jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
καλα οσο γιαυτο....το σαιτ βριθει απο ποστ ονειροπαρμενων που καμωνονται οτι χυνουν οι πουτανες με τα γαμησια τους
ε καμια φορα χυνουν >
καλα οσο γιαυτο....το σαιτ βριθει απο ποστ ονειροπαρμενων που καμωνονται οτι χυνουν οι πουτανες με τα γαμησια τους
Συμφωνω μεν, δεν βρησκω όμως κακο να γραψει μια επιστολή για να τονωσει την ψυχολογια της, μετα το τελος της καριερας της
Ε καλα δεν είναι και το ιδιο... Ο ενας εκανε τον εθνοσωτηρα και η άλλη πουλαγε το μουνι της...Εγώ αντιθέτως το βρίσκω άκρως κομπλεξικό.
Κάτι σαν τις γραπτές δηλώσεις του Βαγγελάκη του Βενιζέλου, που ως άλλος "εθνοσωτήρας" κατηγορούσε συλλήβδην τους πολίτες που δεν έκτιμησαν την προσφορά του στην πολιτική ζωή του τόπου. αφήνωντας στην άκρη ότι κανέις δεν τον υποχρεώνε να βάζει υποψηφιότητα στις εκλογές, και ότι αποσκοπούσε κυρίως στην "μάσα".
Ε καλα δεν είναι και το ιδιο... Ο ενας εκανε τον εθνοσωτηρα και η άλλη πουλαγε το μουνι της...
Πιο τιμια η δευτερη και με πιο πολλους λογους να ξεσπασει
Ε καλα δεν είναι και το ιδιο... Ο ενας εκανε τον εθνοσωτηρα και η άλλη πουλαγε το μουνι της...
Πιο τιμια η δευτερη και με πιο πολλους λογους να ξεσπασει
υστεροβουλοι ναι αλλα με άλλο κινητρο. Η μια θελει να αποδειξει στον εαυτο της ότι εχει τα κοτσια να γραψει ορισμενα πραγματα και ο άλλος να αποδειξει στον κοσμο ότι τον εσωζε και ηταν μαλακας που δεν το βλεπε...Γνωριζετε πολύ καλά, ότι ποτέ δεν μπαίνω στο σκεπτικό της δαιβάθμισης αυτών των καταστάσεων.
Το ίδιο υστερόβουλοι κι οι δυό τους.
Το σάιτ βρίθει και από αυτούς που καμώνονται ότι γαμούν... αλλά δεν νομίζω ότι είναι κατάλληλη ώρα και μέρος για να το θίξουμε.
Εγώ αντιθέτως το βρίσκω άκρως κομπλεξικό.
Κάτι σαν τις γραπτές δηλώσεις του Βαγγελάκη του Βενιζέλου, που ως άλλος "εθνοσωτήρας" κατηγορούσε συλλήβδην τους πολίτες που δεν έκτιμησαν την προσφορά του στην πολιτική ζωή του τόπου. αφήνωντας στην άκρη ότι κανέις δεν τον υποχρεώνε να βάζει υποψηφιότητα στις εκλογές, και ότι αποσκοπούσε κυρίως στην "μάσα".
από τον τρόπο της εξαιρετικά ενοχλημένης αντίδρασής σας, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι η επιστολή της έκρυβε ένα μικρό κατακάθι πικρής αλήθειας. Αυτό που περιέγραψε είναι η αλήθεια. Αυτό νιώθουν όλες, σε διάφορες διαβαθμίσεις. Η συγκεκριμένη το ένιωθε στην υψηλότερη διαβάθμιση. Άλλωστε αυτό που νιώθουμε για τους γύρω μας είναι αντανάκλαση αυτού που νιώθουμε για τον εαυτό μας. Η αλήθεια έχει πολλές πλευρές. Για εκείνη υπάρχει και η πλευρά που ανάφερε κάποιος... ας είχε τα κότσια να πάει να πλύνει σκάλες. Η άλλη πλευρά της αλήθειας όμως λέει ότι βρήκε την δύναμη να μορφωθεί και να ξεφύγει από αυτό. Εφόσον το κατάφερε αυτό, σίγουρα δεν είναι ένα κομμάτι κρέας όπως προαναφέρθηκε.
Τώρα στην δική μας πλευρά της αλήθειας. Η μια πλευρά της αλήθειας λέει ότι είμαστε ανίκανοι συναισθηματικά να φλερτάρουμε μια άλλη γυναίκα ή κορεσμένοι από το συζυγικό βίο. Αγοράζουμε την επιβεβαίωση, την καταξίωση και ένα υποκατάστατο μιας φυσιολογικής σεξουαλικής πράξης. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμα και αναξιοπρεπές, ένας άντρας να πληρώνει για να γαμήσει. Η άλλη πλευρά της αλήθειας όμως λέει ότι το επίμονο φλερτ είναι αναξιοπρεπές, ένα είδος εξεζητημένου γλυψίματος προκειμένου να γαμήσουμε. Συνεπώς ο αγοραίος έρωτας εξασφαλίζει ένας είδος 'αξιοπρέπειας'.
Καθένας μπορεί να διαλέξει την αλήθεια που τον βολεύει. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, έτσι και αλλιώς ο άντρας αγοράζει μουνί έμμεσα ή άμεσα. Αγοραίο ή φυσιολογικό σεξ εξασφαλίζεται με πρωταρχικό κριτήριο την οικονομική μας ευχέρεια. Δεν είναι όμως το μοναδικό κριτήριο, αλλά στο τέλος της ημέρας τα πάντα γίνονται για το χρήμα. Άλλωστε οι γυναίκες είναι προικοδοτημένες με ένα εκπληκτικό μηχανισμό. Έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνουν το συμφέρον και την προσωπική τους ιδιωφέλεια σε συναίσθημα. Αυτή είναι η δική μου αλήθεια...
Δεν θα το έλεγα κομπλεξικό φίλε, ίσως λίγο μικρόψυχο, αλλα τελικά πιστεύω ανθρώπινο.
Οποιοσδήποτε άνθρωπος κάνει μια απαιτητική και ψυχοφθόρα δουλειά για πολλά χρόνια όταν τελικά την παρατάει εκφράζεται με κάποιο είδος ανακούφισης, και πολλές φορές ''περιφρόνησης''.
Πρέπει κάποιος να είναι πραγματικά ''ανώτερος'' πνευματικά και ψυχικά για να μπορέσει όλη αυτή την ψυχολογική φόρτιση να την εκφράσει και να την παρουσιάσει σωστά. Μορφωμένοι και καλιεργημένοι άνθρωποι συχνά αποτυγχάνουν.
Μήπως εχουμε υπερβολικές απαιτήσεις απο μια αμόρφωτη πόρνη ???
υστεροβουλοι ναι αλλα με άλλο κινητρο. Η μια θελει να αποδειξει στον εαυτο της ότι εχει τα κοτσια να γραψει ορισμενα πραγματα και ο άλλος να αποδειξει στον κοσμο ότι τον εσωζε και ηταν μαλακας που δεν το βλεπε...
Όπως και να το δεις δεν είναι το ιδιο.
Δεν κατάλαβες. Το θέμα δεν είναι ότι μας πείραξε η γνώμη της για εμάς τους μπουρδελιάρηδες. Το θέμα είναι ότι δεν κατάλαβε ποτέ και ούτε πρόκειται να καταλάβει, ότι δεν είμαστε μπερδεμένοι εμείς (όπως λέει) αλλά αυτή.
Στα αρχίδια μας αν ερεθίστηκε ποτέ, στα αρχίδια μας αν η σκέψη της ήταν αλλού το κορμί της μόνο θέλαμε, στα αρχίδια μας αν τελειοποίησε τη ηθοποιία για να τελειώνουμε πιο γρήγορα όσο γουστάρουμε θα τη γαμάμε, στα αρχίδια μας αν ήρθε ποτέ σε κορύφωση ή αν ερεθιζόταν σωματικά ή πνευματικά, στα αρχίδια μας αν άκουγε τις κουβέντες μας, τις λέγαμε μόνο και μόνο για να περάσει η ώρα μέχρι να την ξαναγαμήσουμε, στα αρχίδια μας αν μας κατανοεί ή μας συμπονεί, ούτε εμείς την κατανοούμε και τη συμπονούμε............. και πολλά άλλα...............αλλά στην τελική........
στα αρχίδια μας η επιστολή της και την κράζουμε μόνο και μόνο γιατί μπήκε στον κόπο να γράψει μια τέτοια παπαριά
Δεν θα το έλεγα κομπλεξικό φίλε, ίσως λίγο μικρόψυχο, αλλα τελικά πιστεύω ανθρώπινο.
Οποιοσδήποτε άνθρωπος κάνει μια απαιτητική και ψυχοφθόρα δουλειά για πολλά χρόνια όταν τελικά την παρατάει εκφράζεται με κάποιο είδος ανακούφισης, και πολλές φορές ''περιφρόνησης''.
Πρέπει κάποιος να είναι πραγματικά ''ανώτερος'' πνευματικά και ψυχικά για να μπορέσει όλη αυτή την ψυχολογική φόρτιση να την εκφράσει και να την παρουσιάσει σωστά. Μορφωμένοι και καλιεργημένοι άνθρωποι συχνά αποτυγχάνουν.
Μήπως εχουμε υπερβολικές απαιτήσεις απο μια αμόρφωτη πόρνη ???
Ετσι...Αγαπητή (πρώην) πουτάνα,
Αν νομίζεις ότι ένιωσα έλξη για σένα επειδή αποφάσισα να πληρώσω για να σε πηδήξω γελιέσαι.
Απλά εκείνη τη στιγμή ήθελα να εκτονωθώ και βαριόμουνα να πάω παρακάτω.
Μη νομίζεις ότι τα λεφτά που σου δίνω τα βρίσκω στο δρόμο. Να ξέρεις ότι μετά μετανιώνω που διάλεξα μια ξεπέτα σαν εσένα.
Και μη μπερδεύεσαι. Και εγώ μια ηθοποιό έψαχνα να προσποιήται ότι περνάει καλά μαζί μου. Διαφορετικά θα καθόμουν να ακούσω τις μαλακίες της γκόμενας ή της γυναίκας μου πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το σεξ.
Μην πιστεύεις τις μαλακίες που σου λέω για το τι θέλει ένα κορίτσι σαν εσένα σε αυτή τη δουλειά. Πρέπει κάτι να πω για να για να μην παίζουμε σε βουβό κινηματογράφο.
Γνωρίζω ότι δεν ικανοποιήσαι ούτε ερεθίζεσαι σεξουαλικά αλλά αντιθέτως προσποιήσαι.. Αλλά ξέρεις κάτι? Πληρώνω για να ικανοποιηθώ εγώ και όχι εσύ.
Και σου επαναλαμβάνω. Μην πιστεύεις ότι μαλακία σου λέω κατά τη διάρκεια του sex. Όταν τελειώσω και φύγω δεν θυμάμαι τίποτα από ότι σου είπα.
Σίγουρα δεν πηγαίνεις σπίτι μετά από μένα εκτός αν είμαι ο τελευταίος της βάρδιας όπως και εγώ δεν πηγαίνω σπίτι όταν σε εξυπηρετώ όταν έρθεις στη δουλειά μου αλλά περιμένω τον επόμενο πελάτη. Έτσι είναι όλες οι δουλειές και μη ξεχνάς ότι δεν σε ανάγκασα εγώ να κάνεις αυτή τη δουλειά αλλά είναι δική σου επιλογή.
Πραγματικά μη λυπάσαι εμένα που πληρώνω για να ικανοποιήσω τις σεξουαλικές μου ορέξεις όπως γουστάρω. Να λυπάσαι τον εαυτό σου γιατί με αυτά που γράφεις δείχνεις πόσο πολύ μισείς τους πελάτες που τόσα χρόνια κορόιδευες με τις ξεπέτες σου ενώ εκείνοι σε στήριζαν οικονομικά.
Είμαι σίγουρος ότι ότι δουλειά και αν επιλέξεις να κάνεις στη συνέχεια θα αισθάνεσαι το ίδιο μίσος
για όσους έχουν την ατυχία να χρειαστούν τις υπηρεσίες σου.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
maximilian