Επισκέπτης
που την ξερεις την τηλεθεαση ρε βλακεντιεπαντως η τηλεθεαση του εν λογω νουμερου πεσμενη αρκετα φετος τα ιδια και τα ιδια ο πιο ελεεινος μεχρι και οι ολυμπιακοι του γυρισαν τη πλατη
εχεις μηχανακι της agb σπιτι σου;
που την ξερεις την τηλεθεαση ρε βλακεντιεπαντως η τηλεθεαση του εν λογω νουμερου πεσμενη αρκετα φετος τα ιδια και τα ιδια ο πιο ελεεινος μεχρι και οι ολυμπιακοι του γυρισαν τη πλατη
για ανετρεξε σε περυσινα σχολια δω μεσα και θα καταλαβειςπου την ξερεις την τηλεθεαση ρε βλακεντιε
εχεις μηχανακι της agb σπιτι σου;
φα τη φασολαδα και ελα κλασε <κανα φρυδι>Προκαλει και θα βρεθει παλι να κανει τον ψοφιο στους καδους εξω απο καφετερια.
To πηρες το μηχανακι σουφα τη φασολαδα και ελα κλασε <κανα φρυδι>
οι 3 δικοι σου καλα ειναι?οσο για τους αλλους περασες τους απεναντι μην τους πατησει κανα αμαξι ξερεις..<εκει στην νησιδα>To πηρες το μηχανακι σου
οι 3 δικοι μου;Που το διαβασες στον γαυρο η στο σπορτιτ που μου ειχε βαλει ο αλλος ο παπαρας.Το αστυνομικο δελτιο για 3 οπαδους του ολυμπιακου λεει μαν.Κοφτε λιγο το ψεμα.οι 3 δικοι σου καλα ειναι?οσο για τους αλλους περασες τους απεναντι μην τους πατησει κανα αμαξι ξερεις..<εκει στην νησιδα>
μιας και δεν ησουνα λοιπονκαι ασχολεισε μονο ιντερνετικα αστο και παμε παρακατωοι 3 δικοι μου;Που το διαβασες στον γαυρο η στο σπορτιτ που μου ειχε βαλει ο αλλος ο παπαρας.Το αστυνομικο δελτιο για 3 οπαδους του ολυμπιακου λεει μαν.Κοφτε λιγο το ψεμα.