Νέα

Η εκκλησία μας/Eκκλησιαστική περιουσία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ούτε το πώς γίνεται η πιστοποίηση πατριωτισμού γνωρίζω και αυτοί που έχουμε τώρα αυτά που κι εσύ λες ισχυρίζονται οπότε ναι θα με χάλαγε

ο αγώνας για την αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες δόθηκε τότε πρωτίστως για εθνικούς λόγους και όχι θρησκευτικούς, εκτός αν θεωρείς ότι το σημιτικό καθεστώς υπήρξε πατριωτικό

όσο για τους τωρινούς πολιτικούς, πότε μιλούν για καταγγελία του μνημονίου, πότε για επαναδιαπραγμάτευση και όταν ανεβαίνουν στην εξουσία κάνουν το πατριωτικό τους καθήκον να υπακούσουν στους ξένους εντολείς, θες αλήθεια να συγκρίνουμε πχ τον πατριωτισμό του χριστόδουλου με του σαμαρά? τα πάντα ζυγίζονται

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
ο αγώνας για την αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες δόθηκε τότε πρωτίστως για εθνικούς λόγους και όχι θρησκευτικούς, εκτός αν θεωρείς ότι το σημιτικό καθεστώς υπήρξε πατριωτικό

όσο για τους τωρινούς πολιτικούς, πότε μιλούν για καταγγελία του μνημονίου, πότε για επαναδιαπραγμάτευση και όταν ανεβαίνουν στην εξουσία κάνουν το πατριωτικό τους καθήκον να υπακούσουν στους ξένους εντολείς, θες αλήθεια να συγκρίνουμε πχ τον πατριωτισμό του χριστόδουλου με του σαμαρά? τα πάντα ζυγίζονται
ζυγίζονται με τον πατριωτισμό του Παπαθεμελή του Καρατζαφέρη και του Άνθιμου...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ζυγίζονται με τον πατριωτισμό του Παπαθεμελή του Καρατζαφέρη και του Άνθιμου...

βεβαίως ζυγίζονται και καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, ας φάμε όλοι μας τώρα μετριοπαθώς το καβλί αφού θα μας χάλαγε εκείνος ο τράος που μίλαγε πολύ για ελλάδα και έθνος και είχαν απήχηση τα λόγια του

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.244
Πόντοι
5.097
βεβαίως ζυγίζονται και καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, ας φάμε όλοι μας τώρα μετριοπαθώς το καβλί αφού θα μας χάλαγε εκείνος ο τράος που μίλαγε πολύ για ελλάδα και έθνος και είχαν απήχηση τα λόγια του
η εκκλησια εχει αλλη σημαντικοτερη εννοια που ποτε δεν θα τη καταλαβετε  :birdman:
ευτυχως η δικη μας εκκλησια των λιγων εργαζεται με την πραγματικη εννοια που δημιουργηθηκε
δλδ των αρχαιων ελληνων  :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
η εκκλησια εχει αλλη σημαντικοτερη εννοια που ποτε δεν θα τη καταλαβετε  :birdman:
ευτυχως η δικη μας εκκλησια των λιγων εργαζεται με την πραγματικη εννοια που δημιουργηθηκε
δλδ των αρχαιων ελληνων  :birdman:

στοά :birdman:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
θρησκεία = η μεγαλύτερη επιχείρηση με πολλά οικονομικά κέρδη , επίσης σημαίνει , το δεξί χέρι του καπιταλισμού , βοηθάει στις κρίσιμες στιγμές απόγνωσης τους ανθρώπους που πιστεύουν και εγκλωβίζει - περιορίζει την ανθρώπινη υπόσταση σε κανόνες και λογικές άνευ ουσίας και σημασίας !!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Επισκέπτης
θρησκεία = η μεγαλύτερη επιχείρηση με πολλά οικονομικά κέρδη , επίσης σημαίνει , το δεξί χέρι του καπιταλισμού , βοηθάει στις κρίσιμες στιγμές απόγνωσης τους ανθρώπους που πιστεύουν και εγκλωβίζει - περιορίζει την ανθρώπινη υπόσταση σε κανόνες και λογικές άνευ ουσίας και σημασίας !!
δλδ καλυτερα κουμουνισμο, και οχι την θρησκεια μας  :think:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
δλδ καλυτερα κουμουνισμο, και οχι την θρησκεια μας  :think:

Oνειρεύομαι έναν κόσμος που δεν θα πιστεύει σε καμία θρησκεία ή αν πιστεύει να πιστεύει όλος ο κόσμος σε ΜΙΑ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ δίχως φανατισμό και ακρότητες , προτιμώ όμως έναν κόσμο απαλλαγμένο από τις Εβραϊκές θρησκείες που δημιουργήθηκαν για το χρήμα και προτιμώ έναν κόσμο που θα διαβάζει και θα κατανοεί , Πλάτωνα , Αριστοτέλη , Σωκράτη κτλ. Ο κομμουνισμός έχει και αυτός τις ατέλειες του, όμως θεωρώ, ότι σε σχέση με τον καπιταλισμό, έχει κάποια υπέρ περισσότερα , σε καμία όμως περίπτωση, δεν είμαι υπέρ, των ολοκληρωτικών καθεστώτων  !!!

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Κομμουνισμός ή καπιταλισμός είναι η θρησκεία ? Αποφασίσατε ?

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Από την στιγμή που ο κομμουνισμός αππορίπτει τις θρησκείες δεν είναι ούτε ο ίδιος θρησκεία . Ο κομμουνισμός είναι σύνολο ιδεών και τίποτα παραπάνω !! Να σας πω και κάτι τελευταίο , εμένα προσωπικά μου την βαράει στα νεύρα όταν βλέπω , αριστερούς , φιλικά προσκείμενους σε ΣΥΡΙΖΑ , ΑΝΤΑΡΣΥΑ κυρίως, που υποστηρίζουν αποκλειστικά και μόνο τα δίκαια των Ισλαμιστών μεταναστών , πως και καλά , μόνο στη θρησκεία του Χριστιανισμού βρίσκουν τα κακώς κείμανα, και στους Ισλαμιστές τίποτα , τέτοια Μουσουλμανολατρεία δεν έχω ξανά δει , τι στο καλό τους γαμάνε Άραβες ολημερίς και οληνυχτίς ;;; Να ξεκαθαρίσω , πως πιστεύω ακράδαντα πως όλες οι θρησκείες έχουν κοινό παρονομαστή και τον εξήγησα παραπανω !!

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Τιποτα απ τα δυο, χριστιανοι ορθοδοξοι ειμαστε και σ' οποιον αρεσουμε  :grin:
Κοίταξε, άλλο πράγμα το τί πολιτικές απόψεις έχεις, άλλο το τί εθνικότητα έχεις και άλλο το τί εσχατολογικές  απόψεις έχεις.
Προσωπικά (δεν θα με αποκαλούσα κομμουνιστή), αλλά πιστεύω ότι η κοινωνία πρέπει να είναι πιο κρατικοκεντρική
Επίσης , πιστεύω ότι υπάρχει κάτι πέρα από δω (ψυχές , Θεός κλπ.), οπότε έχω θρησκεία
Και είμαι έλληνας , αφού αυτή είναι η καταγωγή μου
Έχουμε δημοκρατία, πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε αυτά τα ευαίσθητα θέματα
Τώρα ο σεβασμός στις απόψεις του άλλου προϋποθέτει κουλτούρα, παιδεία κλπ. που για τον τσιφτετέλληνα είναι άγνωστες λέξεις αλλά λέμε τώρα...

Επισκέπτης
Από την στιγμή που ο κομμουνισμός αππορίπτει τις θρησκείες δεν είναι ούτε ο ίδιος θρησκεία . Ο κομμουνισμός είναι σύνολο ιδεών και τίποτα παραπάνω !! Να σας πω και κάτι τελευταίο , εμένα προσωπικά μου την βαράει στα νεύρα όταν βλέπω , αριστερούς , φιλικά προσκείμενους σε ΣΥΡΙΖΑ , ΑΝΤΑΡΣΥΑ κυρίως, που υποστηρίζουν αποκλειστικά και μόνο τα δίκαια των Ισλαμιστών μεταναστών , πως και καλά , μόνο στη θρησκεία του Χριστιανισμού βρίσκουν τα κακώς κείμανα, και στους Ισλαμιστές τίποτα , τέτοια Μουσουλμανολατρεία δεν έχω ξανά δει , τι στο καλό τους γαμάνε Άραβες ολημερίς και οληνυχτίς ;;; Να ξεκαθαρίσω , πως πιστεύω ακράδαντα πως όλες οι θρησκείες έχουν κοινό παρονομαστή και τον εξήγησα παραπανω !!
Μηπως εισαι αναρχικος φιλε  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom