Νέα

Η φανέλα με το 9

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ananeotikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Σας άρεσε η σειρά η Φανέλα με το 9?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.341
Πόντοι
1.446
Η καλύτερη ελληνική ταινία για το ποδόσφαιρο; Δηλαδή σε σχέση με ποιες ,το "Οι άσσοι του γηπέδου" και την άλλη με τον Ταμτάκο;

Eίναι κι μια άλλη του παλιού σινεμά που βάζει γκολ ο Βουτσάς. Δε ξέρω ποια είναι. Προσπάθεια για όσκαρ και χρυσό παπούτσι 2 σε 1.

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
5.189
Πόντοι
456
έτσι για την ιστορία κι όπως το θυμάμαι πρόχειρα:
Η σκηνή του πέναλτι γυρίστηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην εστία της Σκεπαστής εξέδρας. Στο παιχνίδι ντέρμπι της εποχής με γεμάτο το γήπεδο, ΑΕΚ-ΑΕΛ. Περίπου στα 1987-88.
Ακριβώς στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, ώστε να υπάρχει πολύς κόσμος και παλμός στην κερκίδα.
Ξεκινάει λοιπόν η σκηνή, παίρνει φόρα ο βλάκας ο Τζώρτζογλου να βαρέσει το πέναλτι, πριν ακόμα φτάσει στη μπάλα, σκοντάφτει και τρώει μια τρελή σαβούρδα. Έλιωσαν και τα τσιμέντα από τα γέλια σύμφωνα με την τότε φήμη.

OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
1.285
Πόντοι
206
Η σκηνή του πέναλτι γυρίστηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην εστία της Σκεπαστής εξέδρας. Στο παιχνίδι ντέρμπι της εποχής με γεμάτο το γήπεδο, ΑΕΚ-ΑΕΛ. Περίπου στα 1987-88.
Ακριβώς στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, ώστε να υπάρχει πολύς κόσμος και παλμός στην κερκίδα.
Ξεκινάει λοιπόν η σκηνή, παίρνει φόρα ο βλάκας ο Τζώρτζογλου να βαρέσει το πέναλτι, πριν ακόμα φτάσει στη μπάλα, σκοντάφτει και τρώει μια τρελή σαβούρδα. Έλιωσαν και τα τσιμέντα από τα γέλια σύμφωνα με την τότε φήμη.
Ναι αλλά μετά το έβαλε το πέναλτι.

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
5.189
Πόντοι
456

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
5.189
Πόντοι
456
Είχε φονικό δεξί που έστελνε τη μπάλα πάντα στο μπακλαβωτό.
Ρε μλκ ο Στράτος είσαι;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είχε φονικό δεξί που έστελνε τη μπάλα πάντα στο μπακλαβωτό.
Ρε μλκ ο Στράτος είσαι;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.374
Πόντοι
3.846
Eίναι κι μια άλλη του παλιού σινεμά που βάζει γκολ ο Βουτσάς. Δε ξέρω ποια είναι. Προσπάθεια για όσκαρ και χρυσό παπούτσι 2 σε 1.

Μια κυρία στα μπουζούκια - ένα μιούζικαλ του Δαλιανίδη με μία ποδοσφαιρική κωμική σκηνή όπου υποτιθεται ο Βουτσάς βάζει ένα τυχαίο γκολ.

Υπάρχουν πολλές ταινίες που έχουν μια αναφορά σε αθλήματα "η Ρένα είναι οφσάιντ" ,"Μπραζιλέιρο" αλλά δεν έχουμε Sport Stories. Sport Stories όπως η τριλογία Goal, Damned United, Coach Carter, The Titans, Rocky, αυτά είναι sport stories.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.480
Πόντοι
2.356
Με αφορμή την ταινία αυτή και τη σειρά αυτή να θυμηθούμε μεγάλες στιγμές της τηλεόρασης και της οθόνης του σινεμά.
Για την ταινία δεν ξέρω - εγώ είχα διαβάσει πριν πολλά χρόνια ένα βιβλίο με αυτό τον τίτλο του Κουμανταρέα ήταν. Ούτε που θυμάμαι την πλοκή ομολογώ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.480
Πόντοι
2.356
1741505262438.png

Αυτό το βιβλίο είχα διαβάσει. Πάνε και πάνω από 20 χρόνια που το διάβασα.

giorgiodelafuentes2

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
945
Πόντοι
81
Ήμουν μέσα στο γήπεδο τότε απέναντι από την σκεπαστή, στην 21. Για την ακρίβεια, δεν έφαγε σαβούρδα αλλά έστειλε την μπάλα στο κορνερ. Με την δεύτερη το έβαλε πάντως. Τα trolls βέβαια τής σκεπαστής ανάψανε πυρσούς και πανηγυρίσανε πάνω στα κάγκελα.

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
5.189
Πόντοι
456
Ήμουν μέσα στο γήπεδο τότε απέναντι από την σκεπαστή, στην 21. Για την ακρίβεια, δεν έφαγε σαβούρδα αλλά έστειλε την μπάλα στο κορνερ. Με την δεύτερη το έβαλε πάντως. Τα trolls βέβαια τής σκεπαστής ανάψανε πυρσούς και πανηγυρίσανε πάνω στα κάγκελα.
Ευχαριστούμε για την αποκατάσταση του πραγματικού γεγονότος

george_tzi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
463
Πόντοι
301
Δεν ήταν τρολ τύπε, ήταν φαν του Τζώρτζογλου

OP
OP
ananeotikos

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
1.285
Πόντοι
206
Καλή εμπειρία είχες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom