα ερθει να με δει.

Ετσι βαλαμε ενα ουισκακι να μην μας πει και ξενεροτους το μορο,μετα απο κανενα μισαορο εσκσε μυτη η λιζα φοροντας ενα μαυρο αερινο φορεματακι που ισα ισα εκριβε το ολοστρογιλο σφιχτο της κολαρακι και απο επανο ενα μαγιο,της προσφερα ουισκι αλλα αρνηθικε γιατη εκανε μια διετα η οποια απαγορευε το αλκολ....ηξερα ομος μια αδυναμια της το κοκκινο κρασι,ετσι δεν αργησα να ανηξω το μπουκαλι το οποιο κατεβηκε σε ελαχιστα λεπτα απο τους τρεις μας.....

Στη συνεχεια σειρα πηρε το ουισκι οπου φτανοντας στα μισα του μπουκαλιου το μπερδεψαμε με σφηνακια σαμπουκας το αποτελεσμα ηταν οι 3μας να εχουμε κατεβασει 1 μπουκαλι κρασι,2μπουκαλια ουισκι και 1,5 μπουκαλι σαμπουκα σε σφινακια δεν ηθελε και πολυ να αρχισει ο χορος και τα τριψηματα ηταν αναποφεκτα μεσα στη μεθη μου εκανα πραματα τα οποια αμφιβαλω αν θα τα εκανα υπο κανονικες σηνθηκες...

Μετα απο αρκετο χορο και τριψηματα,χουφτωματα εξαντλιθικαμε και η λιζα πιγε στο δωματιο μου οπου ειχα ανιχτο το κλιματιστικο να δροσιστη εγω ακολουθισα απο πισω ενο ο παυλος μας περιμενε στο σαλονι,δεν ηθελε και πολυ ειμασταν και οι 2 τελιομενει επεσε στην αγκαλια μου και με αρχισε στα φιλια μου ειπε οτι της αρεσο και οτι με θελει...μετα απο λιγη ωρα εφαγε φλασια οτι ειναι ο παυλος μεσα και οτι θα μας καταλαβει και ξαναβγηκε στο σαλονι,απο πισο εγω και ετσι αρχιζουν τα φιλια μπροστα στον παυλο ο οποιος ενιοσε αμηχανα και μου εκανε νοημα να  φηγει εγω του αρνηθηκα με χειρονομια και τραβηξα σιγα σιγα την λιζα προς το δοματιο μου να ξαπλωσει οπος και εγινε ετσι οπος ηταν ξαπλωμενη αρχισα να της κανω μασαζ στα ποδια και της αρεσε μετα απο 1 λεπτο ακολουθισε και ο παυλος ο οποιος μπηκε και αυτος στο παιχνιδι κανοντας της μασαζ στην πλατη και με αργες κινισεις πιγε να της βγαλει το σουτιεν αλλα αυτη αρνηθηκε,βλεποντας εγω το ολο σκηνικο πισμοσα και λεω πουτανακι τωρα θα σε κανω να μας παρακαλας για γαμισει

Τοποθετησα το κεφαλη μου αναμεσα στα ποδια της και αρχισα να φισαω τα ιδρομενα της μπουτακια μεχρι το υγρο μουνακι ενω σηνχρονος της εκανα ενα εσθισιακο μασαζ με αποτελσμα να ανατριχιαζι σηνεχεια...ουτε που καταλαβε για ποτε τα 2 μου δαχτιλα βρεθηκαν μεσα στο καυτο της μουνακι και πεζαν με την κλιτοριδα της,ο παυλος βλεποντας της αντιδρασης της της ειχε βγαλει το σουτιεν και επεζε με τα καυλιαρικα βιζακια της

Η λιζα δεν αντεξε την καυλα που της ειχαμε διμιουργισει και ετσι με μια σιγανη αλλα σινχρονος πολυ ερεθιστικη  φωνη μας παρακαλεσε να την "σκισουμε" δεν θελαμε δευτερη με μια κινισει εγω και ο παυλος βγαλαμε οτι περιτο υπηρχε πανο μας και πιασαμε δουλια στην αρχη πηρε το καυλη του παυλου στο στομα ενο εγω της σφηροκοπουσα ανελεητα με την καυλαρα μου το στενο της μουνακι..ομος αυτο δεν κρατησε και πολυ μιας και ηθελα και εγω να βηθισω το καβλι μου μεσα στο στομα της ετσι με γρηγορες κινησεις βρεθηκα εγωμπροστα της να εχει παρει ολο μου το καβλι μεσα στο στομα της ο παυλος να της ξεσκιζη το μουνι και η λιζα να βογκαει απο την καυλα που της προσφεραμε εκεινη την ωρα ειδα κατι το οποιο δεν το ειχα ξανασηναντηση η λιζα εκτος απο τα βογκητα τιναζοταν ολοκληρη ερχοταν σε οργασμο συνεχει απανοτα και αυτο ηθελα να το νιωσω ετσι για αλλη μια φορα χαθηκα μεσα στο υγρο της μουνακι οπου και τελιοσα.

μεχρι να γιρισω εγω απο το μπανιο ο παυλος της ειχαι βαλη τα ποδια της στους ομους του και της ξεσκιζε κανωνικα την μουναρα την ακουγα να βογκαει και σηνχρονος να παρακαλαει να μην σταματηση,να της γαμαει το μουνι με ολη του την δηναμη και αυτη να καυλωνει ολο και περισοτερο με το που αντικρισα το θεαμα και ιδα το ιδρομενο της προσοπακι που βογκουσε απο καυλα ιθελα αμεσος να νιοσο την γλωσσα της να περιπηητε το καυτο καυλι μου που ηθελε να χυσει ξανα ετσι πηγα και της το εχωσα κατευθιαν στο στομα και το πηρε με λαχταρα αρχισε να το γλιφη και να μου χαιδεθη τα αρχιδια με μεγαλη καυλα ενω τα βογκητα της πηγεναν σημφωνα με τον ρυθμο που της εδινε ο παυλος στο γαμισει...

Μετα απο αρκετη ωρα βγαζει το καυλι μου απτο στομα και με την ιδια καυλιαρικη φωνη που μας ειχαι ζητησει να την πηδηξουμε με την ιδια μας εκληπαρουσε να την χυσουμε ετσι βαλαμε και οι 2 τα καυλια μας στο προσοπο της εκεινη εβγαλε την γλωσα και απολαυσε καυτα χυσια μας στο προσοπο και στο στομα της...

ιστερα απο αυτα η λιζα αποκοιμηθικε ενω εγω με τον παθλο δεν πιστευαμε το τη ειχε σιμβη πριν λιγο καθισαμε μεχρι το πρωει αειπνη πινοντας καφε και σιζητοντας το τη ειχε σιμβη το οποιο δισκολεβομασταν ακομα και οι ιδγει να το πιστεψουμε...

σημερα ακριβως ενα χρονο μετα απο την παρτουζα δεν εχει ξαναγινει κατι αν και εχουμε βρεθει η τρεις μας βεβαια πιστευω οτι στην πραγματικοτητα θελει αλλα κολονει μιας και οταν το σηζητησαμε ειπε οτι δεν καλοθημοταν και οτι ηταν πρωτη φορα που το εκανε αυτο,,

Τελος η ελπιδα οτι θα ξαναγινει δεν εχει σβησει μιας και οι ιδια μου θημησε οτι σημερα ειναι η μερα που ειχε γινει το κακο...ελπιζο μεχρι τελη αυγουστου που θα μετακομισει ο κολλητος μου να προλαβουμε να χαρουμε εστω για αλλη μια φορα το γλυκο

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Κατ'αρχήν θα ήθελα να σου πω ότι σέβομαι το χρόνο σου για να γράψεις μία τόσο όμορφη ιστορία. Γράφεις όμορφα. Απλά θα ήθελα να έχω κάποιες επιφυλάξεις για το αληθές της ιστορίας. Επειδή στη μέχρι τώρα πορεία μου, έπρεπε να προσπαθήσω πάρα πολύ για να κατακτήσω μία γυναίκα, δεν λέω ότι αυτά που γράφεις δεν μπορεί και να συμβαίνουν, απλά it's too good to be true sometimes.

Καλή συνέχεια και καλές επιτυχίες στο μέλλον.

OP
OP
D

drdick

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2008
Like
2
Πόντοι
0
φιλε μου ουτε εμενα μου εχει τυχη αλλη φορα....ειναι απο αυτα τα πραγματα που απλα ειναι να σου κατσουν...φαντασου οτι ξεκινησε σαν ενα απλο βαρετο βραδι και καταλιξαμε το αιπνη το πρωει να πινουμε καφε με τον κολητο μου στο μπαλκονι να μην πιστεβουμε εμεις η ιδγει το τη ειχε σιμβη με την λιζα που κοιμοταν μεσα...επομενος δεν εχω την απετηση να με πιστεψει καπειος αφου εμεις η ιδγει δεν το πιστευαμε ;)

roz_krotalias

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μεγαλε σταματα να διαβαζεις το FREE...κανει κακο! Φιλικα ;)

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
αν ειναι αληθινη η ιστορια σου εισαι απο τυχερους,δεν παιζεις και κανενα τζοκερ.

g3gr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ειτε το πιστευετε ειτε οχι η ιστορια ειναι πραγματικη... Εγω ειμαι το εταιρο προσωπο της ιστοριας και οχι η γειτονισσα φυσικα και τα πραματα ειναι οπως τα διηγηθηκε ο DrDick... Μια φορα μας ετυχε εκει που δεν το περιμεναμε και αν και ευελπιστουμε και για επαναλληψη το κοβουμε χλωμο... Οταν και σεις το ζησετε ξαναγραψτε...

subomarinero

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά έμαθα ότι η εταιρεία παραγωγής πορνών ταινιών Μάρκ Ντορσέλ ζητάει σεναριογράφους!!!!!!DRDICK έφυγες!!!!!!!!!πήγαινε να το κονομήσει.ς εδώ χαρμίζεσαι φίλε..... :dancing:

edit Vrikolakas: γράφε με μόνιμους μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες όπως αναφέρουν οι κανόνες του forum και όχι με μόνιμα κεφαλαία.Ευχαριστώ.

tsokos

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
1
Ρε σεις, οκ, ιστορία είναι, είναι δηλαδή ανάγκη να είναι ΑΛΗΘΙΝΗ;
Αφήστε τον κόσμο να εκφραστεί, τουλάχιστον αυτός δε γαμάει τη μάνα του, την πεθερά του, την αδερφή του ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλη ανωμαλία έχει γραφτεί εδώ μέσα.

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
6
Αφήστε τον κόσμο να εκφραστεί, τουλάχιστον αυτός δε γαμάει τη μάνα του, την πεθερά του, την αδερφή του ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλη ανωμαλία έχει γραφτεί εδώ μέσα.
σωστος!
+10000!!! :grin: :grin:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
περιμενουμε και τον δευτερο κυκλο του σηριαλ μολις τον ολοκληρωσεις ποσταρισε τον. :2funny:

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
περιμενουμε με ανυπομονησια την επομενη περιπετεια..

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
υποψιαζομαι στο επομενο επεισοδιο θα τον παρει αυτη τηλ. και θα τον περιμενει με μια φιλη της η τον φλωρακο..

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
ιδγιει?

φιλε παιρνεις την ορθογραφια του Θεου Πιτσι σε αλλο επιπεδο...ρησπεκτ

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Εύγε νεανία μου.Και εις ανώτερα :headbang:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

συμφωνώ κι εγώ. δεν έκανα καν τον κόπο να τη διαβάσω γιατί ξέρω ότι δεν θα καταλάβω αν είναι αληθινή ή όχι. μέχρι πριν λίγα χρόνια τις διάβαζα μανιωδώς και είχα γράψει κι εγώ αρκετές: πότε ως νοικοκυρά που την ξεκώλιασε ο υδραυλικός, πότε ως μαθητής που του πήρε πίπα η καθηγήτριά του, πότε ως πούστης που τον πήραν παρτούζα 2 μαύροι, κ.λπ. κ.λπ. ακόμη κι ανωμαλίες αν γράφονται, δεν πα να γράφονται. αν κάποιοι τη βρίσκουν με το να διαβάζουν ιστορίες, πράγματι δεν έχει σημασία αν είναι αληθινές ή όχι. απλώς ας τις θεωρήσουν αληθινές

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Πολύ καλό. Πάντως κάνω πρόταση, στο επόμενο, για να έχει περισσότερο σασπένς, βάλε κι έναν Γεωργιανό στο κάστ...

OP
OP
D

drdick

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2008
Like
2
Πόντοι
0
χερομε πολυ που σας αρεσε και ακομα περισοτερο που δεν την πιστευετε :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom