Μαλλον καλη δισκεδαση.Δεν σε κοβω για υπνοάλεξ κράτα δυνάμεις για αύριο γιατί τώρα αποχωρώ........
από αύριο θα συνεισφέρω και εγώ στο έργο του θρέντ ;)
Καληνύχτα σε όλους!!!!!!!!!!!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Κραταω δυναμεις για αυγουστο
Μαλλον καλη δισκεδαση.Δεν σε κοβω για υπνοάλεξ κράτα δυνάμεις για αύριο γιατί τώρα αποχωρώ........
από αύριο θα συνεισφέρω και εγώ στο έργο του θρέντ ;)
Καληνύχτα σε όλους!!!!!!!!!!!!
Рэспу́бліка Белару́сь![]()
Be Be Belarus![]()
![]()
![]()
![]()
коммунистических Республики БеларусьРэспу́бліка Белару́сь
Μεμο με μηχανη θα παμεкоммунистических Республики Беларусь
![]()
![]()
![]()
Προτεινω μοσχα-αγια πετρουπολη-μινσκ(Ετσι μπορει να μην σκανε τα λαστιχα του τραινουμε τραινακι απο Βαρσοβια να παμε, ναμας αλλαξουνε και τις ροδες στα συνορα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ετσι αργησατε λιγο αλλα ποσταρατε,εγω ειμαι στο επισημο θρεντ του κλαμπ οπου ενγραφω τα μελοι!!!Μαλλον καλη δισκεδαση.Δεν σε κοβω για υπνο![]()
Κραταω δυναμεις για αυγουστο![]()
![]()
Καλησπερα προεδρεετσι αργησατε λιγο αλλα ποσταρατε,εγω ειμαι στο επισημο θρεντ του κλαμπ οπου ενγραφω τα μελοι!!!
αυτπ ειναι σιγουρο,δεν προλαβενω παω απο κι και ξαναρχομαιΚαλησπερα προεδρε![]()
Προβλεπετε καυτο καλοκαιρι![]()
Εδω ειμαστε.Περιμενουμεαυτπ ειναι σιγουρο,δεν προλαβενω παω απο κι και ξαναρχομαι
ειμαι αερινος διπλα σας ειμαιΣωτο για ελα δω![]()
![]()
Κανω φροντιστηριο στο κλαμπειμαι αερινος διπλα σας ειμαι![]()
![]()
τρελλα μωρα!!
θα μπεξη ο μακης με τα αγγελακιαΜακη τι σε περιμανει.
Εχει κεφια το κλαμπ σημερα![]()
![]()