Νέα

Η εκκλησία μας/Eκκλησιαστική περιουσία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ναι εντάξει ένας παπάς που έχει μελετήσει τον λόγο και τη ζωή του Χριστού έχει να πει πολλά πραγματικά καλά πράγματα.......
αλλά από την άλλη αν κάποιος είναι πραγματικά καλός και ισοροπιμένος άνθρωπος δεν χρειάζετε καμία θρησκεία η ιδεολογία η επιβεβαίωση  από άλλον άνθρωπο η κοινωνία εκτός του εαυτού του.

λάθος κατάλαβες, δεν έχει να κάνει με επιβεβαίωση.
έχει να κάνει με διερεύνηση των οριζόντων του πνεύματος μέσω ανταλλαγής απόψεων με κάποιον που έχει ασχοληθεί

Επισκέπτης
Ρε φίλε παπάς είναι τί να κάνουμε δλδ;;Κι επειδή δεν μπορεί να έρθει στο κλαμπ δεν μπορείς να τον δεις κάπου αλλού και άμα σου αρέσουνε τόσο πολύ οι παπάδες γίνε κι εσύ τότε.

συγχύζεσαι και μου τα λες συγχυσμένα
σου είπα τι θέλω
να του βγάλετε τα ράσα και να τον στείλετε στα μπαράκια να μιλήσει με τον κόσμο και τους νέους
φτάνει τόσο ιερό και θεούσες που τους προσκυνάν υποκλινόμενες μέχρι το γόνταο
δε βαρέθηκαν και οι ίδιοι;

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
λάθος κατάλαβες, δεν έχει να κάνει με επιβεβαίωση.
έχει να κάνει με διερεύνηση των οριζόντων του πνεύματος μέσω ανταλλαγής απόψεων με κάποιον που έχει ασχοληθεί

είμαι την γνώμης ότι τέτοιες αναζητήσεις μόνο με τον εαυτό του μπορεί να τις κάνει κάποιος...
ακόμα και εγώ να σου φωνάζω την όποια αλήθεια καθε μέρα δεν έχει κανένα νόημα αν δεν την πάρεις γραμμή μόνος σου.

απλά άντε να πεις ότι αυτός καλά μου τα λεγε....αφού το δεις πρώτα μόνος σου.
τουλάχιστον εγώ έτσι λειτουργώ και πάντα έτσι μου συνέβενε...

Επισκέπτης
είμαι την γνώμης ότι τέτοιες αναζητήσεις μόνο με τον εαυτό του μπορεί να τις κάνει κάποιος...
ακόμα και εγώ να σου φωνάζω την όποια αλήθεια καθε μέρα δεν έχει κανένα νόημα αν δεν την πάρεις γραμμή μόνος σου.

απλά άντε να πεις ότι αυτός καλά μου τα λεγε....αφού το δεις πρώτα μόνος σου.
τουλάχιστον εγώ έτσι λειτουργώ και πάντα έτσι μου συνέβενε...

τύπε νομίζω κάνεις λάθος.
μια διαφορετική άποψη που πείθει, είναι πάντα κάτι που πιάνει τόπο στο ταξίδι της εσωτερικής αναζήτησης

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
τύπε νομίζω κάνεις λάθος.
μια διαφορετική άποψη που πείθει, είναι πάντα κάτι που πιάνει τόπο στο ταξίδι της εσωτερικής αναζήτησης

maybe...
εγώ πάντως η μόνες εσωτερικές αναζητήσεις που κάνω τα τελευταία χρόνια είναι ξανθιές με μεγάλα boobies και να κάνουν απαραίτητα cim και anal!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μου είναι αρκετές για να διατηρούν το πνεύμα μου ήρεμο!!!! :grin:

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
maybe...
εγώ πάντως η μόνες εσωτερικές αναζητήσεις που κάνω τα τελευταία χρόνια είναι ξανθιές με μεγάλα boobies και να κάνουν απαραίτητα cim και anal!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μου είναι αρκετές για να διατηρούν το πνεύμα μου ήρεμο!!!! :grin:
Καλά τα λες.Αλλά άμα ήσουνα άνεργος,άστεγος και χωρίς γκόμενα τότε να δω τί αναζητήσεις θα έκανες και πόσο διαφορετικά θα έβλεπες τη ζωή.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
Καλά τα λες.Αλλά άμα ήσουνα άνεργος,άστεγος και χωρίς γκόμενα τότε να δω τί αναζητήσεις θα έκανες και πόσο διαφορετικά θα έβλεπες τη ζωή.

έλα ρε τύπε από μικρό παιδάκι μόνος μου επιβιώνω με τις ποιο δύσκολες δουλειές που υπάρχουν.... λες να μην ξέρω πως είναι να είσαι άφραγκος και χωρίς γυναίκες ?
απλά εγώ τα τρώω στη μάπα όλα αυτά από τα 14....κάποιοι άλλοι (δεν λέω για σένα) τα μάθανε με την "κρίση".(και χωρίς να έχουν ιδεα οι ποιο πολύ τι εστι σκληρή δουλειά, χαρτογιακάδες, δημοσιοι υπάληλοι και λοιπά)

Επισκέπτης
έλα ρε τύπε από μικρό παιδάκι μόνος μου επιβιώνω με τις ποιο δύσκολες δουλειές που υπάρχουν.... λες να μην ξέρω πως είναι να είσαι άφραγκος και χωρίς γυναίκες ?
απλά εγώ τα τρώω στη μάπα όλα αυτά από τα 14....κάποιοι άλλοι (δεν λέω για σένα) τα μάθανε με την "κρίση".(και χωρίς να έχουν ιδεα οι ποιο πολύ τι εστι σκληρή δουλειά, χαρτογιακάδες, δημοσιοι υπάληλοι και λοιπά)

από που είσαι τύπε;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

Συνημμένα

• nontasdiavolos.jpg
    nontasdiavolos.jpg
    87,2 KB · Εμφανίσεις: 23

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Απο τοτε που γνωρισα και ασπαστηκα τον Νωντισμο εχει αλλαξει η ζωη μου προς το καλυτερο.
Οταν πεθανω θα τα αφησω ολα στον ΝΩΝΤΑ.
μονο ΝΩΝΤΑΣ :rockon: :rockon: :rockon: για να καθαρισει ο τοπος.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom