Νέα

Η Γαλλία στις φλόγες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser..
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 347
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Όταν ο μπάτσος εδώ έφαγε τον Γρηγορόπουλο δεν έπεσε καρφίτσα.
Κάηκαν τα Εξάρχεια και οι γύρω δρόμοι για κάποιες μέρες έγιναν και μερικές πορείες και ως εκεί.

Ευτυχώς οι Γάλλοι διαφέρουν. Απλά να ξέρετε ότι χθες ήταν ο Πάκης, σήμερα είναι ο Μαροκινός, αύριο θα είναι ο δίπλα που δεν πλήρωσε το δάνειο του και στο τέλος όποιος δεν τους κάνει.
Ξυπνάτε!

Αυτός είναι ο αθώος; Οδηγούσε αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες και δεν συμμορφώθηκε σε έλεγχο. Σύμφωνα με το άρθρο ήταν γενικά "μπουμπούκι".

Εμένα ποιος μου λέει ότι δεν τον γνώριζαν ή δεν έκανε καμία μαλακία κατά τον έλεγχο. Στο άρθρο μάλιστα αναφέρει πως είχε ήδη 5 παραβάσεις για μη έλεγχο και το Σεπτέμβρη δικαστήριο.

Τι συζητάμε λοιπόν; Ποιες εξεγέρσεις; Οι ανενσωμάτωτοι και τα ανήλικα που δεν έχουν ιδέα από ζωή; Γιατί μη μου πείτε ότι η Γαλλία είναι καμία φτωχή χώρα με οικονομικά προβλήματα. Ειδικά σήμερα είναι λίγο παράδεισος.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
θα σου απαντησω σοβαρα...σε τετοιες περιπτωσεις δεν σε σωνει το οπλο,ουτε η χειροβομβιδα,ουτε οπλοπολυβολο...

Αυτό που λες ισχύει όταν επιτίθενται με τεθωρακισμένο από το ίδιο σου το κράτος.

Όταν σου επιτίθεται ένα πιθήκι απλά του δίνεις μπανάνα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
ΟΧΙ

φάε καρπούζι, που μου θες νο σούγκαρ βραδιάτικα
εχω περασει τσερνομπιλ δεν φοβαμαι. :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.658
Πόντοι
12.756
Αυτό που λες ισχύει όταν επιτίθενται με τεθωρακισμένο από το ίδιο σου το κράτος.

Όταν σου επιτίθεται ένα πιθήκι απλά του δίνεις μπανάνα.
αν θελουν γαμανε τα παντα και δεν σε σωνει τιποτα..επι εποχης Γρηγοροπουλου αν ηθελαν ειχαν γαμησει μεχρι και την Εκαλη..

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
καλησπερα σεσκουλα....για πες για το αμορε που εφυγε αδοξα:coffee:
Τα είπα όλα ποίο πάνω ότι είχα πάει για μία Δουλειά το φθινόπωρο του 17 Γαλλία βόρεια σε ένα προάστιο εκεί την γνώρισα μέσο ενός άλλου ,κράτησε έξι μήνες περίπου πήγα άλλες τρεις φορές , ήμουν ερωτευμένος έδειξε και αυτή ενδιαφέρον σκεφτόμουν το επόμενο βήμα να πάω μόνιμα και της είχα πει ότι την βλέπω σοβαρά ,το καλοκαίρι του 18 Ιουλίου θα ερχόταν Ελλάδα , ξαφνικά εξαφανίστηκε έμαθα ότι βρήκε γκόμενο από εκεί , χάλασα 8000 ευρώ και πληγωμένα συναισθήματα,αυτά.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216

Αυτός είναι ο αθώος; Οδηγούσε αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες και δεν συμμορφώθηκε σε έλεγχο. Σύμφωνα με το άρθρο ήταν γενικά "μπουμπούκι".

Εμένα ποιος μου λέει ότι δεν τον γνώριζαν ή δεν έκανε καμία μαλακία κατά τον έλεγχο. Στο άρθρο μάλιστα αναφέρει πως είχε ήδη 5 παραβάσεις για μη έλεγχο και το Σεπτέμβρη δικαστήριο.

Τι συζητάμε λοιπόν; Ποιες εξεγέρσεις; Οι ανενσωμάτωτοι και τα ανήλικα που δεν έχουν ιδέα από ζωή; Γιατί μη μου πείτε ότι η Γαλλία είναι καμία φτωχή χώρα με οικονομικά προβλήματα. Ειδικά σήμερα είναι λίγο παράδεισος.

Δεν έχεις δικαίωμα να σκοτώσεις κανέναν άνθρωπο. Τέλος

Είτε είναι λάθρο είτε καίει κτήρια είτε δεν ξέρω και γω τι η κατάσταση είναι μεσαιωνική και όποιος πάει κόντρα στο βασιλιά εκτελείται

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Η καλύτερές χώρες για ζωή είναι Αυστραλία,Νέα Ζηλανδία , Ντουμπάι , Αραβικά Εμιράτα , Σιγκαπούρη Και δύο τρεις χώρες της β.ευρωπης όλος ο υπόλοιπος πλανήτης είναι σκατα .
Δεν υπαρχει ιδανικη χωρα για 365/365 μερες παραμονη το χρονο

Το ιδανικο ειναι συνδυασμος περιοχων και οχι μια συγκεκριμενη περιοχη

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456

Αυτό δεν γίνεται , πρέπει κάπου να στεριώσεις δεν μπορεί να είσαι περιπλανώμενος και από θέμα δουλειάς αλλά και από ανθρώπους η χώρες που έγραψα έχουν καλή οικονομία , υγεία , εφορία , ανάπτυξη , σωστές κυβέρνηση και καλό κλίμα

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αυτό δεν γίνεται , πρέπει κάπου να στεριώσεις δεν μπορεί να είσαι περιπλανώμενος και από θέμα δουλειάς αλλά και από ανθρώπους η χώρες που έγραψα έχουν καλή οικονομία , υγεία , εφορία , ανάπτυξη , σωστές κυβέρνηση και καλό κλίμα
Αν βγαζεις χρημα ολες οι χωρες παραδεισος γινονται. Αν δε βγαζεις χρημα ολες ειναι κολαση. Αυτο που λενε "καλυτερα πρωτος στο χωριο, παρα τελευταιος στην πολη" ειναι πανσοφη παροιμια.
Απλα οι χωρες που ανεφερες, δινουν περισσοτερες ευκαιριες σε εναν ανειδικευτο να φτιαχτει, αλλα μεχρι εκει.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Δεν έχεις δικαίωμα να σκοτώσεις κανέναν άνθρωπο. Τέλος

Είτε είναι λάθρο είτε καίει κτήρια είτε δεν ξέρω και γω τι η κατάσταση είναι μεσαιωνική και όποιος πάει κόντρα στο βασιλιά εκτελείται

Ρε μάστορα τι λες; Είσαι σοβαρός ή τα έχεις πιει; Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν νόμοι σε όλες τις πολιτισμένες χώρες; Οι νόμοι μεγάλε είναι να τηρούνται ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. Και η αστυνομία είναι υπεύθυνη για την τήρηση τους. Όταν παρανομείς και ΔΕΝ συμμορφώνεσαι στις υποδείξεις δε θα σε χαϊδέψει κανένας. Είσαι δημόσιος κίνδυνος.

Αδερφέ η ζωή δεν είναι ροζ συννεφάκια και δεν ξέρω τι άλλο. Βγες λίγο παρά έξω και ζήσε. Όταν ο άλλος παρανομεί ΠΡΕΠΕΙ να περιοριστεί ανάλογα. Γιατί δεν κάθισε να τον ελέγξουν; Το διάβασες το άρθρο; Μήπως λέω εγώ χέστηκε πάνω του για την επικείμενη δικαστική απόφαση του Σεπτέμβρη;

Φτάνει με την κάλυψη όλων των παρανόμων. Ζούμε σε μια κοινωνία και ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθούμε τους νόμους. Και εγώ γουστάρω να πάω να πηδήξω την ΧΨΩ γκόμενα αλλά δεν θα πάω να τη βιάσω. Τέλος. Είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και θα μπω φυλακή. Θα προσπαθήσω να την προσεγγίσω και αν μου ρίξει χυλόπιτα θα το δεχτώ. Δεν θα την βάλω κάτω με το ζόρι. Όπως δε θα κλέψω το αυτοκίνητο του διπλανού ή το σπίτι. Θα δουλέψω και όπου με βγάλει.

Αυτοί όμως δεν τους βλέπω και τόσο πρόθυμους να συμμορφωθούν. 17 ετών με δικαστήριο να εκκρεμεί. Και θεωρείς ότι ήταν 100% αθώος και ο αστυνομικός ένοχος. Λυπάμαι αλλά δεν είναι έτσι. Η ρουφιάνα η ζωή μου τα έχει διδάξει διαφορετικά. Η παραβατικότητα είναι πάντα εκεί και δεδομένου της ηλικιακής ανωριμότητας η κατάσταση είναι μοιρασμένη.

Το αν θα πρέπει να τιμωρηθεί ο αστυνομικός είναι θέμα της δικαιοσύνης. Το να στηρίζουμε όμως έναν που ήδη έχει ξεκινήσει καριέρα στο έγκλημα και να δικαιολογούμε καταστροφές είναι ΛΑΘΟΣ, ΛΑΘΟΣ, ΛΑΘΟΣ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.923
Πόντοι
3.656

Ελλάδα μια χαρά είναι για 365/365...αν έχεις βολευτεί

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.305
Πόντοι
4.546
Γαμω τα κρατη η Γαλλια, αλλα εχει τα προβληματα της (κοινωνικα)

Εχουν ωραια κομματια ραπ παντως οι Γαλλοι

Και ωραια μουνια

Και ωραιες παραλιες

Και ωραια κρασια

Και ωραια τυρια

Και ωραια φυση

Και ειναι στο καλυτερο δυνατο σημειο του πλανητη και με τον περισσοτερο τουρισμο παγκοσμιως
Αλλά είναι σωβινιστές (έτσι έχω ακούσει τουλάχιστον....)

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Αν βγαζεις χρημα ολες οι χωρες παραδεισος γινονται. Αν δε βγαζεις χρημα ολες ειναι κολαση. Αυτο που λενε "καλυτερα πρωτος στο χωριο, παρα τελευταιος στην πολη" ειναι πανσοφη παροιμια.
Απλα οι χωρες που ανεφερες, δινουν περισσοτερες ευκαιριες σε εναν ανειδικευτο να φτιαχτει, αλλα μεχρι εκει.
Ναι αυτό λέω αλλά ,αν δεν βγάζεις αυτές η χώρες είναι μια ευκαιρία για καλύτερη ζωή .

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ναι αυτό λέω αλλά ,αν δεν βγάζεις αυτές η χώρες είναι μια ευκαιρία για καλύτερη ζωή .
Ολα ειναι σχετικα. Πχ καποιος με σταθερο εισοδημα ασχετως τοποθεσιας (συνταξιουχος, εισοδηματιας, ντιτζιταλ νομαντ, επιχειρηματιας εξ αποστασεως, κλπ θα κανει πιο ανετη ζωη αν παει σε φτωχη χωρα παρα να μεινει πχ σε πολεις οπως Λονδινο, Μελβουρνη, Νεα Υορκη, κλπ
Σε φτωχη χωρα απλα θα ειναι βασιλιας, επομενως ολα ειναι σχετικα
Για τη Γαλλια που συζηταμε παντως, η αγορα ειναι σχεδον κλειστη για τους Ελληνες. Καμια σχεση με Γερμανια πχ

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Ολα ειναι σχετικα. Πχ καποιος με σταθερο εισοδημα ασχετως τοποθεσιας (συνταξιουχος, εισοδηματιας, ντιτζιταλ νομαντ, επιχειρηματιας εξ αποστασεως, κλπ θα κανει πιο ανετη ζωη αν παει σε φτωχη χωρα παρα να μεινει πχ σε πολεις οπως Λονδινο, Μελβουρνη, Νεα Υορκη, κλπ
Σε φτωχη χωρα απλα θα ειναι βασιλιας, επομενως ολα ειναι σχετικα
Για τη Γαλλια που συζηταμε παντως, η αγορα ειναι σχεδον κλειστη για τους Ελληνες. Καμια σχεση με Γερμανια πχ
Δεν μιλάμε όμως για αυτούς που ανέφερες ,μιλάμε για ανθρώπους εργαζόμενους. Και επίσης κάποιες χώρες έχουν όλο το πακέτο .

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
Όχι αν και το ήθελα, κράτησε 6 μήνες, χάλασα 8000 ευρώ ,και με πληγωμένα συναισθήματα :coffee:
με πουτανες καλυτερα θα περναγες.
6 μηνες ειναι 180 ημερες, 8000 ειναι 40 βιζιτες του 200ευρου, καθε 4 μερες θα γαμαγες και διαφορετικη.
ουτε πληγες ουτε μουρμουρα
:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom