Νέα

Η Ελληνική θρησκεία σε βοηθά να γίνεις πιο έξυπνος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα theodo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
theodo

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Για περισσότερα από 1.700 χρόνια ο χριστιανισμός μας έχει καθήσει στο σβέρκο.

Κατέστρεψε πάνω από 25.000 Ναούς, Βωμούς και Ιερά.
Δολοφόνησε το 75% των ΕΛΛΗΝΩΝ.
Κατέστρεψε τις βιβλιοθήκες μας
και το 98% της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας.

Συνεργάστηκαν ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1.700 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ, ΦΟΒΙΑ, ΚΑΚΙΑ, ΜΙΣΟΣ, ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ.

1948-papades-may.jpg

OP
OP
theodo

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
όποιος δεν μπορεί να τοποθετηθεί για το αντικείμενο της συζήτησης, "τοποθετείται" για το υποκείμενο....

και φυσικά η "συζήτηση" γίνεται φαντασιακό ξεκατίνιασμα...

άλλως πως, της πούτσας σας ο χαβάς! :2funny: :2funny: :2funny:

ΛΟΓΟΤΈΧΝΗ ΜΟΥ ΕΣΎ!

Πάλι Έλλη Αλεξίου διάβαζες;

Έλλη Αλεξίου: «Αγαπώ τη ζωή γιατί είμαι στο Kόμμα»...

OP
OP
theodo

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Θέλω να μου πεις, πότε χρησιμοποίησα τέτοια ή ανάλογη έκφραση ως απάντησή μου σε σένα ή σε οποιονδήποτε άλλον στο forum ψευτάκο.
Θα μπεις στον κόπο επιτέλους,να μας δείξεις πως η Ελληνική θρησκεία θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο έξυπνοι;
Άντε ρε μορφωμένε επιστήμονα, πόσες σελίδες θα περιμένουμε;
Βρες κάτι καλύτερο όμως από την αρχική σου παράθεση,γιατί μου θύμισε έκθεση ιδεών μαθητή δημοτικού.
Τουλάχιστον βρες κάτι πιο καλογραμμένο κι έξυπνο να αντιγράψεις.

Θα κάνω το πάν για να σε ....ικανοποιήσω.

Τώρα που πήγες και στο γυμνάσιο.

Ολόκληρη την εβδομάδα με αυτό θα ασχολούμαι.

OP
OP
theodo

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
αυτό θα πει <<εύ>>αγγέλιο!

ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟ$ Ο ΚΥΡΙΟ$ ΗΜΩΝ!

(καλώς ορίσατε εις την μεταφυσικήν του δημίου)

Ας δούμε και πως ερμηνεύεται: «ὅταν πεθάνεις γιά τόν κόσμο καί γιά τά τοῦ κόσμου καί καταφέρεις νά νεκρώσεις τά πάθη σου, πρίν ἀκόμη ἔλθει ἡ ὥρα τοῦ βιολογικοῦ σου θανάτου, δέν θά πεθάνεις ὀντολογικά ὅταν ἔλθει αὐτή ἡ ὥρα, ἀλλά θά ζήσεις αἰώνια· μιά πού ἡ κάθαρση καί ἀπαλλαγή ἀπό τά ψυχοφθόρα πάθη εἶναι βασική προϋπόθεση γιά τή σωτηρία σου».

Σε απλά ελληνικά: Η παρούσα ζωή δεν έχει κανένα νόημα, εφ’ όσον λειτουργείς σαν φυσιολογικός άνθρωπος κι όχι όπως ένας παράφρων ερημίτης. Στην «μέλλουσα» όμως, ως «ζόμπι» πλέον, θα τού δώσουμε να καταλάβει…

Συμπέρασμα: Η χριστιανική βλακεία είναι, όχι απλώς απύθμενη, αλλά και αήττητη. Κι αυτές τις μπούρδες ο κοσμάκης τις αντιμετωπίζει με σεβάσμιο δέος, φανερώνοντας την πνευματική του γύμνια. Τύφλα να έχει κι ο Παΐσιος. Βοήθειά μας…

Διαβάστε περισσότερα:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
αυτος ειναι ο κωλος του δημητρακη 29
και αυτος της θρησκειας ε?

OP
OP
theodo

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
χαζούτσικε, πότε θα μας καλέσεις σε καμιά τελετή με χλαμύδες;
τις κάνετε τις Κυριακές όπως οι χριστιανοί ή όχι;

πες μας για το τελετουργικό της μητρώας θρησκείας.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σήμερα Κυριακή το κόμμα δεν έχει καμμία τελετή;

%CE%93%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%82+2009+(1).jpg

OP
OP
theodo

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
χαζούτσικε μουτζαχεντίν του Δία, θα μας πεις πότε και που μαζεύεστε να ρθω σε καμια τελετή σας ;;;

ή μοναχούλης σου είσαι; δεν υπάρχει άλλος χλαμυδάτος;;;

Εκατομμύρια χλαμυδάτοι:

druids_stonehenge.jpg

117726.jpg

ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

OP
OP
theodo

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16

Πραγματικά φίλοι μου έχετε μεγάλη πλάκα. 

Κάποιοι δηλώνουν πως μόνο ο τίτλος που άνοιξα « Η Ελληνική θρησκεία σε βοηθά να γίνεις πιο έξυπνος» τους γυρίζει τα εσώψυχα.

Παρ’  όλα αυτά είστε μέσα διαρκώς και γράφετε ανοησίες.

Δεν απαντάτε ΠΟΤΕ σε ότι γράφω και άκουσον- άκουσον  με επιπλήττετε διότι ΕΓΩ δεν απαντώ «λέτε»  σε ότι κατεβάσει  η Μαρξιστο- Χριστοβλάβειά σας .   

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ

Εδώ μπήκα για να διασκεδάσω.

Και θα μείνω όσο διασκεδάζω.

Τώρα τελευταία όμως με ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ διότι κανείς σας δεν κατάφερε να διατυπώσει μία σοβαρή ερώτηση.

Μόνον ανοησίες.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Για περισσότερα από 1.700 χρόνια ο χριστιανισμός μας έχει καθήσει στο σβέρκο.

Κατέστρεψε πάνω από 25.000 Ναούς, Βωμούς και Ιερά.
Δολοφόνησε το 75% των ΕΛΛΗΝΩΝ.
Κατέστρεψε τις βιβλιοθήκες μας
και το 98% της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας.

Ποτε ο ελληνικος κοσμος (συν οι διαφορες αποικιες-Σικελια,Μασσαλια,Ποντος κτλ κτλ..) ειχε 25.000 ναους????
Και που το λεει οτι ολους τους κατεστρεψε η νεα (εκεινη την εποχη) Θρησκεια???
Ποιος δολοφονησε το 75% των Ελληνων????Ποιοι οριζονταν ως Ελληνες,τα χρονια που αρχισε να διαδιδεται ο Χριστιανισμος??

Ποιος κατεστρεψε τις βιβλιοθηκες και το 98% της Α.Ε.Γ.??????

Εισαι ντιπ-κατα ντιπ τριμπουζο-μαλακας!!!!!

Σταματα ασχετε να παπαρολογεις!!!!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Πραγματικά φίλοι μου έχετε μεγάλη πλάκα. 

Κάποιοι δηλώνουν πως μόνο ο τίτλος που άνοιξα « Η Ελληνική θρησκεία σε βοηθά να γίνεις πιο έξυπνος» τους γυρίζει τα εσώψυχα.

Παρ’  όλα αυτά είστε μέσα διαρκώς και γράφετε ανοησίες.

Δεν απαντάτε ΠΟΤΕ σε ότι γράφω και άκουσον- άκουσον  με επιπλήττετε διότι ΕΓΩ δεν απαντώ «λέτε»  σε ότι κατεβάσει  η Μαρξιστο- Χριστοβλάβειά σας .   

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ

Εδώ μπήκα για να διασκεδάσω.

Και θα μείνω όσο διασκεδάζω.

Τώρα τελευταία όμως με ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ διότι κανείς σας δεν κατάφερε να διατυπώσει μία σοβαρή ερώτηση.

Μόνον ανοησίες.

Είναι που έχεις θέσει σοβαρό θέμα με σοβαρά επιχειρήματα εξ αρχής, γι' αυτό :jerking:

Η αρχαία ελληνική γλώσσα και η μελέτη της αρχαίας ελληνικής γραμματείας μπορεί να σε κάνει εξυπνότερο και σοφότερο, η αρχαία ελληνική θρησκεία όμως ως θρησκεία δεν μπορεί να σου προσφέρει κάτι παραπάνω από εκείνο που οι περισσότερες θρησκείες σου προσφέρουν (δηλ. κάποιον για να λατρέψεις-υμνήσεις και να επικαλείσαι όποτε έχεις ανάγκη).

Τα δήθεν επιχειρήματα που έχεις θέσει είναι αστεία και έχουν την μορφή αυθαίρετου αξιώματος, κοινώς μπούρδες.

Κατά τα λοιπά εσύ ο ίδιος δεν στηρίζεις το θέμα που άνοιξες, αφού το μόνο που κάνεις είναι να τα χώνεις στον κομμουνισμό και στον χριστιανισμό (άσχετο δηλαδή). Δεν είναι περίεργο όμως, αφού αφ'ενός η εμπάθεια και ο φανατισμός σου σε τυφλώνει ενώ αποδεικνύεται ότι ούτε και συ ο ίδιος είσαι σε θέση να αναλύσεις τις βλακείες που έφερες ως επιχειρήματα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
αυτά είναι τα αγαπημένα μου:

• Οι Έλληνες Θεοί είναι αυτόχθονες και όχι ξένοι. Σε κάνουν υπερήφανο για την φυλή σου, άρα και πιο ευφυή.

• Οι Έλληνες Θεοί δεν επεμβαίνουν με την «αμαρτία» σε χώρους ιδιωτικούς, όπως το τραπέζι σου (νηστεία) και το κρεβάτι σου (προγαμιαίες σχέσεις). Λιγότερες ενοχές σημαίνουν περισσότερη ευφυΐα.

• Οι Έλληνες Θεοί είναι Θεοί επήκοοι. Τους έχεις βοηθούς στις δυσκολίες και στην ευγνωμοσύνη σου. Δεν είσαι άθεος και μόνος, άρα γίνεσαι πιο ευφυής.

• Οι Έλληνες Θεοί είναι Αιώνιοι και Μάκαρες, δηλαδή ευτυχισμένοι, και χαρίζουν ευτυχία και πλούτο σε μας που τους λατρεύουμε. Ο ευτυχισμένος άνθρωπος είναι και πιο ευφυής.

σχολιάστε κάποιος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525

• Οι Έλληνες Θεοί είναι αυτόχθονες και όχι ξένοι. Σε κάνουν υπερήφανο για την φυλή σου, άρα και πιο ευφυή.

• Οι Έλληνες Θεοί δεν επεμβαίνουν με την «αμαρτία» σε χώρους ιδιωτικούς, όπως το τραπέζι σου (νηστεία) και το κρεβάτι σου (προγαμιαίες σχέσεις). Λιγότερες ενοχές σημαίνουν περισσότερη ευφυΐα.

• Οι Έλληνες Θεοί είναι Θεοί επήκοοι. Τους έχεις βοηθούς στις δυσκολίες και στην ευγνωμοσύνη σου. Δεν είσαι άθεος και μόνος, άρα γίνεσαι πιο ευφυής.

• Οι Έλληνες Θεοί είναι Αιώνιοι και Μάκαρες, δηλαδή ευτυχισμένοι, και χαρίζουν ευτυχία και πλούτο σε μας που τους λατρεύουμε. Ο ευτυχισμένος άνθρωπος είναι και πιο ευφυής.

σχολιάστε κάποιος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Με φώναξε κανείς?  :sunglasses:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Ναι αυτοχθονες..τι να σου πω...

Σαν το ιερο της Βενδιδος στον Πειραια και της Ασταρτης...
Αυτοχθονες ελληνες,απο την Θρακη η πρωτη,απο Αιγυπτο η δευτερη...

τελειως ασχετος ο μαλακας,μα τελειως λεμε

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Σιγά να μην σε κάνει και μέλος της Mensa.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Σιγά να μην σε κάνει και μέλος της Mensa.

Πού είσαι εσύ ρε;
Προχθές, που λέγαμε για το "σκάνδαλο του Βατοπεδίου", ψάχναμε για να βρούμε έναν Πασοκτζή της προκοπής και λείπατε όλοι!

Αφού για μια στιγμή υπέθεσα πως, εκτός από τα λεφτά, έχετε πάει και οι ίδιοι στην Ελβετία! :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom