Νέα

Η ενεργειακή κρίση «χτύπησε» και τους οίκους ανοχής – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelokotsidou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Επισκεπτόμεθα τους οίκους την ημέρα και πηδάμε με φυσικό φως και τους περαστικούς να μας βλέπουν, για να μην μας πουν πουτινάκια. Βοηθάμε στην ιερή αποστολή να νικηθεί το τέρας εξ Ανατολών.

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.050
Πόντοι
216
Εγώ αναρωτιέμαι για το άλλο πράγμα...Πόσο θα ανέβει (τον χειμώνα,όταν πιάσουνε τα κρύα) η τιμή του δωματίου στα ξενοδοχεία γαμιστρώνες για την ημι-διαμονή!

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Εγώ αναρωτιέμαι για το άλλο πράγμα...Πόσο θα ανέβει (τον χειμώνα,όταν πιάσουνε τα κρύα) η τιμή του δωματίου στα ξενοδοχεία γαμιστρώνες για την ημι-διαμονή!
να πας σε airbnb τυπε , με την πεινα που εχει να πεσει θα το δινουν για 20αρικο ...

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.192
Πόντοι
201
Μόνο γέλιο προκαλεί το άρθρο. Τα 1000 ευρώ του λογαριασμού του ρεύματος είναι ενδεχομένως λιγότερα από τις εισπράξεις μιας μέρας. Πολλές φορές και από τις εισπράξεις μιας βάρδιας. Και μιλάμε για παροχή υπηρεσιών.

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
d
Μόνο γέλιο προκαλεί το άρθρο. Τα 1000 ευρώ του λογαριασμού του ρεύματος είναι ενδεχομένως λιγότερα από τις εισπράξεις μιας μέρας. Πολλές φορές και από τις εισπράξεις μιας βάρδιας. Και μιλάμε για παροχή υπηρεσιώ
δεν ισχύει αυτό

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.197
Πόντοι
20.686
Και ο χασάπης και ο μανάβης και ο ψιλικατζης τα ίδια λένε καί κλαίνε.

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Θα δίνει το επίδομα και θα το παίρνει πάλι πίσω, αφού όλοι οι οίκοι πληρώνουν δωράκι σε μπάτσους, εισαγγελείς και πολιτικούς, για να παραμένουν ανοικτοί. Δηλαδή ό,τι γίνεται και με τα υπόλοιπα επιδόματα.

Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι, που νομίζουν πως τα επιδόματα δεν τα παίρνουν από τις δικές τους τσέπες.

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
Προσφερομαι να βοηθήσω . Διαθέτω το ακίνητο μου, όλοι οι λογαριασμοί πληρωμένοι, προκειμένου να στεγαστούν οι εργαζόμενες φίλες μας . Η μόνη ανταπόδοση , να ρίχνουμε που και που κανένα μανίκι εγώ και τα φιλαράκια μου (είπαμε , δεν ειμαι μοναχοφαγας).

Εννοειται παντόφλες , πετσετουλες, κλινοσκεπάσματα , αρωματικά , όπως προβλέπεται . Δεν θα κάνουμε προχειροδουλειες

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.224
Πόντοι
3.846
είσαι μεγάλη ψυχή συναγωνιστή. Αλληλεγγύη ,το αντίδοτο στην κρίση.

Να συνεννούμαστε να πηγαίνουμε στα στούντιο στα καπακωτά. Εκτός του ότι γλιτώνουν ώρες λειτουργίας στο κλιματιστικό με τα πολλά γαμήσια θα ανέβει και η θερμοκρασία του δωματίου.
Λύσεις υπάρχουν. Κάποιοι θέλουν να γαμάνε στα σκοτεινά.

Τόσα σκάφη κάθονται στις μαρίνες - κάποιοι μπορεί να θέλουν να γαμήσουν και σε σκάφος. Χωρίς να λύσεις κάβους το νοικιάζεις για λίγες ώρες.
Να πέσουν οι τιμές της παρτούζας. Πολλά άτομα στο δωμάτιο ανεβάζουν τη θερμοκρασία και μετά δε χρειάζεται θέρμανση.

Γαμάτε γιατί χανόμαστε!!!

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.830
Πόντοι
7.185
Προσφερομαι να βοηθήσω . Διαθέτω το ακίνητο μου, όλοι οι λογαριασμοί πληρωμένοι, προκειμένου να στεγαστούν οι εργαζόμενες φίλες μας . Η μόνη ανταπόδοση , να ρίχνουμε που και που κανένα μανίκι εγώ και τα φιλαράκια μου (είπαμε , δεν ειμαι μοναχοφαγας).

Εννοειται παντόφλες , πετσετουλες, κλινοσκεπάσματα , αρωματικά , όπως προβλέπεται . Δεν θα κάνουμε προχειροδουλειες
Κάνε αδδ είμαι πλόκ !

ΥΓ. αν είναι με τρείς βάρδιες δικαιούσαι 180-360 το μήνα που έτσι κι αλλιώς θα δίνανε στα τζαζ οπότε μια χαρά σου βγαίνει, με κάνεις κι εμένα φίλο και όλη η παρέα θα πρέπει να συνεισφέρει στα έξοδα φυσικά.

Τελευταία τροποποίηση:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
[Πλάκα πλάκα όλα πήγαν χ2

Μόνο οι πουτάνες έχουν μείνει σταθερά στα 20 ευρά
Και ο καπνός ο 30άρης απο 7,70 πήγε 7,80 , σχεδόν σταθερός δηλαδή. Φαντάζομαι και το πακέτο θα πήρε κανα δεκάλεπτο και εκείνο.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.057
Πόντοι
6.256
Και ο καπνός ο 30άρης απο 7,70 πήγε 7,80 , σχεδόν σταθερός δηλαδή. Φαντάζομαι και το πακέτο θα πήρε κανα δεκάλεπτο και εκείνο.
δε κοβετε λιγο καφεινη νικοτινη να μειωθουν και τα νευράκια;

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
δε κοβετε λιγο καφεινη νικοτινη να μειωθουν και τα νευράκια;
Η αλήθεια είναι οτι δυσκολεύομαι να τα κόψω τελείως , αλλά κυμαίνομαι σε κανονικά προς μικρά νούμερα νομίζω. 5-6 τσιγάρα τη μέρα και 2 καφέδες τη μέρα συνήθως. Οι καφέδες μισό νες καφέ - μισό ντεκαφεινέ !!!

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
-Φωσφοριζε καποτες.
-Ζεστη αγκαλια της τσατσας στους πελατες οσο περιμενουν.
-Εφευρεση μηχανης που μετατρεπει την ενεργεια απο το γαμησι σε θερμικη.
Μπορει να συνδεθει ο πελατης με ειδικους αξονες και καθως γαμει μπρος πισω πανω κατω να θετει σε κινηση τροχους που μεσω δυναμο να παραγουν φωταυγεια.
-"Σκοτεινο δωματιο" ως προγραμμα:να μπαινεις και να ψαχνεις πουτανα και τσατσα στα τυφλα και οτι πιασεις το γαμας.Οτι σου ξεφυγει μπαινει δωματιο και κανει σεξ με τον αλλο πελατη.
-Αυξηση εσοδων πορνειου με το να αναλαβει και η τσατσα χρεη πορνης
-Να χρεωνονται οι καποτες και το κωλοχαρτο
Το αγαπημενο μας αθλημα θα επιβιωσει συναθλητες μου!!:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom