Νέα

Η επιστροφή του Τάκη Τσουκαλά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asteroskoni
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
:2funny: τα πήρε ο Άκης και με το δίκιο του.

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Είπε το πρώτο άντε γεια :rockon: !!! Και σε Ολυμπιακό !!  :rockon:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Μεγαλο λαμόγιο και απατεωνας ,αποτυχημενος επαγγελματικα  που εκμεταλευτηκε οτι πεταγε ατακες που ξεσηκωναν τους οπαδους και αρπαζε οτι μπορουσε. Δωρεαν εκδρομες , εισιτηρια κλπ. Τοσο σιχαμερος που μεχρη και τα σαντουιτς που ετρωγε στο δρομο , τα βουταγε οπως τα 15αχρονα και τα πρεζακια.  :jerking: Και ομως , ακομα και αυτός ο γελειος , στην Ελλαδα του σημερα ειναι ινδαλμα για καποιους.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μεγαλο λαμόγιο και απατεωνας ,αποτυχημενος επαγγελματικα  που εκμεταλευτηκε οτι πεταγε ατακες που ξεσηκωναν τους οπαδους και αρπαζε οτι μπορουσε. Δωρεαν εκδρομες , εισιτηρια κλπ. Τοσο σιχαμερος που μεχρη και τα σαντουιτς που ετρωγε στο δρομο , τα βουταγε οπως τα 15αχρονα και τα πρεζακια.  :jerking: Και ομως , ακομα και αυτός ο γελειος , στην Ελλαδα του σημερα ειναι ινδαλμα για καποιους.
τυπε εισαι φαν του τσακιρη μαλλον γιαυτο...εδω ο τσακιρης ειναι δημοσιογραφος και εσυ μας λες για ελλαδα που μιλαει ενας οπαδος;
τσκιρης και κολκας δημοσιογραφοι τυπε...
ο τσουκαλας ειναι πταισμα...
οι αλλοι κακουργημα...ελεος...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:think: δηλαδη διαφωνεις; κολκας;βασιλαρας;τσακιρης;πλακα κανεις;;

Μην το γενικεύεις...ειδικά τον Βασιλαρά τον είχα ξεφτιλίσει στο Facebook και με έκανε μπλοκ...
Τα ίδια και με Δεσυλλάκο... ;)
Μου είχε στείλει πμ (στο φέις),να τον πάρω τηλ στον σπορ φμ...ακόμα έχω το print screen...
Άρα μην τα λες σε εμένα αυτά... :rockon: :rockon: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μην το γενικεύεις...ειδικά τον Βασιλαρά τον είχα ξεφτιλίσει στο Facebook και με έκανε μπλοκ...
Μου είχε στείλει πμ (στο φέις),να τον πάρω τηλ στον σπορ φμ...ακόμα έχω το print screen...
τι να γενικευω ρε μπιλλη;μονος σου τα λες...
και οι μεν δηλωνουν οπαδοι και μαλιστα φανατικοι στα ισα και σταρατα ενω οι αλλοι ΄΄δημοσιογραφοι΄΄
ναι οπως το ακους...ο κολκας δηλωνει δημοσιογραφος και σαν τετοιος κρινεται... :headbang:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
τυπε εισαι φαν του τσακιρη μαλλον γιαυτο...εδω ο τσακιρης ειναι δημοσιογραφος και εσυ μας λες για ελλαδα που μιλαει ενας οπαδος;
τσκιρης και κολκας δημοσιογραφοι τυπε...
ο τσουκαλας ειναι πταισμα...
οι αλλοι κακουργημα...ελεος...
Δεν ειμαι φαν , κανενος. Σχολιαζω ενα αποβρασμα που το ξερω 20 χρονια  ( οχι απο την τηλεοραση ) , και πως καποιοι τον εχουν θεο

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δεν ειμαι φαν , κανενος. Σχολιαζω ενα αποβρασμα που το ξερω 20 χρονια  ( οχι απο την τηλεοραση ) , και πως καποιοι τον εχουν θεο
ρε συ σου ξαναλεω...το προβλημα σου ειναι και σχολιαζεις εναν φανατικο οπαδο οταν σου ξαναλεω ενας που δηλωνει δημοσιογραφος ειναι ακομα πιο φανατικος και σαν ΄΄δημοσιογραφος΄΄ ειναι ακρως πιο επικινδυνος...
αυτο σου λεω...σε πειραζει το δεντρο και οχι το δασος...
σορρυ κιολας...

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Και ο Αλεκος ο Τσελσι εχει γινει δημοσιογραφος τα τελευταια χρονια απο αρχηγος συνδεσμου , αλλά δεν το σχολιαζω γιατι ειναι σοβαρός ανθρωπος και πολυ ξηγημενο τυπος. Παντελονατος που λες και εσυ

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τι να γενικευω ρε μπιλλη;μονος σου τα λες...
και οι μεν δηλωνουν οπαδοι και μαλιστα φανατικοι στα ισα και σταρατα ενω οι αλλοι ΄΄δημοσιογραφοι΄΄
ναι οπως το ακους...ο κολκας δηλωνει δημοσιογραφος και σαν τετοιος κρινεται... :headbang:

Διαφωνώ με τον όρο "οι βάζελοι είναι αδερφές"...ρε.... :rockon: :rockon: :rockon:
Αυτά είναι για 15χρονα....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

μ'αρέσεις μ'αρέσεις :thumbsup: :thumbsup:

με τον διονύση δεσσύλα μιλούσες δεν σου την σπάει ο τύπος :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom