Νέα

Η επιστροφή του Τάκη Τσουκαλά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asteroskoni
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
οποτε οταν μας απαντουσατε "οι τουρκοι μαθανε στις μανες σας να κανουνε τσιμπουκι" εισασταν αρρωστοι ή ουγκανοι.πολυ καλο συνθημα κι αυτο

για τον πουτσο συνθημα και αυτο  :S

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
τον πιασανε στα 30 του μετα εμαθε  :sunglasses:
ποτε δεν μπορουσε να παλεψει τον Σωκρατη ρε...το 1995 ο ολυμπιακος στο ποδοσφαιρο ητανε ενα ανεκδοτο σιγα μην ειχε μαντικες ικανοτητες για να προβλεψει τι θα γινοταν σε δυο χρονια.....
ανεκδοτο ηταν ο ολυμπαικος στο μπασκετ το 1990.το 1997 ειχε παιξει σε 3 τελικους και ειχε παρει τον 1.ειδε τι ερχεται

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
κοιτα φιλε.σαν επιχειρηματιας γαμει και δερνει και το γνωριζω απο μεσα μιας και δουλευει εκει ο αδερφος μου σε διευθυντικη θεση.σαν παραγοντας ποδοσφαιρου ειναι γατουλης οπως και οι οπαδοι της αεκ.δεν εχει βαλει φραγκο,δεν πληρωσε τιποτα απο χρεη και ζηταει και αλλα 20000000 για να κανει γηπεδο στην καμπουρα του λαου.τι να λεμε τωρα δηλαδη;εδω δεν εκανε ακομη μυνηση στο μαρινακη για να μην πληρωσει τα παραβολα...
ο καθενας  έχει τον τρόπο του φιλε..ο ένας πληρωνει cash για χρεη,γήπεδα κλπ.(όπως ΛΕΝΕ οτι εκανε ο χοντρος,γιατί κανεις απο μας δεν ηταν μπροστά να δει τις συναλλαγες, απλα αυτο εχει περαστει στον κοσμο,το οποίο μπορεί να ισχύει κιόλας βεβαια)και περιμένει αποσβεση  και κέρδη μέσα στα επόμενα χρόνια και ο άλλος κοιτάζει να δώσει όσο λιγότερα γίνεται εξ'αρχής και αποσκοπεί σε κερδος χωρίς καμία ζημιά!δηλαδή αν εγώ ανοίξω μια επιχείρηση με ένα επίδομα που μου χορηγεί το κράτος  και εσύ ανοίξεις απέναντι μου την ίδια επιχείρηση με λεφτά από την τσέπη σου, εγώ είμαι απατεώνας και εσύ ο νόμιμος και ο μάγκας?και στην τελικη με τα λεφτά που θα πάρει από την περιφέρεια θα κάνει ένα έργο το οποίο θα αναβαθμίσει την περιοχή και θα ανοίξει ένα σωρό καινουριες θέσεις εργασίας, που είναι το κακο..?είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι ο μαρινακης  ή  ο μελισσανιδης  τα κάνουν αυτά επειδή είναι φανατικοί οπαδοί των ομάδων τους και είναι αποφασισμένοι  να ζημιωθουν  γι'αυτές χωρίς να έχουν κανένα απολύτως κέρδος και απλά και μόνο επειδή θέλουν να πάρουν πρωτάθλημα? ?έλεος δηλαδή...

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
ο καθενας  έχει τον τρόπο του φιλε..ο ένας πληρωνει cash για χρεη,γήπεδα κλπ.(όπως ΛΕΝΕ οτι εκανε ο χοντρος,γιατί κανεις απο μας δεν ηταν μπροστά να δει τις συναλλαγες, απλα αυτο εχει περαστει στον κοσμο,το οποίο μπορεί να ισχύει κιόλας βεβαια)και περιμένει αποσβεση  και κέρδη μέσα στα επόμενα χρόνια και ο άλλος κοιτάζει να δώσει όσο λιγότερα γίνεται εξ'αρχής και αποσκοπεί σε κερδος χωρίς καμία ζημιά!δηλαδή αν εγώ ανοίξω μια επιχείρηση με ένα επίδομα που μου χορηγεί το κράτος  και εσύ ανοίξεις απέναντι μου την ίδια επιχείρηση με λεφτά από την τσέπη σου, εγώ είμαι απατεώνας και εσύ ο νόμιμος και ο μάγκας?και στην τελικη με τα λεφτά που θα πάρει από την περιφέρεια θα κάνει ένα έργο το οποίο θα αναβαθμίσει την περιοχή και θα ανοίξει ένα σωρό καινουριες θέσεις εργασίας, που είναι το κακο..?είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι ο μαρινακης  ή  ο μελισσανιδης  τα κάνουν αυτά επειδή είναι φανατικοί οπαδοί των ομάδων τους και είναι αποφασισμένοι  να ζημιωθουν  γι'αυτές χωρίς να έχουν κανένα απολύτως κέρδος και απλά και μόνο επειδή θέλουν να πάρουν πρωτάθλημα? ?έλεος δηλαδή...
καταλαβαινεις τι λες φιλε;μιλαμε οτι η αεκ επεσε καποιες κατηγοριες για να μην πληρωσει τα χρεη της προς το δημοσιο και τωρα ξαναζητα απο το δημοσιο αλλα 20000000 κι εσυ το βρισκεις σωστο...εγω ρε φιλος δε θελω να πληρωσω ουτε τα χρεη της αεκ,ουτε του ολυμπιακου ουτε κανενος αλλου καριολη.οποιος νομιζει οτι μπορει να στησει α.ε. ας το κανει με τα δικα του αρχιδια και οχι πανω στην πλατη μας.οκ;

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Τύποι θα έχει σήμερα ; Θα είναι κορυφαία εκπομπή  :rockon:

Εκτός και αν φοβηθεί και δε βγει  :2funny: ...

karaflas85

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
καταλαβαινεις τι λες φιλε;μιλαμε οτι η αεκ επεσε καποιες κατηγοριες για να μην πληρωσει τα χρεη της προς το δημοσιο και τωρα ξαναζητα απο το δημοσιο αλλα 20000000 κι εσυ το βρισκεις σωστο...εγω ρε φιλος δε θελω να πληρωσω ουτε τα χρεη της αεκ,ουτε του ολυμπιακου ουτε κανενος αλλου καριολη.οποιος νομιζει οτι μπορει να στησει α.ε. ας το κανει με τα δικα του αρχιδια και οχι πανω στην πλατη μας.οκ;
Δεν ΞΑΝΑΖΗΤΑ αγορι μου,τα λεφτα αυτα ειναι εκει και περιμενουν καποιον να επενδυσει πανω σε κατι με αυτα..Δεν ζηταει κανεις απο εσενα ή τον καθενα να βγαλει απο την τσεπη του 5,10,20,100 ευρω για να φτιαξει γηπεδο η ΑΕΚ.Και ξαναλεω οτι το γηπεδο οταν γινει θα ανοιξει καινουριες θεσεις εργασιας,θα αναβαθμισει την περιοχη,θα ξεβρωμισει το αλσος και αλλα πολλα.δηλαδη τι αλλο θελετε για να παραδεχτειτε οτι προκειται για επενδυση που θα βοηθησει και τους μεν αλλα και τους δε?Ή μηπως αν τα εδιναν στον Ολυμπιακο θα ελεγε οχι?εδω σας εδωσαν πρωταθλημα στα χαρτια και το πηρατε χωρις δευτερη κουβεντα,στα μυρια θα λεγατε οχι?ελα ρε φιλε ας μην κοροιδευομαστε και μεταξυ μας τωρα...και μου λετε οτι θελετε αλλο ονομα στο γηπεδο για να μπορειτε να βριζετε..να φτιαξουμε εμεις δηλαδη γηπεδο για να κανετε εσεις τα γουστα σας..τι λετε ρε,πατε καλα?

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Δεν ΞΑΝΑΖΗΤΑ αγορι μου,τα λεφτα αυτα ειναι εκει και περιμενουν καποιον να επενδυσει πανω σε κατι με αυτα..Δεν ζηταει κανεις απο εσενα ή τον καθενα να βγαλει απο την τσεπη του 5,10,20,100 ευρω για να φτιαξει γηπεδο η ΑΕΚ.Και ξαναλεω οτι το γηπεδο οταν γινει θα ανοιξει καινουριες θεσεις εργασιας,θα αναβαθμισει την περιοχη,θα ξεβρωμισει το αλσος και αλλα πολλα.δηλαδη τι αλλο θελετε για να παραδεχτειτε οτι προκειται για επενδυση που θα βοηθησει και τους μεν αλλα και τους δε?Ή μηπως αν τα εδιναν στον Ολυμπιακο θα ελεγε οχι?εδω σας εδωσαν πρωταθλημα στα χαρτια και το πηρατε χωρις δευτερη κουβεντα,στα μυρια θα λεγατε οχι?ελα ρε φιλε ας μην κοροιδευομαστε και μεταξυ μας τωρα...και μου λετε οτι θελετε αλλο ονομα στο γηπεδο για να μπορειτε να βριζετε..να φτιαξουμε εμεις δηλαδη γηπεδο για να κανετε εσεις τα γουστα σας..τι λετε ρε,πατε καλα?

Ειναι γνωστο οτι ο καθε λεφτας οταν φτιαχνει το μαγαζι του, παιρνει πρωτα τον Σουγια και τον Γκοτζιλα τηλεφωνο απο τους συνδεσμους για να ρωτησει τι ονομα να βαλει  :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.276
Πόντοι
5.006
Αγριεμενος ο Τάκης απο την Ισπανία.. :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αγριεμενος ο Τάκης απο την Ισπανία.. :grin:

544622_154943308004016_1535257299_n.jpg

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ΑΜΕΑ λεμε αλλα εχουν πολύ πλάκα................ :2funny: :2funny: :2funny:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
αν θελουν να επενδυθουν αυτα τα λεφτα να τα δωσουν σε ανεργους ωστε να ανοιξουν δουλειες.σε κανενα πουστη λαμογιοεπιχειρηματια.και τι θα πει δεν ξαναζητα;την περιφερεια δεν περιμενει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom