theodo
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μας έβγαλες τα μάτια ρε ηλίθιε και κοροϊδεύεις τους άλλους.
Μπάτμαν δεν πας να συναντήσεις τους φίλους σου;
Μας έβγαλες τα μάτια ρε ηλίθιε και κοροϊδεύεις τους άλλους.
Σςςςςςς.Αφήστε τον να σπάει πλάκα μαζί μας.
Α, δηλαδή δε με υποστήριζες. Κρίμα.
Πάντως εγώ νομίζω πως ο τυπάκος με τα ορθογραφικά μας κάνει πλάκα και βλέπει πόσο ψαρώνουμε.
Γιατί στο παραπλήσιο θέμα έκανες copy-paste ένα κείμενο όπου αναφέρεται ο Νικόλαος Τωμαδάκης ως θεολόγος ενώ δεν ήταν? Για να ισχυροποιήσεις τις μπαρούφες που γράφεις?Το πρόβλημά σου δεν είναι (μόνο) τα "ορθογραφικά".
Το είπα και θα το ξαναγράψω.
Δεν μπορείς να διατυπώσεις (εσύ και οι περισσότεροι) ούτε μία σοβαρή ερώτηση.
Να υποστηρίξεις μία θέση.
Να κάνεις έναν κάποιο διάλογο.
Μόνον ανοησίες και τσαμπουκαλίκια.
από τη λέξη "σκεύος";;;; Οι θεοί μόλις αυτοκτόνησαν, τα κόκκαλα των προγόνων μόλις έτριξαν, και οι ιέριες μόλις διέρρηξαν τα ιμάτιά τους (προς χαρά πολλών εδώ μέσα που θέλουν να τις
ολο μαλακιες
'Ελα, πάμε και σε μένα τώρα
Γιατί στο παραπλήσιο θέμα έκανες copy-paste ένα κείμενο όπου αναφέρεται ο Νικόλαος Τωμαδάκης ως θεολόγος ενώ δεν ήταν? Για να ισχυροποιήσεις τις μπαρούφες που γράφεις?
Η Ελληνική θρησκεία σε βοηθά να γίνεις πιο μαλακας σιγουρα και ολα τα παρελκομενα
στον πουτσο μου
στον πουτσο μου
Έγραψες:
"η ιδια ομαδα δεν παιζει και στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ το κερατο μου?Πατε να βγαλετε ηδη πετσινο το φετινο πρωταθλημα απο ενα καταφανεστατο!!! οφσαιντ με την λειβαδια???ουτε καν θυμαμε α θυμαμε ηταν καλυτερη επρεπε να μας κερδισει με 3 γκολ διαφορα αλλα ο λαισμαν ειχε αλλη γνωμη. Ε αι γαμηθητε κλαψες.Φερτε ομαδα (για ελληνικο πρωταθλημα μην παρεξηγηθω) να εχει...Μελμπερκ,Αβρααμ,Τορο, Ραφικκκκκκκκ Τζεμπουρρρρρρρρ (αληθεια γιατι κανεις δεν λεει ποσο αλλαξε αυτο το παιδι?Μηπως γιατι πια και με το ταλεντο του ειναι σε ενα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ Σωματειο τωρα?),Μοντεστο κλπ κλπ"
ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΘΕΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ!
ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.
παρτα αρχιδια μου
ρε μαλακα ο μπουμπουκος εισαι???αντε στον εσπερινο τωρα"παρτα": ρήμα της Νεο-Ελληνικής των γη-παίδων.
Βλέπω πως ο αναλφαβητισμός καλλιεργεί την επιμονή.
...και τους καλούς τρόπους.
....στο γήπεδο.
τοχασες ε? αντε για καμια λειτανεια και γαμησε μας αντε