Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
υπαρχουν τυπε...απλα ο πιο αδερφη γαυρος ειναι πιο αντρας απο τον πιο αντρα βαζελο ;)Δεν υπάρχουν γαύροι αδερφές τύπε !
υπαρχουν τυπε...απλα ο πιο αδερφη γαυρος ειναι πιο αντρας απο τον πιο αντρα βαζελο ;)Δεν υπάρχουν γαύροι αδερφές τύπε !
υπαρχουν τυπε...απλα ο πιο αδερφη γαυρος ειναι πιο αντρας απο τον πιο αντρα βαζελο ;)
Του Προέδρου είναι.
δηλαδη διαφωνεις; κολκας;βασιλαρας;τσακιρης;πλακα κανεις;;Έλεος ρε μλκ,σοβαρά τώρα...ξεκόλλα....
υπαρχουν τυπε...απλα ο πιο αδερφη γαυρος ειναι πιο αντρας απο τον πιο αντρα βαζελο ;)
τυπε εισαι φαν του τσακιρη μαλλον γιαυτο...εδω ο τσακιρης ειναι δημοσιογραφος και εσυ μας λες για ελλαδα που μιλαει ενας οπαδος;Μεγαλο λαμόγιο και απατεωνας ,αποτυχημενος επαγγελματικα που εκμεταλευτηκε οτι πεταγε ατακες που ξεσηκωναν τους οπαδους και αρπαζε οτι μπορουσε. Δωρεαν εκδρομες , εισιτηρια κλπ. Τοσο σιχαμερος που μεχρη και τα σαντουιτς που ετρωγε στο δρομο , τα βουταγε οπως τα 15αχρονα και τα πρεζακια. Και ομως , ακομα και αυτός ο γελειος , στην Ελλαδα του σημερα ειναι ινδαλμα για καποιους.
δηλαδη διαφωνεις; κολκας;βασιλαρας;τσακιρης;πλακα κανεις;;
εχει γινει τσεκ τυπε ;)τι λε ρε παιδι μου τσ τσ τσ
τι να γενικευω ρε μπιλλη;μονος σου τα λες...Μην το γενικεύεις...ειδικά τον Βασιλαρά τον είχα ξεφτιλίσει στο Facebook και με έκανε μπλοκ...
Τα ίδια και με Δεσυλλάκο... ;)
Μου είχε στείλει πμ (στο φέις),να τον πάρω τηλ στον σπορ φμ...ακόμα έχω το print screen...
Άρα μην τα λες σε εμένα αυτά...
Δεν ειμαι φαν , κανενος. Σχολιαζω ενα αποβρασμα που το ξερω 20 χρονια ( οχι απο την τηλεοραση ) , και πως καποιοι τον εχουν θεοτυπε εισαι φαν του τσακιρη μαλλον γιαυτο...εδω ο τσακιρης ειναι δημοσιογραφος και εσυ μας λες για ελλαδα που μιλαει ενας οπαδος;
τσκιρης και κολκας δημοσιογραφοι τυπε...
ο τσουκαλας ειναι πταισμα...
οι αλλοι κακουργημα...ελεος...
εχει γινει τσεκ τυπε ;)
ρε συ σου ξαναλεω...το προβλημα σου ειναι και σχολιαζεις εναν φανατικο οπαδο οταν σου ξαναλεω ενας που δηλωνει δημοσιογραφος ειναι ακομα πιο φανατικος και σαν ΄΄δημοσιογραφος΄΄ ειναι ακρως πιο επικινδυνος...Δεν ειμαι φαν , κανενος. Σχολιαζω ενα αποβρασμα που το ξερω 20 χρονια ( οχι απο την τηλεοραση ) , και πως καποιοι τον εχουν θεο
οχι ...αλλα εσυ δεν εισαι βαζελος...αρα;ρε αγαπουλα, εχεις δει πολλους πιο αντρες απο μενα π.χ.?
οχι ...αλλα εσυ δεν εισαι βαζελος...αρα;
τι να γενικευω ρε μπιλλη;μονος σου τα λες...
και οι μεν δηλωνουν οπαδοι και μαλιστα φανατικοι στα ισα και σταρατα ενω οι αλλοι ΄΄δημοσιογραφοι΄΄
ναι οπως το ακους...ο κολκας δηλωνει δημοσιογραφος και σαν τετοιος κρινεται...
Μην το γενικεύεις...ειδικά τον Βασιλαρά τον είχα ξεφτιλίσει στο Facebook και με έκανε μπλοκ...
Τα ίδια και με Δεσυλλάκο... ;)
Μου είχε στείλει πμ (στο φέις),να τον πάρω τηλ στον σπορ φμ...ακόμα έχω το print screen...
Άρα μην τα λες σε εμένα αυτά...