http://[URL unfurl="true"]www.russiangirlsnet.com/static/i/1/B1/4A/u100118858_197_s5003930.jpg[/img[/URL]]
έλα ρε Σώτο...δικιά σου..δες μάτια :tits2: :tits2:
[/quote]
Οσωτος θελει τετοια :2funny: :2funny:
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η φωτό της γυναίκας των ονείρων μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 178K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ετσι ταξιδι ειναι αυτο και πρεπει τα γουστα να ειναι κοινα!!!
μιας και είμαι ο μικρός της παρέας θα μου μάθεις τα κόλπα εε;;;
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
ετσι να μου κανη και κολπα πανω στο τραπεζι ,τραπεζατο λεγετε αυτο μρε?Οσωτος θελει τετοια![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Προεδρε θα σε μαθουμε ολα τα κολπα μην ανησυχειςετσι να μου κανη και κολπα πανω στο τραπεζι ,τραπεζατο λεγετε αυτο μρε?![]()
![]()
![]()
Εχω υποψιν κατι καλες δασκαλες κατα ufa μερια
Τουτο για τελος
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Σωτο ποδαρες,ματαρες ισον γυναικαρα
Συνημμένα
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
για οσους εχουν παη με τετοια μωρα εξ ου ειχα και γω την τυχη μετα τι?το χαοςΣωτο ποδαρες,ματαρες ισον γυναικαρα
Αντε σιγα σιγα να το διαλυουμε
Βγηκε η κουραση της εβδομαδος
Αυτο πριν το τελος![]()
Wolf σου θυμιζει κατι?![]()
![]()
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..το ξεκώλι μια κωλάρα που έχει.........!!! α πα πα!!
καληνυχτα παίδες..την κάνω κι εγώ!
Α και wolf δες την πρωτη καταχωρηση του τοπικ του κλαμπ.Εισαι μελος![]()
Ενα για τελος και καλο βραδυ συντροφοι![]()
![]()
πότε έγινα;;
ο Σώτος λέει ότι δεν έγινα ακόμη και ο Πίτσι με έχει ως μέλος...θα με τρελάνεται να ούμε και ακόμη δεν πήγαμε στην Κόκκινη Πλατεία!
Ονοων νοειτο.Καλο βραδυγια οσους εχουν παη με τετοια μωρα εξ ου ειχα και γω την τυχη μετα τι?το χαος![]()
![]()
![]()
Και οχι το χαος φιλε
Ναναι καλα η μητερα Ρωσια
Δεν θα χαθεις
Συνημμένα
Καποιοι ηταν αυτονοητο μαλλον να γινουνπότε έγινα;;
ο Σώτος λέει ότι δεν έγινα ακόμη και ο Πίτσι με έχει ως μέλος...θα με τρελάνεται να ούμε και ακόμη δεν πήγαμε στην Κόκκινη Πλατεία!
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Βλεπε μακης
Καλο βραδυ
Καποιοι ηταν αυτονοητο μαλλον να γινουν
Βλεπε μακης
Καλο βραδυ
καλό βράδυ!!!
και στην υπόλοιπη παρέα, καλή ξεκούραση καλό Σου Κου!
Μακη τι σε περιμανει.
Εχει κεφια το κλαμπ σημερα![]()
![]()
μουνάρα η κυρία άλεξ
ώχου..μην βαράς κι εσύ..![]()
http://[URL unfurl="true"]www.russiangirlsnet.com/static/i/1/DD/DF/u100130271_177_img_1028.jpg[/img[/URL]]
:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
Αλεξ..τέτοια θέλω!!!! αυτή βέβαια είναι ψιλοσοβαρή...συνήθως τις θέλω πιο ξέκωλα..αλλά τι να κάνω..μ'αρέσει! :helpplea: :helpplea:
[/quote]
σοβαρή ή μη θα την χαλάσουμε εμείς με τον τρόπο μας ;)
Συνημμένα
Οσωτος θελει τετοια![]()
![]()
άλεξ δώσε ζαρτιέρες στο λαό και πάρε μας το μυαλό
Καλησπερα Μακηάλεξ δώσε ζαρτιέρες στο λαό και πάρε μας το μυαλό![]()
![]()
![]()
Κανει που κανει ζεστη θα καουμε με αυτες
Συνημμένα
Καλησπερα Μακη
Κανει που κανει ζεστη θα καουμε με αυτες![]()
![]()
Καλησπέρα άλεξ!!!!!!!!!!
δεν έχουμε πρόβλημα θα ανάψουμε το air-condition και θα περάσουμε τέλεια
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.135
- Πόντοι
- 22.785