dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
τωρα λενε κ για το βολευ.
Εχει Τακη σημερα μηπως?
Δε νομιζω Τακη
τυπε ισχυει οτι τον κυνηγουσαν οι αεκτζηδες στο ηρακλειο κι εκανε το νεκρο σε κατι καδους;τακη πες κ για τον καδο...
για πες μας εσυ ρε βαζελακο που εισαι και πολυ ψαγμενος...τυπε ισχυει οτι τον κυνηγουσαν οι αεκτζηδες στο ηρακλειο κι εκανε το νεκρο σε κατι καδους;
για τον καδο που πετάξαμε στο βολευ με τον μπαοκ αναφέρομαι.τυπε ισχυει οτι τον κυνηγουσαν οι αεκτζηδες στο ηρακλειο κι εκανε το νεκρο σε κατι καδους;
;)για πες μας εσυ ρε βαζελακο που εισαι και πολυ ψαγμενος...
δεν ειμαι ψαγμενος τυπεγια πες μας εσυ ρε βαζελακο που εισαι και πολυ ψαγμενος...
το ξερουμε τυπε.το καροτο βγαλτο απο το στομα για ενα λεπτο να μιλησουμε και υστερα το ξαναβαζειςδεν ειμαι ψαγμενος τυπε
ειμαι ΠΟΛΥ ψαγμενος
κλεμενη ατακα απο τσουκαλατο ξερουμε τυπε.το καροτο βγαλτο απο το στομα για ενα λεπτο να μιλησουμε και υστερα το ξαναβαζεις
αθηναικη αλητεια να ουμε τςςςς και ετσι...να προσεχεις την κυριακη χαιβανι μην παει ο νους σου στο πονηρο κοροιδο...κλεμενη ατακα απο τσουκαλα
απλα εκεινος το ελεγε με νυφικο
"βγαλε το νυφικο να μιλησουμε"
τςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
(σου κανω νοερα μαζι με το τςςςςςςςςςςςςςς την αποτομη κινηση προς τα αρχιδια, ξερεις αυτη που κανουν στους κουραδομαγκες και τρομαζουν σαν βιολετερες)
καληνυχτα μπουμπη