acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
αφριζεις η τα πινεις τυπε?
σαπιοκωλακια σκουξε που θα σουταρουμε τους αραπαδες σου
εδω ειναι bou και οταν παπαρολογεις θα τρως κατουρημα
καταλαβες μαλακα?
αφριζεις η τα πινεις τυπε?
Και τα πίνει και τα καταπίνει!!!! Τραβάς κάνα ζόρι ρε,με τον ψηλό,ξανθο,γαλανοματη?αφριζεις η τα πινεις τυπε?
μου γαργαλησες μια τριχα απο το δεξι αρχιδι ναζι τωρασαπιοκωλακια σκουξε που θα σουταρουμε τους αραπαδες σου
εδω ειναι bou και οταν παπαρολογεις θα τρως κατουρημα
καταλαβες μαλακα?
σε εσενα παω πασο....οτι πεις ρεσπεκτΚαι τα πίνει και τα καταπίνει!!!! Τραβάς κάνα ζόρι ρε,με τον ψηλό,ξανθο,γαλανοματη?
respect!!!!μου γαργαλησες μια τριχα απο το δεξι αρχιδι ναζι τωρα
Οχι προφανώς. Για αυτό συζητάωκαλα ενταξει, δεν εχεις καταλαβει ακομη τιποτε εσυ
Ναι σιγουρααααα. Παιδεραστές γίνονται σύμβουλοι πολιτικών και δάσκαλοι στα σχολειαΝαι αλλα εδω ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ πανε μεσα φυλακη αν κανουν κατι απο τα παραπανω..
Τόσο νέο παππού έχει;Ο παππούς σου (όχι συγκεκριμένα, αναλογία κάνω) εξελίχθηκε επειδή το πασοκ έτρωγε λεφτάκια από την ΕΕ και του έδωσε θέση στο Δημόσιο και σύνταξη και παροχές και τώρα εγώ θα δουλέψω όλη μου την ζωή με μισθό ίσο της τριτοκοσμικής χώρας που αναφέρθηκες.
Δείξε μου τον πολιτισμό..
θα εκλαβω την κριση του Λακη παρα τις δικαιολογιες ενος λαθρολαγνου
Ο οδοντοτεχνίτης είχε ωραία ματάκια όμως...ειδικά δακρυσμένος,ήταν τέλεια!!!Αυτό σε κάνει λίγο πιο μαλάκα από το Λάκη να ξες.
Προς εκπληξη παρατηρω καποιους ελληνες να υποστηριζουν ενθερμα τον ισλαμοφασισμο και την νοοτροπια τους. Ενω οι ιδιοι μουσουλμανοι τους θεωρουν απιστους. Και αν ειχαν καποια στιγμη την ευκαιρια μπορει και να τους θυσιαζαν με την χατζαρα στο ονομα του ισλαμ.
Παρακαλειται ο τυπος που με ανεση ποσταρε μια φωτο ενος χιμπατζη διπλα στον patrick ewing να παει να δειξει το ποσταρισμα του σε καποιο απο τα αδερφια αντετοκουνμπο.
Ολοι μαγκακια ειστε στο pc. Τραβατε να τους τα πειτε αυτα προσωπο με προσωπο να σας καμαρωσουμε.
Καλα απο τον Τσουκαλα θα ξεκινησει το σαβουαρ βιβρ;Τελος ο Τσουκαλας απο την τηλεοραση μονο στο youtube.
Τελος ο Τσουκαλας απο την τηλεοραση μονο στο youtube.