Νέα

Η επιστροφή του Τάκη Τσουκαλά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asteroskoni
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 121K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Πνατως για την εκπομπη του τσουκαλα την τελευταια...Στοχοποιησε και Φωτογραφισε τους Προεδους της ΑΕΚ και του παναθηναικου πολυ Κακως και χωρις Στοιχεια μονο και μονο επειδη παιρνει Μεροκαματο απο την Εκπομπη και 'Πουλαει' οπαδιλικι..

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Πνατως για την εκπομπη του τσουκαλα την τελευταια...Στοχοποιησε και Φωτογραφισε τους Προεδους της ΑΕΚ και του παναθηναικου πολυ Κακως και χωρις Στοιχεια μονο και μονο επειδη παιρνει Μεροκαματο απο την Εκπομπη και 'Πουλαει' οπαδιλικι..

Ο Τακης δεν χρηματιζεται τυπε....Ειναι αγνος οπαδος που δουλευει ως ντελιβερας στην Ηλιουπολη για να βγαλει τα προς το ζην  :rockon: :rockon: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
πω ρε τυπε...σε συμπονω...ηρεμησε...εχεις χιλια δικια...σε μια χωρα οπου ολα κυλιουνται στη νομιμοτητα οπου ολα σεβονται προσωπικες ζωες ,οπου χωρις στοιχεια κανεις και ποτε δεν συκοφαντει κανεναν και τιποτα ερχεται ο αλητης τσουκαλας με τον μανδυα του αντικειμενικου να επηρεασει τις μαζες και να στοχοποιησει απλους και εντιμους επιχειρηματιες που μπαινουν μπροστα στις επιχειρησεις του ς ποτε δεν εχουν αλισβερισια με δικαιοσυνη ,ειναι ασπιλοι καθαροι σαν περιστερες και αυτος ο αλητης διασυρει τις τιμες και τις υποληψεις τους...
ο αλητης τσουκαλας που δρα σαν κοινος εκληματιας σε μια χωρα οπου ολοι σεβονται ολους και ποτε χωρις στοιχεια δεν αφηνονται σκιες για κανεναν...
σε καταλαβαινω τυπε μου...εχεις ενα ποιντ  :rockon:
ΥΓ.παντα προσχηματικα τυπε ετσι;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ο Τακης δεν χρηματιζεται τυπε....Ειναι αγνος οπαδος που δουλευει ως ντελιβερας στην Ηλιουπολη για να βγαλει τα προς το ζην  :rockon: :rockon: :rockon:
κατι σαν τον θωμαιδη τυπε μου που εχει αναλαβει εργολαβικα την καθαρση του τοπου και ασχολειται με τις απανταχου βρωμιες χωρις διακρισεις και με αντικειμενικοτητα...καιδεν ειναι υπαλληλος σταθμου τηλεοπτικου...αμισθι ροσφερει το κατιτις του στον βωμο της αθαρσης...
τυποι μου χαιρομαι που τοσοισυμφορουμιτες εχουν τετοιες ευαισθησιες και δεν ανεχονται τακτικες προπαγανδας ... :rockon:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
κατι σαν τον θωμαιδη τυπε μου που εχει αναλαβει εργολαβικα την καθαρση του τοπου και ασχολειται με τις απανταχου βρωμιες χωρις διακρισεις και με αντικειμενικοτητα...καιδεν ειναι υπαλληλος σταθμου τηλεοπτικου...αμισθι ροσφερει το κατιτις του στον βωμο της αθαρσης...
τυποι μου χαιρομαι που τοσοισυμφορουμιτες εχουν τετοιες ευαισθησιες και δεν ανεχονται τακτικες προπαγανδας ... :rockon:

χεζω τα μουτρα του Θωμαιδη και του ΜνημονιοΣΚΑΙ  :shit: :shit: :shit: :shit:
τι μου τον εφερες ως παραδειγμα?  :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εγω ξερω χριστιδακο φετος που η διαιτησια φαινεται να παιζει στα ισια τα ματς εχεις ηδη μια ισοπαλια μια ηττα. ;)
.
τυπε ...ο ντουμιτρου διαφωνει μαζι σου...πιστευει οτι δεν παιζει στα ισα...δεν τον παιρνεις να του εξηγησεις και να συνεννοηθειτε και να πειτε και σε μας για να ξερουμε τι γινεται φετος...παιζει στα ισα;παιζει γαυρο;τι γινεται ρε αδερφε να ξερουμε και μεις...γιατι αν θυμαμαι ειχες πει οτι ηταν πεναλτυ με την βεροια....σωστα;;
αποφασιστε ρε παιδια και πεστε και σε μας...απο την τραβατε απο εκι την πατε τη διαιτησια...λαστιχο την εχετε κανει  :2funny:
www.gazzetta.gr/football/article/657534/giati-sonei-kai-kala-na-mas-kerdisei-o-olympiakos]http://www.gazzetta.gr/football/article/657534/giati-sonei-kai-kala-na-mas-kerdisei-o-olympiakos[/url]

ρεπορτερ;;
αντωνης καλακαβουρας...ξερετε ντε ποιος...ο ΄΄τρωω ξυλο΄΄ και δεν βγαζω αχνα στο παρκινγκ του οακα  :2funny:
πουτανα ελλαδα...ολα σου καλα...αμ δεν ηταν και εκεινη η εκπομπη της θυρας 7 να χαλαει τα ωραια πραματακια ... :2funny:

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Τύποι θα πάει κανένας σήμερα στις 10 στην πορεία έξω από το ΣΚΑΙ ; Πώς το βλέπετε θα είναι ήρεμα ή όχι ;

Άσχετο, ο Τσουκαλάς θα προλάβει να γυρίσει ως τις 11-30 να κάνει εκπομπή ;

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Τύποι θα πάει κανένας σήμερα στις 10 στην πορεία έξω από το ΣΚΑΙ ; Πώς το βλέπετε θα είναι ήρεμα ή όχι ;

Άσχετο, ο Τσουκαλάς θα προλάβει να γυρίσει ως τις 11-30 να κάνει εκπομπή ;
θα γινει της πουτανας σημερα παιδια , ναι η εκπομπη θα γινει κανονικα δε θα παει στον σκαι ο τακης θα κανει απ ευθειας συνδεση

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

redmanftw

Ενεργό Μέλος