sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
μακη ασε τα βαριεμε και ξεζουμιστικα αφτες τις μερες αλλα δεν διαμαρτιρωμε ποσταρε κανα μακρι ποδαριχάθηκες c200 που είσαι?????
πόσταρε τίποτα γιατί βαριέμαι
μακη ασε τα βαριεμε και ξεζουμιστικα αφτες τις μερες αλλα δεν διαμαρτιρωμε ποσταρε κανα μακρι ποδαριχάθηκες c200 που είσαι?????
ωραιο χαμογελο η μικρα!
με αυτο εισαι κομπλε;ωραιο χαμογελο η μικρα!
χάθηκες c200 που είσαι?????
ετσιτο ελάχιστο που της δίνουν είναι 1,96 :S :S
φορα ειδικα παπουτσια που ψηλωνης 8-19 ποντους,δεν ειπαμε 2,00 με τα τακουνια η δικια μου 1,80 εγω εισαι κοντος μου λεγεείμαι σε μια ηλικία που δεν ψηλώνω άλλο
ελευθερα ονειρα ειναι αυτα να τα χαλασουμε?Μάλλον..!
φυσικα!τι μαρκα ειναι η φωτο.μηχανη?με αυτο εισαι κομπλε;
δεν χρειαζετε αλλωστε αυτο ειναι το τελευταιο που βλεπεις στο τελοςΕίναι ντροπαλό και δεν δείχνει πρόσωπο..!
φορα ειδικα παπουτσια που ψηλωνης 8-19 ποντους,δεν ειπαμε 2,00 με τα τακουνια η δικια μου 1,80 εγω εισαι κοντος μου λεγε
Είναι ντροπαλό και δεν δείχνει πρόσωπο..!
Έπηζα..!
"Παίζει" να βάλουμε και "αποκαλυπτικές" στο thread?
δεν ειναι μποτες μακη,δεν φαινοντε καθολου κανονικα ορθοπεδικα παπουτσια ειναι τα τραβελια με μποτες και τακουνια ειναι ψηλαθα είμαι σαν τραβέλι ρε φίλε δεν λέει..........είδες είμαι σοβαρός και μετρημένος χαρακτήρας
δεν ειναι μποτες μακη,δεν φαινοντε καθολου κανονικα ορθοπεδικα παπουτσια ειναι τα τραβελια με μποτες και τακουνια ειναι ψηλα
ενταξη και τι εγινε μεχρι τα βυζια θα φτανηςφοβάμαι να δοκιμάσω προτιμώ τις σίγουρες λύσεις
ενταξη και τι εγινε μεχρι τα βυζια θα φτανης
Καποιος ζητησε κολαν
Για να δουμε τι εχουμε