Νέα

Η Γαλλία στις φλόγες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser..
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 347
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Καμία σχέση. Το internet εφευρέθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, πανεπιστήμια και οργανισμούς σαν ARPANET τη δεκαετία του '60 σαν ένα αποκεντρωμένο σύστημα επικοινωνίας σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου. Μπορούσε να έχει πρόσβαση όποιος γνώριζε στους πανεπιστημιακούς κόμβους. Φυσικά όχι στο Πεντάγωνο και λοιπές Υπηρεσίες.

Το Minitel ήταν κάτι σαν υπηρεσία. Ναι μεν πρωτοποριακή αλλά όχι ενιαίο σύστημα. Μην μπερδεύεσαι με το "κλειδωμένο". Απλά ΔΕΝ μπορούσαν να επικοινωνήσουν άλλες εφαρμογές μεταξύ τους.

Πολύ χοντρικά το internet είναι η αντίστοιχη Cosmote που παρέχει δεκάδες υπηρεσίες από το backbone μέχρι τα calling tunes και το Minitel ήταν το SMS. Δηλαδή ένα απειροελάχιστο κομμάτι. Οι εταιρίες τότε και τώρα ήθελαν και θέλουν ένα γενικό πρωτόκολλο επικοινωνίας ανεξαρτήτως μηχανήματος. Το Minitel ΔΕΝ μπορούσε να σου το παρέχει καθώς δεν είχε δυνατότητα σύνδεσης πχ με κάποια βάση δεδομένων για επεξεργασία. Ήταν απλά ένας τεράστιος ηλεκτρονικός κατάλογος - κατάστημα - ατζέντα.
Αυτο ειπα και εγω. Ενω σαν ιδεα ηταν σωστο , δεν ειχε ανοιχτη αρχιτεκτονικη για να μπουν να κερδισουν και αλλες εταιριες

Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
608
Πόντοι
81
Δεν έχει ούτε 10 μέρες που ο Μακρόν ανακοίνωσε ότι σκέφτεται την ένταξη της Γαλλίας στους BRICS και οι μυστικές υπηρεσίες του έκαψαν την χώρα. Για αυτό έχουν γεμίσει όλη την Ευρώπη με αυτούς για να μπορούν όποτε μια χώρα πάει να σηκώσει κεφάλι να την ισοπεδώνουν

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.502
Πόντοι
206
Αυτο ειπα και εγω. Ενω σαν ιδεα ηταν σωστο , δεν ειχε ανοιχτη αρχιτεκτονικη για να μπουν να κερδισουν και αλλες εταιριες

Θεωρητικά ναι. Αλλά τεχνικά δεν έχει καμία σχέση. Το Minitel ουσιαστικά ήταν κάτι σαν μια μίξη google και amazon με δικές του συσκευές. Όπως αργότερα τα διάφορα portals όπως της AOL. Πρωτοποριακό για την εποχή του αλλά άχρηστο για το 99% των χρηστών καθώς όπως έγραψα ήταν κάτι πολύ συγκεκριμένο.

Όταν άρχισε το μπαμ με το internet στα τέλη του 70 - αρχές 80 πριν όμως το World Wide Web που ξέρουμε υπήρχε ανάγκη για επικοινωνία με διάφορες πλατφόρμες. Υπήρχαν κάτι περίεργα αλλά επικράτησε το TCP/IP που έχουμε ακόμη. Αυτό επέτρεψε σε ένα χρήστη με Sun να συνδεθεί σε ένα IBM Mainframe για να κάνει δουλειά. Το Minitel όσο και να "άνοιγε" ποτέ δε θα γινόταν "ίντερνετ" καθώς είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό.

Και όπως έκανα σύγκριση νωρίτερα το SMS ποτέ δε θα σου παρέχει υπηρεσίες διαδικτύου καθώς ΔΕΝ είναι σχεδιασμένο γι' αυτό. Ναι θα σου δώσει πολυμέσα όπως γίνεται με το MMS και το RCS, θα σου δώσει push notifications για διαφημίσεις αλλά ποτέ δε θα γίνει κανονική εφαρμογή Web για αγορές.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.523
Πόντοι
206
Η Γαλλία είναι η πυριτιδαποθήκη της Ευρώπης. Αν πας να τους φτωχοποιήσεις βίαια όπως κάνανε στην Ελλάδα, είναι σα να βάζεις φωτιά μέσα στην πυριτιδαποθήκη. Πριν από ένα μήνα διαρκώς οι κάμερες δείχνανε στους δρόμους, λευκούς, γηγενείς Γάλλους, ενώ τώρα έχουν κατέβει και μετανάστες, δεύτερης, τρίτης γενιάς. Αν αντιδράσουν υπό το δήθεν πρόσχημα του μουσουλμανικού κινδύνου με άλλα μέσα, τότε αυτή θα είναι και η αρχή του τέλους γιατί κανένα από αυτά τα καθεστώτα δεν αποδείχτηκε ποτέ αιώνιο. Εμπλοκή με Κίνα και Ρωσία (και πιθανά και Ινδία και πάνω από 10 Λατινοαμερικανικές χώρες και ένα σωρό χώρες της Ευρασίας και πολύ μεγάλο μέρος της Αφρικής= τα 2/3 του πλανήτη) απ' έξω και φασαρίες στη Γαλλία που πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να εξαπλωθούν και στα υπόλοιπα Δυτικά Ευρωπαϊκά κράτη σαν ντόμινο από μέσα. Δεν πειράζει αλλά αυτά τα σκατά είχαν πάντα τα κεφάλια των πλούσιων μέσα τους, αφού τους νοιάζει μόνο η περισσότερη δύναμη, αλλά εδώ έχουν ανοίξει μέτωπα με ολόκληρο το σύμπαν. Έξυπνο; Αποδοτικό; Θα δείξει, αλλά έχουν μια στρατιωτική δύναμη κατά πολύ υπέρτερη τους απέναντι τους, μυρμήγκια πάνοπλα, ατελείωτα και τους δικούς τους λαούς τσαντισμενους γιατί κανείς δεν γουστάρει να τον βάζουν να τρώει ακρίδες... Πόλεμος εναντίον πάντων λοιπόν...

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.106
Πόντοι
1.346
Aλληλέγγυα υφαλοκρηπίδα

πετάχτηκε σαν κλανιά από αναρχοαριστερή κωλοτρυπίδα. Αυτά για να πάρετε μια υποτυπώδη γεύση τι συζητείται παραέξω.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Δεν έχει ούτε 10 μέρες που ο Μακρόν ανακοίνωσε ότι σκέφτεται την ένταξη της Γαλλίας στους BRICS και οι μυστικές υπηρεσίες του έκαψαν την χώρα. Για αυτό έχουν γεμίσει όλη την Ευρώπη με αυτούς για να μπορούν όποτε μια χώρα πάει να σηκώσει κεφάλι να την ισοπεδώνουν
ο Μακρον ζητησε συναντηση με Μπρικς,ενας αστυνομικος πυροβολει εναν 17χρονο και γινεται χαμος...
Καραμανλης αρχιζει και κοιταει προς Ρωσσια,αστυνομικος πυροβολει 16χρονο και γινεται χαμος....
τι περιεργη ομοιοτητα......

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.106
Πόντοι
1.346
Με τα σενάρια τύπου Φώσκολου (για ρωσσική εμπλοκή) κόβω να βρεθεί κρεμασμένος κανένας διευθύνων σύμβουλος της France Telecom :confused:

ManusMan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
888
Πόντοι
81
ο Μακρον ζητησε συναντηση με Μπρικς,ενας αστυνομικος πυροβολει εναν 17χρονο και γινεται χαμος...
Καραμανλης αρχιζει και κοιταει προς Ρωσσια,αστυνομικος πυροβολει 16χρονο και γινεται χαμος....
τι περιεργη ομοιοτητα......
Αυτή θα'ναι η τελική μορφή
1688246242391.png

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.523
Πόντοι
206
Η παγκόσμια κυριαρχία του πετροδολλαρίου φτάνει στο τέλος της από τα 2/3 του πλανήτη, γι' αυτό οι Αμερικανοί έχουν γίνει τόσο επιθετικοί, δυστυχώς με χάλια αποτελέσματα γι' αυτούς σε Σομαλία, Ιράκ και Αφγανιστάν και το έργο συνεχίζεται στην Ουκρανία. Στην ιστορία της ανθρωπότητας έχει αποδειχτεί ότι όταν μια υπερδύναμη καταρρέει, γίνεται συνεχώς πιο εξωστρεφής, πιο επιθετική.

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
είδα κάτι βίντεο με τον πύργο του αιφελ να καίγεται στο telegram πιστεύω να μην φτιαχμένα με καμιά τεχνίτη νοημοσύνη

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.709
Πόντοι
216
Ρε μάστορα τι λες; Είσαι σοβαρός ή τα έχεις πιει; Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν νόμοι σε όλες τις πολιτισμένες χώρες; Οι νόμοι μεγάλε είναι να τηρούνται ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. Και η αστυνομία είναι υπεύθυνη για την τήρηση τους. Όταν παρανομείς και ΔΕΝ συμμορφώνεσαι στις υποδείξεις δε θα σε χαϊδέψει κανένας. Είσαι δημόσιος κίνδυνος.

Αδερφέ η ζωή δεν είναι ροζ συννεφάκια και δεν ξέρω τι άλλο. Βγες λίγο παρά έξω και ζήσε. Όταν ο άλλος παρανομεί ΠΡΕΠΕΙ να περιοριστεί ανάλογα. Γιατί δεν κάθισε να τον ελέγξουν; Το διάβασες το άρθρο; Μήπως λέω εγώ χέστηκε πάνω του για την επικείμενη δικαστική απόφαση του Σεπτέμβρη;

Φτάνει με την κάλυψη όλων των παρανόμων. Ζούμε σε μια κοινωνία και ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθούμε τους νόμους. Και εγώ γουστάρω να πάω να πηδήξω την ΧΨΩ γκόμενα αλλά δεν θα πάω να τη βιάσω. Τέλος. Είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και θα μπω φυλακή. Θα προσπαθήσω να την προσεγγίσω και αν μου ρίξει χυλόπιτα θα το δεχτώ. Δεν θα την βάλω κάτω με το ζόρι. Όπως δε θα κλέψω το αυτοκίνητο του διπλανού ή το σπίτι. Θα δουλέψω και όπου με βγάλει.

Αυτοί όμως δεν τους βλέπω και τόσο πρόθυμους να συμμορφωθούν. 17 ετών με δικαστήριο να εκκρεμεί. Και θεωρείς ότι ήταν 100% αθώος και ο αστυνομικός ένοχος. Λυπάμαι αλλά δεν είναι έτσι. Η ρουφιάνα η ζωή μου τα έχει διδάξει διαφορετικά. Η παραβατικότητα είναι πάντα εκεί και δεδομένου της ηλικιακής ανωριμότητας η κατάσταση είναι μοιρασμένη.

Το αν θα πρέπει να τιμωρηθεί ο αστυνομικός είναι θέμα της δικαιοσύνης. Το να στηρίζουμε όμως έναν που ήδη έχει ξεκινήσει καριέρα στο έγκλημα και να δικαιολογούμε καταστροφές είναι ΛΑΘΟΣ, ΛΑΘΟΣ, ΛΑΘΟΣ.
Μακάρι να ήξερες τι λες για να μπορούσες να καταλάβεις πόσο επικίνδυνο είναι.

