ελα αυτο λεω και εγω εσυ απλά τους εδειρες, το φιλαρακι σου διπλα τους σκοτωσε στα λογια μου ερχεσαι οποτε τι κατα της βιας και τριχες μπλε...παιανια ημουν και εγω.....2 λαγους τους εκανα τουμπανο στο ξυλο.......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η επιστροφή του Τάκη Τσουκαλά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα asteroskoni
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 121K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μα δεν ειπε ποτε να τους σκοτωσουν δεν ειναι τοσο χαζος αυτο ειναι σιγουροΔε λέω ότι δε το έχει πει. Αλλά δε τα έχει πει στην τηλεόραση ! Δεν είναι τόσο χαζός !
mounta
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
και χαιρεσαι γι'αυτο?νοιωθεις περηφανος?γυρισες μετα σπιτι και ειπες 'μαμα εσπασα στο ξυλο 2 λαγους' και σου πε 'μπραβο παιδι μου ετσι σε ανεθρεψα καλα τους εκανες,τα λαμογια που υποστηριζουν αλλη ομαδα' ε?μπραβο αγορι μου,λογικα τωρα θα εχεις προοδεψει,θα σαι πυρηνικος επιστημων με τετοιο βιογραφικο στο ξυλο.παιανια ημουν και εγω.....2 λαγους τους εκανα τουμπανο στο ξυλο.......
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.157
- Πόντοι
- 506
ελα αυτο λεω και εγω εσυ απλά τους εδειρες, το φιλαρακι σου διπλα τους σκοτωσε στα λογια μου ερχεσαι οποτε τι κατα της βιας και τριχες μπλε...
πλακα κανω ρε τυπε....το μοτο μου ειναι ηβρες φαι, φαε, ηβρες ξυλο, φυε......
οκ τυπε...πλακα κανω ρε τυπε....το μοτο μου ειναι ηβρες φαι, φαε, ηβρες ξυλο, φυε......
drclaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2014
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Έχει σήμερα; 11;
Μάλλον 11-30 όπως την Παρασκευή, τώρα έχει μια βλακεία...
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.110
- Πόντοι
- 17.085
Έχει σήμερα; 11;
livornezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
την παρασκευη λενε αν δε βγει η εκπομπη στην ωρα τους θα μεταδοθει απο σουπερ μαρκετ ΑΒ πειραια
Δ
Διαγραμμένο μέλος 86473
Επισκέπτης
Βαλτε κανα λινκ απο αυτον τον 'Βρωμιαρη' να δουμε τι Πιπες λεει παλι και να γελασουμε..
LocoTsoutsouna
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 145
- Πόντοι
- 286
Τι να δεις με τον πιθηκο μόνο ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ξέρει να λέει και να κλείνει τις γραμμές.Βαλτε κανα λινκ απο αυτον τον 'Βρωμιαρη' να δουμε τι Πιπες λεει παλι και να γελασουμε..
Πίσω απο τις κάμερες το παίζει ζόρικος.
LocoTsoutsouna
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 145
- Πόντοι
- 286
Παίχτη και εις ανώτερα, πρόσεχε όμως γιατί την επόμενη φορά μπορεί να μην είσαι τόσο τυχερός και να μην γυρίσεις σπίτι σου .παιανια ημουν και εγω.....2 λαγους τους εκανα τουμπανο στο ξυλο.......
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
τον πέτυχα την Τρίτη μετά το παιχνίδι με κάτι άλλους έξω από το γήπεδο και ένα πολύ δυνατό μελαχροινό γκομενάκι. Ξεροκαβλικι μου φάνηκε
Το μαλί γκριζάρισε για τα καλά αλλά σε ποσότητα και ποιότητα αναλοίωτο
Ούτε για σπέρμα να μίλαγες
livornezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
τελικα δευτερα παρασκευη θα βγαινει ο τακαρος?
nikos32p
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
καποια στιγμη του εκοψε την πιστωση ο κροκους....και κλαιγοτανε.Ερχοταν στην επιχειρηση που δουλευω..μιλαγε με συναδελφους,πειραιωτες κτλ για το μαχαιρι που επεσε και ελγε...δυσκολα τα πραγματα..Ερχοταν παντα με τον κολλητο του...τον γιο ενος εργολαβου.. του Γιακουμπ των valves..Ετσι ο πατερας αυτοαποκαλειτε..Οποιος ειναι σε αυτο τον χωρο καταλαβαινει ποιον εννοω.ο γιοε τον ειχε-εχει δεν ξερω τωρα στα μαγαζια του ως...pr..δεν ξερω..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K