Βλεπω τα κολαν εχουν περαση σημερα
Καλησπερα σε ολους
Καλησπερα σε ολους
καλησπερα παικτες!!!αλεξ κακ ντελα?και χθες !!!
καλησπέρα Άλεξ!
καλησπερα παικτες!!!αλεξ κακ ντελα?
Καλησπερα Αρχοντα του Αιγαιου.Προσπαθω να χαλαρωσω μετα τι συνεδριεςκαλησπερα παικτες!!!αλεξ κακ ντελα?
τι κανης?κατω εισαι?Καλησπέρα Σώτοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!
καλα εσυ με καλοσοριζης,η μικρα το ονομα της?φυσικα ο αρχοντας του αιγαιου κανη αξεχαστες συνεδριες,τι ωρα καθαρισατε?Καλησπερα Αρχοντα του Αιγαιου.Προσπαθω να χαλαρωσω μετα τι συνεδριες
Αιντε να σε καλοσωρισω παλι στις επαλξεις
τι κανης?κατω εισαι?
αφου ξερεις δινω τον παλμο ειμαι ζωηρουληςΚαμια ωριτσα μετα την αναχωρηση της αυτου μεγαλειοτης σου
Χωρις εσενα το χαος
Αννα η κυρια πριν,
Αννα η κυριακαλα εσυ με καλοσοριζης,η μικρα το ονομα της?φυσικα ο αρχοντας του αιγαιου κανη αξεχαστες συνεδριες,τι ωρα καθαρισατε?
ολα τα μιτινγκ ηταν δινατα με πολυ κεφι και χιουμορ,παραβρεθηναν αρκετα μελοι,το επομενο μιτινκγ αρχες ιουλιου επισημο ανακοινωθεν!ας τα λέμε καλά...ναι ρε γμτ...αλλά από βδομάδα θα είμαι Αθήνα...έχει δουλειά ;)
εσύ τι λέει;; πώς περάσατε στο meeting;;
Ανμενουμε μεσιεολα τα μιτινγκ ηταν δινατα με πολυ κεφι και χιουμορ,παραβρεθηναν αρκετα μελοι,το επομενο μιτινκγαρχες ιουλιου επισημο ανακοινωθεν!
παντα ετοιμος ειμαιΑνμενουμε μεσιε
Μεχρι τοτε ας σε προετοιμασω
γιατι οχι?αλλοδαπη ειναι κι αυτη και με βυζαρεςΗ γυναικα των ονειρων μου
Ηπροετοιμασια δεν αφορα την Αθηνα βεβαια φιλε μουπαντα ετοιμος ειμαι
gilf (grandma I like to fak)γιατι οχι,αλλοδαπη ειναι κι αυτη και με βυζαρες
πραβο αλεξ πολυ πρασινο ωραια πολη,ειναι στα υποψιν για επισκεψη!Ηπροετοιμασια δεν αφορα την Αθηνα βεβαια φιλε μου
Αφορα αυτον τον παραδεισο στο βιντεακι
Καλα αστο το πρασινοπραβο αλεξ πολυ πρασινο ωραια πολη,ειναι στα υποψιν για επισκεψη!