Δουλειά του μπάτσου είναι κυνηγάει τον εγκληματία και να τον πηγαίνει στη δικαιοσύνη. ΟΧΙ να τον τιμωρεί και όποτε δεν πειθαρχεί να τον σκοτώνει.

Οι άνθρωποι που είναι στη Γαλλία αυτή τη στιγμή και δίνουν τον αγώνα τους έχουν την στοιχειώδη ευφυΐα να το αντιληφθούν αυτό και για αυτό το λόγο κιόλας διεκδικούν τα δικαιώματά τους.

Το αίσχος της Αμερικής και η απάνθρωπη αστυνομία της είναι παράδειγμα προς αποφυγήν και είναι σε βάρος του ίδιου του ανθρώπου.

Δεν ζεις σε ροζ συννεφάκι όταν ζητάς βασικά δικαιώματα όπως την ελευθερία σου.

Περάσαμε 3 μνημόνια και μια πανδημία και ακόμα δεν έχουμε βάλει μυαλό.
Στη Μυανμαρ καποιοι αντικαθεστωτικοι κρύφτηκαν σ ενα χωριο. Οι χουντικοι βομβάρδισαν ολο το χωριο με ναπαλμ να ξεμπερδευουν.
Κατα τ αλλα ο μητσοτακης είναι χουντα
Κάνουμε κάποιο διαγωνισμό χούντας; Να είσαι απολύτως σίγουρος πως αν παραστούν οι συνθήκες και οι δικοί μας εδώ βία θα ασκήσουν τόση όση χρειάζεται για να "επιβληθεί" η τάξη. Το έχουν αποδείξει τα τελευταία 100 χρόνια άπειρες φορές.

Στην Ελλάδα βέβαια αμφιβάλω αν θα υπάρξει κάποιος να κάνει έστω κιχ. Εδώ τους βγάζουν τα funds από το σπίτι τους και δεν ακούγεται κουβέντα.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.502
Πόντοι
206
Μακάρι να ήξερες τι λες για να μπορούσες να καταλάβεις πόσο επικίνδυνο είναι.

Δουλειά του μπάτσου είναι κυνηγάει τον εγκληματία και να τον πηγαίνει στη δικαιοσύνη. ΟΧΙ να τον τιμωρεί και όποτε δεν πειθαρχεί να τον σκοτώνει.

Οι άνθρωποι που είναι στη Γαλλία αυτή τη στιγμή και δίνουν τον αγώνα τους έχουν την στοιχειώδη ευφυΐα να το αντιληφθούν αυτό και για αυτό το λόγο κιόλας διεκδικούν τα δικαιώματά τους.

Το αίσχος της Αμερικής και η απάνθρωπη αστυνομία της είναι παράδειγμα προς αποφυγήν και είναι σε βάρος του ίδιου του ανθρώπου.

Δεν ζεις σε ροζ συννεφάκι όταν ζητάς βασικά δικαιώματα όπως την ελευθερία σου.

Περάσαμε 3 μνημόνια και μια πανδημία και ακόμα δεν έχουμε βάλει μυαλό.

Κάνουμε κάποιο διαγωνισμό χούντας; Να είσαι απολύτως σίγουρος πως αν παραστούν οι συνθήκες και οι δικοί μας εδώ βία θα ασκήσουν τόση όση χρειάζεται για να "επιβληθεί" η τάξη. Το έχουν αποδείξει τα τελευταία 100 χρόνια άπειρες φορές.

Στην Ελλάδα βέβαια αμφιβάλω αν θα υπάρξει κάποιος να κάνει έστω κιχ. Εδώ τους βγάζουν τα funds από το σπίτι τους και δεν ακούγεται κουβέντα.

Μια χαρά ξέρω τι γράφω. Οι πολιτισμοί έχουν και νόμους. Από τη στιγμή που δεν τους σέβεσαι αποδέχεσαι κάποιες συνέπειες.

Το παλικάρι σύμφωνα με το άρθρο που έβαλα ήταν μπουμπούκι όπως και τα δικά μας την άλλη φορά στον Πειραιά. Πόσο πιθανό θεωρείς ότι ήταν 100% αστυνομική αυθαιρεσία; Εγώ κρατάω πολλές επιφυλάξεις. Και τις κρατάω καθώς οι εποχές είναι πολύ πονηρές. Ο άλλος προχτές επιτέθηκε σε γιαγιά και εγγονή και δεν συνέβη τίποτα. Τις προάλλες ο άλλος μαχαίρωσε παιδιά και σε λίγες ώρες ξεχάστηκε.

Εδώ ξαφνικά έχουμε 100% την επανάληψη του Γρηγορόπουλου μόνο που ο πιτσιρικάς είναι Αλγερινής καταγωγής. Κάποιοι φωνάζουμε ότι η κατάσταση δεν είναι σωστή από πολλές απόψεις. Υπάρχουν μετανάστες δεύτερης και τρίτης γενιάς που δεν είναι ενσωματωμένοι και επίσης άτομα τα οποία στηρίζουν ΚΑΘΕ παρανομία τους με πρόσχημα το σεβασμό στη διαφορετικότητα.

Η ελευθερία μου λοιπόν έχει και κάποιους περιορισμούς. Και το γράφει και το ίδιο το Σύνταγμα της χώρας. Δεν ζούμε σε καθεστώς ασυδοσίας αλλά σε έννομη κοινωνία.

Απέδειξε μου ότι ο πιτσιρικάς ήταν 100% τύπος και υπογράμμος και τα λέμε πάλι.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.709
Πόντοι
216
Μια χαρά ξέρω τι γράφω. Οι πολιτισμοί έχουν και νόμους. Από τη στιγμή που δεν τους σέβεσαι αποδέχεσαι κάποιες συνέπειες.

Το παλικάρι σύμφωνα με το άρθρο που έβαλα ήταν μπουμπούκι όπως και τα δικά μας την άλλη φορά στον Πειραιά. Πόσο πιθανό θεωρείς ότι ήταν 100% αστυνομική αυθαιρεσία; Εγώ κρατάω πολλές επιφυλάξεις. Και τις κρατάω καθώς οι εποχές είναι πολύ πονηρές. Ο άλλος προχτές επιτέθηκε σε γιαγιά και εγγονή και δεν συνέβη τίποτα. Τις προάλλες ο άλλος μαχαίρωσε παιδιά και σε λίγες ώρες ξεχάστηκε.

Εδώ ξαφνικά έχουμε 100% την επανάληψη του Γρηγορόπουλου μόνο που ο πιτσιρικάς είναι Αλγερινής καταγωγής. Κάποιοι φωνάζουμε ότι η κατάσταση δεν είναι σωστή από πολλές απόψεις. Υπάρχουν μετανάστες δεύτερης και τρίτης γενιάς που δεν είναι ενσωματωμένοι και επίσης άτομα τα οποία στηρίζουν ΚΑΘΕ παρανομία τους με πρόσχημα το σεβασμό στη διαφορετικότητα.

Η ελευθερία μου λοιπόν έχει και κάποιους περιορισμούς. Και το γράφει και το ίδιο το Σύνταγμα της χώρας. Δεν ζούμε σε καθεστώς ασυδοσίας αλλά σε έννομη κοινωνία.

Σοβαρά το λες αυτό τώρα; Κρίνεις την αξία της ζωής του με το αν ήταν σύννομος πολίτης ή όχι;

Και εκτός από όλα αυτά μου επικαλείσαι το Σύνταγμα σαν να είναι ευαγγέλιο;

Δηλαδή αν μεθαύριο περαστεί νόμος ότι τα φύλα είναι 35 και οτιδήποτε άλλο τιμωρείται με φυλάκισης θα λες ότι είναι 35 και οφείλουμε τηρούμε τον νόμο;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.009
Πόντοι
3.506
Στη Γαλλία μεγάλο μέρος του πληθυσμού ζει σε σπίτια με κρατική επιδότηση.

Έρχεται ο Αλγερινός η ο κονγκολεζος ζει με επιδότηση ,κλέβει την εφορία και διαμαρτύρεται από πάνω.

Οι μισοί που τώρα καίνε κάνουν πλιάτσικο. Καραγκιοζιλίκια επειδή κάτι μπάτσοι το παίξανε εξουσία.

Επιδόματα και δήθεν επανάσταση

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.009
Πόντοι
3.506
HLM τα λένε τα σπίτια.

Για να μη μιλήσω για την άπειρη γραφειοκρατία τους

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.009
Πόντοι
3.506

Ο τύπος στην Αμερική με το BLM επαγγελματίας εγκληματίας ήταν. Χωριά που το ΒLM έφαγε τα λεφτά του κοσμάκη

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.896
Πόντοι
456
Σοβαρά το λες αυτό τώρα; Κρίνεις την αξία της ζωής του με το αν ήταν σύννομος πολίτης ή όχι;

Και εκτός από όλα αυτά μου επικαλείσαι το Σύνταγμα σαν να είναι ευαγγέλιο;

Δηλαδή αν μεθαύριο περαστεί νόμος ότι τα φύλα είναι 35 και οτιδήποτε άλλο τιμωρείται με φυλάκισης θα λες ότι είναι 35 και οφείλουμε τηρούμε τον νόμο;
Το συνταγμα ειναι το ευαγγελιο σε καθε δημοκρατικη χωρα και αυτο το συνταγμα προβλεπει την ελευθερια της εκφρασης δηλαδη δεν μπορει ενας νομος να σου λεει τι μπορεις να πεις και τι οχι.
Η αξια της ζωης εχει αξια μεσα στο πλαισιο της νομιμοτητας αν εσυ πας να πατησεις ενα κουμπι και να ανατιναξεις ενα λεωφορειο τοτε η ζωη σου δεν αξιζει μια και ενας ελευθερος σκοπευτης θα σε στειλει αδιαβαστο.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.777
Πόντοι
2.356
Πριν 2 χρόνια Γάλλοι απόστρατοι στρατηγοί είχαν στείλει επιστολή με την οποία προειδοποιούσαν για το ενδεχόμενο εσωτερικών αναταραχών...
Φυσικά, παρουσιάστηκαν ως γραφικοί, ακροδεξιοί, ήρωες με παντούφλες και διάφορα άλλα ωραία.

Τώρα οι Γάλλοι ζουν τον δικό τους Αλέξη Γρηγορόπουλο επειδή βρέθηκαν κάποιοι καθυστερημένοι αστυνομικοί που μέρα μεσημέρι ήθελαν να το παίξουν εξουσία.
Και βλέπουμε τ' αποτελέσματα...

Κάποιοι ήδη αναρωτιούνται για το ποια χώρα θ' ακολουθήσει, λένε για Βέλγιο.

Ανοιχτά σύνορα δεν ήθελαν? :effemine::gay:

Δικό σας...
Οι καθυστερημένοι κείμενα σαν των στρατηγών διαβάζουν και μετά όποιον πάρει ο χάρος.

Leone7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2023
Like
87
Πόντοι
0
Η Γαλλία τα τελευταία χρόνια είναι για κάποιο λόγο πνιγμένη στη βια και όχι μόνο οι μετανάστες.Θτμιζω και τα κίτρινα γιλέκα και πρόσφατα με το συνταξιοδοτικό,αλλά και στα γήπεδα κάθε λίγο.Σε πολλές από αυτές τις περιπτώσεις μου μυρίζει Ρωσική ανάμειξη που είδα στα κίτρινα γιλέκα ήταν καραμπινατη
Η συνωμοσία του Κατιλίνα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom