master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Καλα παρε το καβλι μου που σε ξεβρακωσα και ρουφα τα φλοκια.Παω να γυμναστω και σε γαμαω παλι αργοτερα.
εσυ μιλας για φουρω;
Καλα παρε το καβλι μου που σε ξεβρακωσα και ρουφα τα φλοκια.Παω να γυμναστω και σε γαμαω παλι αργοτερα.
εσυ μιλας για φουρω;
ρνταξει περιμενωΚαλα παρε το καβλι μου που σε ξεβρακωσα και ρουφα τα φλοκια.Παω να γυμναστω και σε γαμαω παλι αργοτερα.
Πνατως για την εκπομπη του τσουκαλα την τελευταια...Στοχοποιησε και Φωτογραφισε τους Προεδους της ΑΕΚ και του παναθηναικου πολυ Κακως και χωρις Στοιχεια μονο και μονο επειδη παιρνει Μεροκαματο απο την Εκπομπη και 'Πουλαει' οπαδιλικι..
πω ρε τυπε...σε συμπονω...ηρεμησε...εχεις χιλια δικια...σε μια χωρα οπου ολα κυλιουνται στη νομιμοτητα οπου ολα σεβονται προσωπικες ζωες ,οπου χωρις στοιχεια κανεις και ποτε δεν συκοφαντει κανεναν και τιποτα ερχεται ο αλητης τσουκαλας με τον μανδυα του αντικειμενικου να επηρεασει τις μαζες και να στοχοποιησει απλους και εντιμους επιχειρηματιες που μπαινουν μπροστα στις επιχειρησεις του ς ποτε δεν εχουν αλισβερισια με δικαιοσυνη ,ειναι ασπιλοι καθαροι σαν περιστερες και αυτος ο αλητης διασυρει τις τιμες και τις υποληψεις τους...Πνατως για την εκπομπη του τσουκαλα την τελευταια...Στοχοποιησε και Φωτογραφισε τους Προεδους της ΑΕΚ και του παναθηναικου πολυ Κακως και χωρις Στοιχεια μονο και μονο επειδη παιρνει Μεροκαματο απο την Εκπομπη και 'Πουλαει' οπαδιλικι..
κατι σαν τον θωμαιδη τυπε μου που εχει αναλαβει εργολαβικα την καθαρση του τοπου και ασχολειται με τις απανταχου βρωμιες χωρις διακρισεις και με αντικειμενικοτητα...καιδεν ειναι υπαλληλος σταθμου τηλεοπτικου...αμισθι ροσφερει το κατιτις του στον βωμο της αθαρσης...Ο Τακης δεν χρηματιζεται τυπε....Ειναι αγνος οπαδος που δουλευει ως ντελιβερας στην Ηλιουπολη για να βγαλει τα προς το ζην
κατι σαν τον θωμαιδη τυπε μου που εχει αναλαβει εργολαβικα την καθαρση του τοπου και ασχολειται με τις απανταχου βρωμιες χωρις διακρισεις και με αντικειμενικοτητα...καιδεν ειναι υπαλληλος σταθμου τηλεοπτικου...αμισθι ροσφερει το κατιτις του στον βωμο της αθαρσης...
τυποι μου χαιρομαι που τοσοισυμφορουμιτες εχουν τετοιες ευαισθησιες και δεν ανεχονται τακτικες προπαγανδας ...
Ο Τακης δεν χρηματιζεται τυπε....Ειναι αγνος οπαδος που δουλευει ως ντελιβερας στην Ηλιουπολη για να βγαλει τα προς το ζην
τυπε ...ο ντουμιτρου διαφωνει μαζι σου...πιστευει οτι δεν παιζει στα ισα...δεν τον παιρνεις να του εξηγησεις και να συνεννοηθειτε και να πειτε και σε μας για να ξερουμε τι γινεται φετος...παιζει στα ισα;παιζει γαυρο;τι γινεται ρε αδερφε να ξερουμε και μεις...γιατι αν θυμαμαι ειχες πει οτι ηταν πεναλτυ με την βεροια....σωστα;;Εγω ξερω χριστιδακο φετος που η διαιτησια φαινεται να παιζει στα ισια τα ματς εχεις ηδη μια ισοπαλια μια ηττα. ;)
.
θα γινει της πουτανας σημερα παιδια , ναι η εκπομπη θα γινει κανονικα δε θα παει στον σκαι ο τακης θα κανει απ ευθειας συνδεσηΤύποι θα πάει κανένας σήμερα στις 10 στην πορεία έξω από το ΣΚΑΙ ; Πώς το βλέπετε θα είναι ήρεμα ή όχι ;
Άσχετο, ο Τσουκαλάς θα προλάβει να γυρίσει ως τις 11-30 να κάνει εκπομπή ;
θα γινει της πουτανας σημερα παιδια , ναι η εκπομπη θα γινει κανονικα δε θα παει στον σκαι ο τακης θα κανει απ ευθειας συνδεση
παντα και συνδεδεμενοι με το φορουμ για σχολια εννοειταιεννοειται πως θα δουμε δικη και τσουκαλα σημερα
Τύπε Ολυμπιακός είσαι ;θα γινει της πουτανας σημερα παιδια , ναι η εκπομπη θα γινει κανονικα δε θα παει στον σκαι ο τακης θα κανει απ ευθειας συνδεση
o Hristidis7 εχει παει ηδη ?
οχι τυπε αλλα εχω πληροφοριες απο δικους μ και φιλους του τακηΤύπε Ολυμπιακός είσαι ;
εννοειται πως θα δουμε δικη και τσουκαλα σημερα
o Hristidis7 εχει παει ηδη ?