blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.389
- Πόντοι
- 26.096
..Αs το καλο......Πανω που φτιαχτηκα
χαχαχαχα...
Σας χαλασα την ονειρωξη αλλα η αληθεια πανω απ ολα.
..Αs το καλο......Πανω που φτιαχτηκα
Aυτο το........πτωχη πλην τιμια οικ.βοηθοs............τα σχιστοματικα ματια , το τρεμουλο στην φωνη(βαζω κι εγω σαλτσα) , το αθωο κι απονηρευτο βλεμμα.........ολα αυτα ασκουν μια γοητεια κατω μου........
χαχαχαχα...
Σας χαλασα την ονειρωξη αλλα η αληθεια πανω απ ολα.
Tουλαχιστον ρε τυπε πες μας το διαλυμα απο το γηροκομειο τι ηταν?Κορεσμενο?Υπερκορο?η ακορεστο?
Ε ναι τυπε,αλλα το διαλλειμα δεν το εκανα ποτε διαλυμα.Χημικός τύπε;
ναιιιι που ειναι,ghorryyyyy ελα βρε αγορι μου μπες να μας πεις για την ξαδερφηΗ ξαδελφη του Γκορυ τι κανει;
να κατέβει Γλυφαδα σε μας να του πει καποιος , εχει πολλες φιλιππινεζες να γαμησει αν θελει ..ειδικα Κυριακες που εχουν ρεπο
θΕΟΣ!!!Και γνωστηςTουλαχιστον ρε τυπε πες μας το διαλυμα απο το γηροκομειο τι ηταν?Κορεσμενο?Υπερκορο?η ακορεστο?
Κάπως έτσι γεννιούνται τα αρλεκινωρες ωρες στεναχωριεμαι που δεν εχω υπηρετρια
Ο Τσίπρας φίλε βγήκε στους πιο σέξι ηγέτες. Η ΕΡΤ πανηγύριζε.Τύπε,δε μ'αρέσει να μπαχαλεύω τα θέματα αλλά...
«are you here for a long time» και μου λέει «I came to work for a year. My immigration visa finish in 4 months». Τότε είπα μέσα μου στα @@ μου θα της το πω «I can give you good money if you want, but please keep it secret» «for what?» μου λέει. «me and you make love» της λέω. Χαμογέλασε λίγο αλλά δίσταζε να απαντήσει. Αφού πέρασαν μερικά αμήχανα δευτερόλεπτα της είπα «I will give you 50 euro to make sex together, do you want?». «Yes».
Με αυτά τα Αγγλικά, δε γαμάει ούτε ο Τσίπρας!!!!! :coolcondom:
Αs το καλο......Πανω που φτιαχτηκα