Νέα

Η Ελληνίδα Top Model Λυδία Κυριακού σε σκληρό πορνό!! Στη νέα ταινία της Sirina.

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
λοιπόν... η κυρία είναι (ήταν) στη Μύκονο... Αν δείτε μάλλον ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΣ.... αρχίζει και παίρνει διαφήμιση γιατί το όλο αυτό video είναι καρα-στημένο του κερατά... σαν να κάνει πασαρέλα... Δεν έχει καμία σχέση σαν τα videos των παπαράτσι που τρέχουν να βγάλουν τις διάσημες... Έχει μπει μπροστά ο Sirina και μάλλον ετοιμάζει καινούργια δουλειά... Δεν νομίζω να έχει κόψει τη βίζιτα αλλά πλέον δεν νομίζω ότι είναι προσιτή σε όλους... αυτοί που την εκμεταλλεύονται τώρα έχουν τις άκρες να την πασάρουν σε μεγάλα πορτοφόλια... Δείτε το βίντεο εδώ... 

[youtube=700,500]bTmt2Jbz8Oc[/youtube]
Χειροτερη απτη Τζουλια εχει γινει..

fredm5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2012
Κριτικές
8
Like
361
Πόντοι
286
λοιπόν... η κυρία είναι (ήταν) στη Μύκονο... Αν δείτε μάλλον ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΣ.... αρχίζει και παίρνει διαφήμιση γιατί το όλο αυτό video είναι καρα-στημένο του κερατά... σαν να κάνει πασαρέλα... Δεν έχει καμία σχέση σαν τα videos των παπαράτσι που τρέχουν να βγάλουν τις διάσημες... Έχει μπει μπροστά ο Sirina και μάλλον ετοιμάζει καινούργια δουλειά... Δεν νομίζω να έχει κόψει τη βίζιτα αλλά πλέον δεν νομίζω ότι είναι προσιτή σε όλους... αυτοί που την εκμεταλλεύονται τώρα έχουν τις άκρες να την πασάρουν σε μεγάλα πορτοφόλια... Δείτε το βίντεο εδώ...  

Αυτό το βιντεάκι έχει παίξει σε ακόμα 2 τόπικ από χθες

πολύ διάσημη τελικά αυτή η  Λιαγουροπούλου ή Κυριακού

:2funny: :2funny:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Αυτό το βιντεάκι έχει παίξει σε ακόμα 2 τόπικ από χθες

πολύ διάσημη τελικά αυτή η  Λιαγουροπούλου ή Κυριακού

:2funny: :2funny:

Στην πραγματικότητα θυμάται πως τη λένε ??  :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Γτ το λες αυτό? Επειδή θέλω να "φάω" Βούλα? Εσύ δλδ δε θές :uglystupid:Η Λυδία μετά το πορνό που γύρισε δουλεύει ακόμα σα call girl? Σε τί ποσό την βρίσκουμε :think:

Εξαρταται απο τα κονε που εχεις και το πορτοφολι σου. Εγω παντως θα ηθελα να δω την Λυδια.ντζιαρ με δυο αραπηδες να τον παιρνει ταυτοχρονως.  :grin: :grin:

Τι λες διπλογιωργη??  :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645

Πσσ, το κορίτσι έχει αέρα, όχι αστεία! Και το κοκορέτσι στην πλάτη, τρελή άποψη!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.251
Πόντοι
506
Μην την κρινεις αυστηρα ειναι για καλο σκοπο , η μηπως θελεις να γινει πουτανα ?  :tooth:

nextrisen

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2013
Κριτικές
6
Like
9
Πόντοι
0
που βρισκουμε την ταινια??

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
ριξε μια ματια στο the pirate bay
το εχουν ανεβασει στο pirate bay????
διοτι δεν το εχω βρει καπου ...βαζω σειρηνα και ερασιτεχνικα και δεν το βγαζει εχει μονο τα παλια
για ριξε λιγο φως αν το εχεις δει καπου

snowrider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
546
Πόντοι
281
Ρε παιδιά κανένα σάιτ-λίκνο να δούμε την πρώτη της τσόντα υπάρχει ;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Έχει γυρίσει κι άλλη το παρτσακλό φίλε

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τα άλλα τα γύρισε η Λιαγουροπούλου ρε φίλε,αυτή είναι η Κυριακού.

snowrider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
546
Πόντοι
281
Τελικά λινκ υπάρχει πουθενά;

marioss288

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ελα ρε και εσυ φαγοθυκεσ.απο περιπτερο τοση ωρα τηα την επαιρνεσ.ακομα δεν εχει λινκ.μονο dvd αμα καιγεσε τοσο πολλυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom