Νέα

Η Ελλάδα δεν είναι ικανή και ζητά απο την FRONTEX να της φυλάξει τα σύνορα ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trustworth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
η ελλαδα εχει στρατευμα ικανο να σταματησει τις ορδες των λαθρομεταναστων και να φυλαξει αποτελεσματικα τα συνορα μας. πολιτικη βουληση δεν εχει. η frontex ειναι στρατος κατοχης, το δευτερο βημα για να αναλαβουν οι ευρωπαιοι τη διοικηση τη χωρας. το πρωτο εγινε με την υπογραφη του μνημονιου. δυστηχως κυριοι ειμαστε χωρα που βρισκεται υπο κατοχη. τα χειροτερα ερχονται.

Ο συγχρονος πολεμος εχει ηδη ξεκινησει... συντομα θα δουμε πολλα δυσαρεστα αποτελεσματα....

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Έκκληση βοήθειας απ' τα Πατήσια - Κραυγή αγωνίας από μια κάτοικο της περιοχής

Αγαπητοί συμπολίτες,
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα ιστορικά Πατήσια. Στα Πατήσια που άλλοτε δέσποζαν εξοχικές κατοικίες και τα άφθονα νερά της περιοχής ξεδιψούσαν τα φοινικόδεντρα. Στα Πατήσια που γέννησαν, στέγασαν και φιλοξένησαν μεγάλες προσωπικότητες των χώρων της Πολιτικής, της Τέχνης, των Γραμμάτων.
Ανήκω στα παιδιά εκείνα που έβγαιναν κάθε απόγευμα στο δρόμο και έπαιζαν μπάλα, τα κερνούσε παγωτό ο ψιλικατζής της γωνίας, έμαθαν να χαιρετούν του γείτονές τους (γιατί τους εγνώριζαν όλους με τα ονόματά τους).
Σήμερα ζω και μεγαλώνω τα παιδιά μου σε μια φρίκη. Με τη δική μου παρότρυνση, από σεβασμό στον τόπο που μεγάλωσα και παρά τους ενδοιασμούς του συζύγου μου, επιλέξαμε τελικά να επενδύσουμε αγοράζοντας το σπίτι μας (με δάνειο που θα πληρώνουμε μέχρι να πεθάνουμε) στην ίδια περιοχή (Πλατεία Καραμανλάκη).Η περιοχή μας πρέπει να μετονομαστεί σε ΒΑΒΕΛ ή ΣΟΔΟΜΑ. Εχθές το βράδυ πεταχτήκαμε όλοι στα μπαλκόνια όταν ακούσαμε τις κραυγές πανικού κάποιου αγνώστου. Ο πανικός του ήταν αναγνωρίσιμος όχι όμως και τα λόγια του. Βγήκαν στο δρόμο όλοι: Πακιστανοί, Αφρικάνοι, Ινδοί, Φιλιππινέζοι, Αλβανοί, Γεωργιανοί, Ρουμάνοι, Βούλγαροι, Τσιγγάνοι, Έλληνες … όλοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έλεγε…Πέρασε κανένα δεκάλεπτο για να δούμε έντρομοι ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν μαχαιρωμένος και αιμορραγούσε… ΒΑΒΕΛ. Ποιας εθνικότητος ήταν ουδείς γνωρίζει. Είναι πιθανό να μη γνωρίζει κι εκείνος σε ποια φυλή ανήκει!
Το πρωί πριν φύγω για τη δουλειά μου κοιτάζω από το «ματάκι» της πόρτας να δω μήπως κάποιος (εκ των έσω της πολυκατοικίας) παραφυλάει. Βγαίνω από την πολυκατοικία σφίγγοντας την τσάντα μου στη κοιλιά μου κοιτάζοντας γύρω – γύρω να δω ποιος με ακολουθεί. Τους φοβάμαι όλους, άνδρες, γυναίκες, παιδιά, σκυλιά … Το βράδυ η πόρτα σφαλίζει μετά τις 20:00 μ.μ. Κατ’ οίκον απαγόρευση για όλους. Στις πόρτες κλειδαριές ασφαλείας, σύρτες, συναγερμοί.
Ο περιπτεράς τη Μ. Παρασκευή το βράδυ γρονθοκοπήθηκε από άγνωστο ρουμάνο ψυχασθενή. Η υπάλληλος του Φαρμακείου μεταφέρθηκε με διάσειση στο νοσοκομείο όταν η τσάντα την οποία κρατούσε και θέλησε να παραδώσει στους κλέφτες που την κυνηγούσαν, μπλέχτηκε στο ρολόι χειρός. Οικογενειακή φίλη γειτόνισσας (υπερήλικη) σφάχτηκε από κλέφτες και βρέθηκε μόνο όταν μύρισε το υπό σήψη σώμα της. Τις απογευματινές ώρες περπατάμε με γοργό βήμα πλησίον της πλατείας Αμερικής (… Αφρικής) σκυφτοί από ντροπή για να μην κοιτάξουμε τους ξένους που συνουσιάζονται στα παγκάκια ή ανάμεσα στα δέντρα της πλατείας. Κλείνουμε με τρόπο τα μάτια των παιδιών μας να μη βλέπουν τους ξένους να κατεβάζουν τα παντελόνια τους και να αφοδεύουν στα πεζοδρόμια. Η περιοχή μας, μια ατελείωτη μπυραρία. Παντού ξένοι που κάθονται σε κασόνια, πίνουν μπύρες και μεθάνε, τσακώνονται μεταξύ τους και μαχαιρώνονται. Προχθές το απόγευμα έβγαλα τη δυόμιση ετών κόρη μου βόλτα όταν 3 αφρικανοί γελώντας έτρεξαν να τη σηκώσουν στα χέρια …. Κόντεψα να πάθω συγκοπή. Γέλασαν με τον τρόμο μου. Σε κάθε γωνία κάθε βράδυ 3-4 μαύροι που πωλούν ναρκωτικά ή σώματα γυναικών και μικρών παιδιών «προς πάσα χρήση». Το αυτοδιαχειριζόμενο πάρκο επί της οδού Κύπρου και Πατησίων (έργο του υποψήφιου Δημάρχου Ν. Κακλαμάνη) κέντρο τοξικομανών, διαρρηκτών, βιαστών. Μπαίνουμε στην πολυκατοικία μας και αναρωτιόμαστε πότε θα εκραγούμε διότι εκτός των άλλων η περιοχή μας φιλοξενεί και τις γιάφκες των τρομοκρατών. Ήμουν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης μου όταν σε σημείο συνωστισμού έκοψαν με χαρτοκόπτη το πλαϊνό μέρος της τσάντας μου –που κρατούσα σφιχτά κοντά στην κοιλιά μου- για να με κλέψουν. Μόλις συνειδητοποίησα τι είχε γίνει έκλαιγα από χαρά που δεν χάραξαν την κοιλιά μου. Το καφενεδάκι του Μπαρμπά – Γιώργη έκλεισε και το πήραν Αφρικανοί και το έκαναν πορνείο – μπαρ – τηλεφωνείο. Κινέζοι ανοίγουν μαγαζιά και πωλούν λαθραία. Δεν βγάζω πια τα παιδιά μου βόλτα. Έμποροι σαρκός και οργάνων παραμονεύουν.
Ας μου εξηγήσει κάποιος ζω, ονειρεύομαι; ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ; Η αστυνομία περιφέρεται χωρίς να κάνει ελέγχους, συλλήψεις, απελάσεις. Αναπολώ από τις διηγήσεις του πατέρα μου την Αστυνομία Πόλεων.
Οι ελάχιστοι Πατησιώτες που έχουμε μείνει στην περιοχή (οι περισσότεροι έγιναν αστοί και νοικιάζουν τα μαγαζιά τους για να γίνουν τζαμιά ή τα σπίτια τους σε αλλοδαπούς για να τα κάνουν κοινόβια) συσπειρωνόμαστε γύρω από το παλιό Εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα επιζητώντας το θαύμα. Αυτό το Εκκλησάκι που είναι ο τόπος μαρτυρίου της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας η οποία έδωσε την ζωή της γι’ αυτό τον τόπο δεν τιμάται και δεν προστατεύεται από κανέναν ούτε ως τόπος λατρείας, ούτε ως ιστορικό μνημείο.
Σε καιρούς πολέμου θανατώθηκε η Αγία Φιλοθέη. Έλληνες – προδότες σε καιρούς ειρήνης μας παραδίδουν κάθε μέρα στη φρίκη και το θάνατο.
Δεν επιθυμούμε και δεν προτιθέμεθα να εγκαταλείψουμε την περιοχή μας όπως κάνουν άλλοι. Για να την υπερασπιστούμε χρειαζόμαστε βοήθεια.
Έρχεται χειμώνας. Ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά. Τα παιδιά μας θ’ αρχίσουν να μετακινούνται για τις ελάχιστες διαδρομές. Σπίτι – σχολείο – φροντιστήριο. Όλοι οι παράνομοι μετανάστες θ’ αρχίσουν να κρυώνουν εκτός από το να πεινούν. Ο άνθρωπος για να επιβιώσει γίνεται κτήνος (αρρωσταίνει ψυχικά, κλέβει, σκοτώνει). ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ.
Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ. Ανήκουμε στην Α’ εκλογική περιφέρεια Αθηνών. Δεν είμαστε πολίτες δευτέρας κατηγορίας. Μη μας προδίδετε.

ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;
Ε.Π
ΠΑΤΗΣΙΑ
ειμαι γειτονας της κυριας... 500 μετρα απο την Καραμανλακη που αναφερει μενω....
οταν πηγαινα γυμνασιο, πηγαιναμε στην πλατεια ζευγαρακια κοπανα απο το 47ο που ειναι διπλα... τα βραδια παιζαμε μπαλα και μας εκραζε η μανα μας να μαζευτουμε σπιτι...
μαζευομασταν στα σκαλια στις πολυκατοικιες μετα το σχολειο και αραζαμε για ωρες...
ξυλο παιζαμε μονο για γκομενες και για ομαδες... και σε 10 λεπτα τα βρισκαμε...

και δεν πανε 200 χρονια... 12-13 χρονια πανε...
τωρα περπατας και εισαι ετοιμος για ολα...
λυπαμαι τους φτωχους ανθρωπους και καταλαβαινω οτι θα κανεις οτιδηποτε αν πεινας... αλλα κι εμεις ανθρωποι ειμαστε, φορους πληρωνουμε, περιουσια εχουμε...
παιδια μπορει να μην εχω, αλλα εχω γονεις μεγαλους σε ηλικια που κινδυνευουν... ερχεται σπιτι η κοπελα μου και την παω 20 μετρα μεχρι το αμαξι της γιατι δεν ξερω τι μπορει να συμβει...

ολοι κανουμε πια κουμαντα να φυγουμε απο το κεντρο, προς τα εξω... στεναχωριομαστε γιατι την αγαπαμε τη γειτονια και παντα λεγαμε περηφανα οτι ειμαστε (Κατω)Πατησιώτες...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ειμαι γειτονας της κυριας... 500 μετρα απο την Καραμανλακη που αναφερει μενω....
οταν πηγαινα γυμνασιο, πηγαιναμε στην πλατεια ζευγαρακια κοπανα απο το 47ο που ειναι διπλα... τα βραδια παιζαμε μπαλα και μας εκραζε η μανα μας να μαζευτουμε σπιτι...
μαζευομασταν στα σκαλια στις πολυκατοικιες μετα το σχολειο και αραζαμε για ωρες...
ξυλο παιζαμε μονο για γκομενες και για ομαδες... και σε 10 λεπτα τα βρισκαμε...

και δεν πανε 200 χρονια... 12-13 χρονια πανε...
τωρα περπατας και εισαι ετοιμος για ολα...
λυπαμαι τους φτωχους ανθρωπους και καταλαβαινω οτι θα κανεις οτιδηποτε αν πεινας... αλλα κι εμεις ανθρωποι ειμαστε, φορους πληρωνουμε, περιουσια εχουμε...
παιδια μπορει να μην εχω, αλλα εχω γονεις μεγαλους σε ηλικια που κινδυνευουν... ερχεται σπιτι η κοπελα μου και την παω 20 μετρα μεχρι το αμαξι της γιατι δεν ξερω τι μπορει να συμβει...

ολοι κανουμε πια κουμαντα να φυγουμε απο το κεντρο, προς τα εξω... στεναχωριομαστε γιατι την αγαπαμε τη γειτονια και παντα λεγαμε περηφανα οτι ειμαστε (Κατω)Πατησιώτες...

Ξερεις τι θα ψηφισεις για να γινει η γειτονια σου ελληνικη ξανα!

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Γενικά όποιον δεν τους αρέσει η γνώμη του,εδώ είναι ο Σοφιανός.

Υ.Γ.Ο Παπαγεωργίου ακόμα μέσα είναι(υπογραφή σου);;;

ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΟΜΕΑ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
η εισοδος απο τα νησια εχει περιοριστει παρα πολυ λογω frontex...
το ποταμι στον εβρο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα...κινηση προς τη σωστη κατευθυνση..
για να δουμε..

Ορθόν...
Το καλό με τη φρόντεξ είναι ότι "ευρωποιεί" το πρόβλημα και καταλαβαίνουν και οι άλλοι εταίροι τί θα πει να είσαι σύνορο ευρώπης ασίας και ανθρώπινη χωματερή..
Αν αρχίσουν μάλιστα να δέχονται με ποσόστωση πάκια στο έδαφός τους και να πληρώνουν τα στρατόπεδα υποδοχής, να δεις τί ωραία που θα δίνουν την εντολή στους φροντεξιανούς να αρχίσουν τα καουμποϋλίκια και τις πραγματικές πιέσεις τους τούρκους να ενεργοποιήσουν τα πρωτόκολλα επανεισδοχής.

Daylen

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Η μόνη λύση στην λαθρομετανάστευση είναι να στρατολογήσουμε τους ήδη υπάρχοντες λαθραίους.
Φτιάχνουμε ένα στρατό από αφγανοπακιστανούς των 10000 ατόμων με καλάσνικοφ και μασέτες και φυλάνε τα σύνορα με μισθό 650 ευρώ μεικτά τον μήνα και με εντολή να πυροβολούν ότι κινείται.
Με 6.500.000 τον μήνα + τον εξοπλισμό λύθηκε το πρόβλημα.

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
Η μόνη λύση στην λαθρομετανάστευση είναι να στρατολογήσουμε τους ήδη υπάρχοντες λαθραίους.
Φτιάχνουμε ένα στρατό από αφγανοπακιστανούς των 10000 ατόμων με καλάσνικοφ και μασέτες και φυλάνε τα σύνορα με μισθό 650 ευρώ μεικτά τον μήνα και με εντολή να πυροβολούν ότι κινείται.
Με 6.500.000 τον μήνα + τον εξοπλισμό λύθηκε το πρόβλημα.

χαχα 10000 αφγανοπακιστανοι θα εχουν παρει και την ακροπολη σε 10 λεπτα

OP
OP
T

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Ο Γάλλος υπουργός Μετανάστευσης, Ερίκ Μπεσόν, ανακοίνωσε σήμερα ότι κινητοποιείται το σύνολο της γαλλικής μεθοριακής φρουράς που εντάσσεται στην ευρωπαϊκή υπηρεσία Frontex, απαντώντας στην έκκληση βοήθειας που απηύθηνε η Ελλάδα, για την αντιμετώπιση του ρεύματος λαθρομεταναστών από την Τουρκία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Μετανάστευσης, ο Ερίκ Μπεσόν "αποφάσισε να κινητοποιήσει το σύνολο των μεθοριακών φρουρών που συνιστούν τη συνεισφορά της Γαλλίας στη δύναμη ταχείας επέμβασης" Frontex.
Η Αθήνα ζήτησε επισήμως από την Ευρωπαϊκή Ένωση την ανάπτυξη περιπόλων στα ελληνο-τουρκικά σύνορα για να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.
"Πρόκειται για αίτημα χωρίς προηγούμενο στην ιστορία της ΕΕ, που δικαιολογείται από την καθημερινή άφιξη μέσω του ποταμού Έβρου, 200-300 ξένων υπηκόων.

OP
OP
T

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Διακόσιους συνοριοφύλακες στέλνει η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν τις ελληνικές αρχές προκειμένου... να αντιμετωπιστεί το μεγάλο κύμα της λαθρομετανάστευσης στη χώρα μας από την Τουρκία.
Η υπουργός Εξωτερικών του Βελγίου, Ανεμί Τουρτελμπουμ δήλωσε την Τετάρτη (27/10), πως δεν γνωρίζει αν η Ελλάδα θα χρειαστεί και τους 200 και περιμένει από την Frontex που ετοιμάζει τα επιχειρησιακά σχέδια να τους πει ποιες είναι ακριβώς οι ανάγκες.

Πέντε βέλγοι αστυνομικοί είναι έτοιμοι να αναχωρήσουν" για την επιχείρηση αυτή, διευκρίνισε. "Η Γερμανία προετοιμάζει 25 συνοριοφύλακες, και περιμένουμε την επιβεβαίωση των προσφορών από άλλες χώρες", πρόσθεσε.

Η Γαλλία "έχει αποφάσισε να κινητοποιήσει αμέσως το σύνολο του δυναμικού των συνοριοφυλάκων της οι οποίοι αποτελούν την εθνική συνεισφορά της Γαλλίας προς τις ομάδες ταχείας επέμβασης" της Frontex, ανακοίνωσε από την πλευρά του την Τρίτη ο γάλλος υπουργός Μετανάστευσης, Ερίκ Μπεσόν, χωρίς να προσδιορίσει τον αριθμό τους.

Θα είναι οπλισμένοι, αλλά δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα όπλα τους παρά μόνο σε αυτοάμυνα. θα επιχειρούν υπό την ευθύνη του ελληνικού κράτους και δεν θα μπορούν να δράσουν παρά μόνο με την παρουσία ενός εκπροσώπου των ελληνικών αρχών και θα σέβονται τα διεθνή δικαιώματα των μεταναστών", εξήγησε ο εκπρόσωπος της Σεσίλια Μάλμστρομ, Επιτρόπου αρμόδιας για την ασφάλεια

Να τη χαίρεστε την Εθνική Γιορτη της 28ης Οκτωβρίου αλλά αν η Ελλάδα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μερικες χιλιάδες πεινασμένους αοπλους λαθαίους δεν έχει κανένα μέλλον ως χώρα .... ζητά απο τη Frontex ... να τη προστατεύσει ...

Οι έλληνες του ΟΧΙ δεν υπάρχουν πλεον ... τα παιδιά τους πάσχουν απο πλήρη ανικανότητα ...

φάνηκε αυτό και στην παρέλαση των μαθητων σήμερα ...  πιο ατσούμπαλα και άρυθμα βουτυρόπεδα δεν ειχα δει ποτε ... ένα μάτσο χάλια ...

OP
OP
T

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Διακόσιους συνοριοφύλακες στέλνει η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν τις ελληνικές αρχές προκειμένου... να αντιμετωπιστεί το μεγάλο κύμα της λαθρομετανάστευσης στη χώρα μας από την Τουρκία.
Η υπουργός Εξωτερικών του Βελγίου, Ανεμί Τουρτελμπουμ δήλωσε την Τετάρτη (27/10), πως δεν γνωρίζει αν η Ελλάδα θα χρειαστεί και τους 200 και περιμένει από την Frontex που ετοιμάζει τα επιχειρησιακά σχέδια να τους πει ποιες είναι ακριβώς οι ανάγκες.

Πέντε βέλγοι αστυνομικοί είναι έτοιμοι να αναχωρήσουν" για την επιχείρηση αυτή, διευκρίνισε. "Η Γερμανία προετοιμάζει 25 συνοριοφύλακες, και περιμένουμε την επιβεβαίωση των προσφορών από άλλες χώρες", πρόσθεσε.

Η Γαλλία "έχει αποφάσισε να κινητοποιήσει αμέσως το σύνολο του δυναμικού των συνοριοφυλάκων της οι οποίοι αποτελούν την εθνική συνεισφορά της Γαλλίας προς τις ομάδες ταχείας επέμβασης" της Frontex, ανακοίνωσε από την πλευρά του την Τρίτη ο γάλλος υπουργός Μετανάστευσης, Ερίκ Μπεσόν, χωρίς να προσδιορίσει τον αριθμό τους.

Θα είναι οπλισμένοι, αλλά δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα όπλα τους παρά μόνο σε αυτοάμυνα. θα επιχειρούν υπό την ευθύνη του ελληνικού κράτους και δεν θα μπορούν να δράσουν παρά μόνο με την παρουσία ενός εκπροσώπου των ελληνικών αρχών και θα σέβονται τα διεθνή δικαιώματα των μεταναστών", εξήγησε ο εκπρόσωπος της Σεσίλια Μάλμστρομ, Επιτρόπου αρμόδιας για την ασφάλεια

Να τη χαίρεστε την Εθνική Γιορτη της 28ης Οκτωβρίου αλλά αν η Ελλάδα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μερικες χιλιάδες πεινασμένους αοπλους λαθαίους δεν έχει κανένα μέλλον ως χώρα .... ζητά απο τη Frontex ... να τη προστατεύσει ...

Οι έλληνες του ΟΧΙ δεν υπάρχουν πλεον ... τα παιδιά τους πάσχουν απο πλήρη ανικανότητα ...

φάνηκε αυτό και στην παρέλαση των μαθητων σήμερα ...  πιο ατσούμπαλα και άρυθμα βουτυρόπεδα δεν ειχα δει ποτε ... ένα μάτσο χάλια ...

OP
OP
T

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ο συγχρονος πολεμος εχει ηδη ξεκινησει... συντομα θα δουμε πολλα δυσαρεστα αποτελεσματα....

Ξεκινάει ο αυστηρός έλεγχος στα σύνορα
Την Τρίτη φτάνουν στην Ορεστιάδα τα πρώτα 175 μέλη της Frontex, για την αντιμετώπιση της παράνομης εισόδου μεταναστών από τα χερσαία σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας. Πρόκειται για την Ομάδα Ταχείας Συνοριακής Επέμβασης (RABIT), η τοποθέτηση της οποίας θα ολοκληρωθεί τους επόμενους 2 μήνες. Στα μέλη της Frontex που θα τοποθετηθούν στην ευρύτερη περιοχή της Ορεστιάδας περιλαμβάνονται στελέχη που ειδικεύονται στον εντοπισμό πλαστών εγγράφων, παράνομης εισόδου, ελέγχων σε πρώτο και δεύτερο επίπεδο αλλά και διερμηνείς και ανακριτές. Στην ομάδα θα διατεθούν 15 λεωφορεία, 19 περιπολικά και ένα ελικόπτερο που στέλνονται από τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αυστρία, την Ουγγαρία, τη Σλοβακία και τη Γερμανία.

OP
OP
T

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Madlener Farage για την ΕΕ, την Τουρκία στην ΕΕ, το μεταναστευτικό και...  ...πολλές άλλες αλήθειες που ίσως δεν αντέξετε.....

!

alithias

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ο Ελληνας είναι λαός τελικά Μέγας Χέστης, δυστυχώς δεν υπάρχει σωτηρία... όσο υπάρχουν μαριονέτες-ψυχασθενείς πρωθυπουργοί, άνθρωποι περιορισμένων ικανοτήτων... Υπάρχει ελπίδα και προοπτική για την ελληνική φυλή? μπορεί ακόμη να σωθεί? 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom