Νέα

Η Γειτόνισσα (και πώς να ξεδιαλύνεις)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα reactorx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

reactorx

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
[de-lurk]

Φίλοι συναγωνιστές,

πρώτο μήνυμα που στέλνω, μετά σχεδόν έναν χρόνο τακτικής παρακολούθησης όσων γράφονται (μην ανησυχείτε, είμαι, γενικά, τέτοιος τύπος :rolleyes:) κι αυτό για να ζητήσω τα φώτα σας και τη συλλογική πείρα της κοινότητας. Διαβάστε, λοιπόν, κατάσταση:

- εκεί όπου μένω, στον από κάτω όροφο, τυχαίνει να μένει, επίσης, και μια πανέμορφη (στ' αλήθεια, όμως!), πανύψηλη, γλυκύτατη και πολύ νέα κοπέλα, εξ Ουκρανίας απ' όσο ξέρω, με όνομα που θυμίζει... Χριστούγεννα. ;)

- δυστυχώς ή ευτυχώς (όπως το πάρει κανείς), μαζί της μένει κι ο σαφώς μεγαλύτερος σύντροφός της (υποθέτω -μπορεί, όμως, η σχέση τους να τίθεται σε διαφορετική βάση, αν μ' εννοείτε), σωματώδης, ευγενέστατος στις λιγοστές συνομιλίες μας, όπως κι εκείνη άλλωστε, επαγγελματίας άνθρωπος, αλλά γενικώς "βαρύς" τύπος, που δε σε προδιαθέτει και πολύ ν' ανοίξεις κουβέντα περί ανέμων μαζί του.

- το κορίτσι το βλέπουμε ελάχιστα, και ποτέ να κυκλοφορεί μοναχό του, αλλά κάθε φορά είναι και μια απόλαυση: όποτε βγαίνουν, πάντα με το αυτοκίνητο και σπανιότατα πριν από τη δύση του ήλιου, φοράει ρούχα "ο θεός να μας φυλάει", "ξέκωλα" δε σημαίνει τίποτα, αλλά -παραδόξως- αρκετά καλαίσθητα για το είδος τους.
Μια-δυο φορές, μάλιστα, που χρειάστηκε (ειλικρινώς, δεν το 'κανα επίτηδες, αν και μια χαρά θα μπορούσα) να χτυπήσω το κουδούνι τους, άνοιξε μ' ένα αραχνοΰφαντο κομπιναιζόν, που ακόμα κλαίω. :bounce:

- φυσικά, όχι μόνο εγώ, αλλά και η γυναίκα μου, με την οποία το 'χουμε κουβεντιάσει επανειλημμένως (της έχουν βγει κι εκείνης τα μάτια, φαντάζομαι μόνο θεωρητικά, απ' όσο την ξέρω...), έχουμε καταλήξει στο συμπεράσμα ότι το κορίτσι είναι "εργαζόμενο", ότι ο συγκάτοικός της δεν είναι απλώς σύντροφος (συνάδει και το επάγγελμά του, που έχει να κάνει με οχήματα, εδώ που τα λέμε) και ότι, πιθανότατα, είναι high-class και μάλλον λιγάκι exclusive η φάση.
Από την άλλη, δε μπορώ βέβαια να αποκλείσω το ενδεχόμενο ο τύπος να είναι απ' αυτούς τους τυχερούς του κόσμου μας, που ερωτεύτηκε ή "ερωτεύτηκε", σπίτωσε το κορίτσι, σώζοντάς το πιθανότατα από μια ζωή στη δυστυχία κι αθλιότητα των πρώην Σοβιετικών δημοκρατιών, και που τώρα απλώς δρέπει και απολαμβάνει τους καρπούς των προσπαθειών του (τον έχω δει αρκετές φορές να επιστρέφει από γνωστό "πονηρό" βίντεο-κλαμπ, προφανώς για "μια βραδιά εντός" -respect!).

- Αν ισχύει αυτό το τελευταίο, τότε μάλλον η φαντασία μου παίζει παιχνίδια και τα όνειρά μου έχουν να κάνουν με... καρβέλια, αδικαιολόγητα.
Αλλά δε νομίζω: μάλλον το συμπέρασμά μας αληθεύει κι όλες οι ενδείξεις σ' αυτό συνηγορούν. Οπότε, φτάνουμε και στο αναμενόμενο και εύλογο, πλέον, ερώτημα: Πώς;

- Πώς να ρωτήσω με εύσχημο και κατά το δυνατόν μη παρεξηγήσιμο τρόπο;
- Πώς να πληροφορηθώ πιθανές προσφερόμενες υπηρεσίες, εφόσον διατίθενται;
- Πώς να μάθω περισσότερα για τη φάση;
- Πώς να μη φάω ξύλο από τον σύντροφο;
- Πώς να το χειριστώ, γενικότερα;

Όλες οι ιδέες, προτάσεις, παρόμοιες εμπειρίες και συμβουλές, είναι ασφαλώς ευπρόσδεκτες -αλλά, αν γίνεται, μην το ξεφτιλίσουμε εντελώς το θέμα: προσπίπτω ως πρωτάρης στις ευγενείς διαθέσεις αλληλοβοηθείας και κοινότητας, που έχει επιδείξει στο παρελθόν το φόρουμ, με την ελπίδα να βγάλω κάποια άκρη...

(Φυσικά, το ωραιότερο θα ήταν να διαβάζει κάποιος απ' τους δυο τους το φόρουμ, και να μου σκάσει σε λίγο το PM με υπηρεσίες, κόστη κι οδηγίες. :2funny:  Ναι, καλά, κι αύριο η γυναίκα μου θα μου φέρει στο κρεβάτι, "έκπληξη αγάπη μου", τη νέα της φίλη, Νικόλ Κίντμαν, για παρτουζίτσες...  :uglystupid:)
-rx.

[/de-lurk]

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1

Αυτο που εχεις να κανεις πιστευω ειναι  να γαμας την γυναικα σου να την βαλεις να φοναζει πολυ μεχρι να καυλωσει η γειτονισα και να ανεβει πανω να σας δειξει ποσο παει το καλαμποκι στην Μοσχα...

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
44
Like
9.311
Πόντοι
10.413
η γυναίκα σου ψήνεται για τρίο ή ανταλλαγή?
βάλτην αυτή μπροστά....
εσύ θα φανείς λιγούρης ενώ αν κάνει την προσέγγιση η γυναίκα σου, θα φανείται πολύ "προχώ"....

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ρε παιδιά έλεος, ο φίλος έγραψε μία σελίδα κατεβατό και εμείς του σπάμε πλάκα;

Λοιπόν, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι, αφού λες οτι έχεις χτυπήσει κουδούνι, άρα έχεις μία απλή επαφή, να ρωτήσεις με τί ασχολείται, με φυσικό τρόπο βέβαια, σαν να ρωτούσες οποιονδήποτε άλλο, και χωρίς κανένα υπονοούμενο του στύλ "σε βλέπω να βγαίνεις τα βράδυα" και άλλα κρύα.  Να ξέρεις όμως οτι σε περίπτωση που εκδίδεται δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομύριο να το μάθεις απ αυτήν ή αυτόν.  Το τελευταίο που θα ήθελαν θα ήταν να το ξέρει ένας γείτονας, και μετά όλο το οικοδομικό τετράγωνο.  Προσωπικά θυμάμαι πήρα μία φορά τηλ ένα cg και το κάλεσα στο σπίτι και μόλις έμαθε την οδό μου μου είπε "συγγνώμη, εγώ σε αυτή την οδό δεν πηγαίνω"

OP
OP
R

reactorx

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
@ halias: Ευχαριστώ για τη συνεισφορά σου. Επειδή μπορεί να σου χρειαστεί στο μέλλον, απλώς να σου αποκαλύψω ότι η πρωτεύουσα της Ουκρανίας, από την πτώση του Τείχους και μετά, δεν είναι η Μόσχα, αλλά το Κίεβο...

@ tkinaliss: Μακάρι να, όλες όμως οι ως τώρα απόπειρες να ψηθεί απέτυχαν παταγωδώς -άσε που, ακόμη και τότε, ήταν σαφές πως "οι άλλοι" δεν θα έπρεπε επ' ουδενί να είναι γνωστοί. Τι να σου λέω τώρα ιστορίες, για τη φορά που μου την έπεσε και μου τριβόταν απροκάλυπτα Ουγγρικό θεόμουνο σε συναυλία, που ήθελε παρτούζα με το γκόμενό της;
Την παρέπεμψα πολύ ευγενικά στη γυναίκα μου, δίπλα της, κι όταν η Ουγγαρέζα ξεκίνησε να της την πέφτει εμπράκτως και θερμότατα, η Αγάπη μου ξενέρωσε εντελώς, κι οι ελπίδες μου για μια καυτή όσο το γκούλας βραδιά εξανεμίστηκαν... Δεν την έκρυβα καλύτερα, η Ουγγαρέζα ούτε που 'χε πάρει είδηση ότι συνοδευόμουν, γαμώτη... ;)

@ thesspunter: Δυστυχώς, είναι ηλίου φαεινότερον ότι δεν ασχολείται με κάτι συγκεκριμένο. Προφανώς, θα ρωτούσα πολύ ευγενικά και "σφυρίζοντας", μοιάζω, άλλωστε, υπεράνω πάσης υποψίας. Αλλά έτσι νομίζω κι εγώ, σιγά μη μου απαντήσει "τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, ελέυθερα πιασίματα..."! Σπάω, όμως, το κεφάλι μου να βρω κάποιον τρόπο να μάθω τι παίζει, ρε γαμώτο... Εμ, δεν κρεμάει κι αυτή μια ταμπέλα στο στήθος της με μεγάλα κόκκινα γράμματα, να μην μπερδευόμαστε. :2funny:

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Λοιπον φιλαρακι η λυση ειναι μια: Πιασε φιλιες με τον τυπα που συγκατοικει...αλλωστε μια πορτα εισαστε...προετεινε του κανενα καφεδακι κλπ κλπ εξω, οι δυο σας παντα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην κανεις καμια αναφορα για την γυναικα του στο ιδιο...μπορει ο  τυπος να εχει καποιο κονε που φερνει κοπελες και απλα να εχει κρατησει κατι για την παρτυ του,ή να ειναι νταβας ή να ειναι ερωτευμενος οποτε και στις 3 περιπτωσεις θα χασεις.....

εαν γνωριστειτε καλα (μετα απο 5 καφεδες και 10 ποτακια) παιχτο οτι ψαχνεις να βρεις καμια συντροφια καμια κοπελα που θα σου αναπληρωνει το σεξουαλικο κενο που σου αφηνει η γυναικα σου και αλλες τετοιες τριχες....εαν εχεις κερδισει την εμπιστοσυνη του πιστευω οτι θα ανοιχτει και θα σου πει...εαν οχι τοτε εχασες, ξεχνα το.

Παντως εγω αυτο θα εκανα.

Σημειωση : Οταν λες εισαι υπερανω υποψιας τι εννοεις? Εαν παντως εισαι αστυνομικος ή εισαγγελεας ή κανενα τετοιο ζορικο επαγγελμα, να ξερεις οτι δυσκολα θα σου ανοιχτει ο τυπος.!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Φιλε μου με μερικα ευρουδακια παραπανω βρες ενα καλο μωρακι κανε την καβλα σου πραγματικοτητα και ασε τα παρε δωσε με γειτονες.....εχεις και το κεφαλι σου....ησυχο!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom