Νέα

Η εκκλησία μας/Eκκλησιαστική περιουσία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
Την πρώτη μέρα που η ανθρωπότητα θα έρθει σε επαφή με πολιτισμό άλλου πλανήτη, θα καταρεύσουν ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ θρησκείες και οι μαλακίες που χει κατεβάσει ο ανθρώπινος εγκέφαλος εδώ και χιλιάδες χρόνια για να καλουπώσει κάπως τις φιλοσοφικές του αναζητήσεις

χεχε και ποιος λέει ότι υπάρχει άλλος πολιτισμός ?
μην ξεχνάς ότι έννοιες χώρος και χρόνος είναι ακόμα μια ανθρώπινη μαλακία....

μπορεί πχ να είμαστε και ένα άτομο του μορίου στον κόλο ενός τεράστιου (για μας) δεν ξέρω και γω τι...σκύλου!!!! :grin:
why not ?

Επισκέπτης
Αν η εκκλησια δυναμωσει αυτες τις φωνες και στειλει στα τσακιδια υποκειμενα σαν τον αμβροσιο, ισως καταφερει καποια στιγμη να προσεγγισει αυτους που εχει χασει προ πολλου με τις πολιτικες της τοσα χρονια: Tους νεους.

τύπε άμα οι παπάδες δε βγάλουν από πάνω τους αυτά τα μαύρα σάβανα που φοράνε, νέο παιδί δεν πρόκειται να τους πλησιάσει.
Άσε που πιστεύω επίτηδες τα φοράν από τεμπελιά, για να διώχνουν τον κόσμο και να μην τους πρήζει τ αρχίδια με τις φιλοσοφικές ανησυχίες του

Επισκέπτης
Φίλε μη λες μεγάλες κουβέντες,το 'χεις σίγουρο ότι θα έρθουμε σ' επαφή με άλλον πολιτισμό;

κάθε χρόνο που επιβιώνει αυτή η γαμημένη αστεία κοινότητα, αυτός ο θίασος του καραγκιόζη που ονομάζεται ανθρωπότητα, οι πιθανότητες αυξάνονται εκθετικά

Επισκέπτης

Συνημμένα

• Εικονα του 11ου αιωνα.jpg
    Εικονα του 11ου αιωνα.jpg
    99,3 KB · Εμφανίσεις: 22

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
τύπε άμα οι παπάδες δε βγάλουν από πάνω τους αυτά τα μαύρα σάβανα που φοράνε, νέο παιδί δεν πρόκειται να τους πλησιάσει.
Άσε που πιστεύω επίτηδες τα φοράν από τεμπελιά, για να διώχνουν τον κόσμο και να μην τους πρήζει τ αρχίδια με τις φιλοσοφικές ανησυχίες του
Τώρα την είπες την βλακεία.

Επισκέπτης
χεχε και ποιος λέει ότι υπάρχει άλλος πολιτισμός ?
μην ξεχνάς ότι έννοιες χώρος και χρόνος είναι ακόμα μια ανθρώπινη μαλακία....

μπορεί πχ να είμαστε και ένα άτομο του μορίου στον κόλο ενός τεράστιου (για μας) δεν ξέρω και γω τι...σκύλου!!!! :grin:
why not ?

υπάρχουν φίλε, και πολλοί μάλιστα
λες αυτό το υπέροχο δωράκι που λέγεται ζωή, να χαρίστηκε μόνο σ αυτούς τους 6 δις μαλάκες που αναλώνονται στο κυνήγι του χρήματος και σε ότι άλλη μαλακία κατεβάσει η γλάβα τους; λίγο παράδοξο ακούγεται

Επισκέπτης
Τώρα την είπες την βλακεία.

γιατί ρε τύπε;
εγώ θέλω αύριο έναν ιερέα, να πάμε να τον κεράσω έναν καφέ σε καφετέρια, να είναι με τα πολιτικά κια να τον ρωτήσω 5-6 απορίες που έχω για τον παράδεισο, τη Μαγδαληνή κλπ
εγώ έτσι τον θέλω τον παπά μου
υπάρχει κάνας τέτοιος;

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
γιατί ρε τύπε;
εγώ θέλω αύριο έναν ιερέα, να πάμε να τον κεράσω έναν καφέ σε καφετέρια, να είναι με τα πολιτικά κια να τον ρωτήσω 5-6 απορίες που έχω για τον παράδεισο, τη Μαγδαληνή κλπ
υπάρχει κάνας τέτοιος;

και τι έχει να πει ένας παπάς ?
για τους κανόνες της καινής διαθήκης ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

όποιος έχει διαβάσει την καινή διαθήκη θα καταλάβει το γέλιο παραπάνω.......

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
γιατί ρε τύπε;
υπάρχει κάνας τέτοιος;

Γιατί δεν υπάρχουν τέτοιοι;;;;;;;;Δεν έχεις δει ποτέ παπά σε καφετέρια;;Ελληνικό κινηματογράφο έχεις κοιτάξει ποτέ;

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
για τους κανόνες της καινής διαθήκης ?   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φίλε εσύ τί είσαι σιωνιστής που γελάει με την Καινή Διαθήκη;

Επισκέπτης
για τους κανόνες της καινής διαθήκης ?   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μπα μη νομίζεις, έχει πολλούς παπάδες που είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ διαβασμένοι
και η αλήθεια είναι ότι πνίγονται με τα ράσα και με τον τρόπο που τους επιβάλλει η εκκλησία να ζούνε
άτομα που γνωρίζουν πολλή θεολογία σε συνδυασμό με επιστήμη
εχουν πολλά να πούνε αλλά πότε και που;
άμα πας με παπά σε μπαράκι να τον κεράσεις ποτό, θα σας κοιτάν όλοι.
Εγώ άμα οι παπάδες φορούσαν πολιτικά, όλη μέρα με παπάδες θα κυκλοφορούσα
θα πίναμε τα ουίσκια μας, θα κοζάραμε μουνάκια και θα μιλούσαμε για το άπειρο και την προέλευση του σύμπαντος  :grin:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
Φίλε εσύ τί είσαι σιωνιστής που γελάει με την Καινή Διαθήκη;

σιωνιστής ? συχαίνομαι τους εβραίους..... :2funny:  (τους θρησκευόμενους και εθνικόφρονες δλδ)
τίποτα εγώ δεν ασχολούμαι με θρησκείες...
απλά μου αρέσει να διαβάζω βιβλία.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτό το πρόσωπο δεξιά στη photo το βλέπω συνέχεια στο site...   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
είναι ο θεός Νώντας ?
τουλάχιστον να ξέρω ποιον λατρεύω... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

υγ
πάντως κάτι μου θυμίζει..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε το ανθρωπινο προσωπο του δεν εχει σημασια
η αγιοσυνη του ειναι παντοτινη
:priest:

Επισκέπτης
Γιατί δεν υπάρχουν τέτοιοι;;;;;;;;Δεν έχεις δει ποτέ παπά σε καφετέρια;;Ελληνικό κινηματογράφο έχεις κοιτάξει ποτέ;

άμα χρειάχεται να δω ελληνικό κιν/φο για να δω παπά σε καφετέρια, χέστο ρε φίλε...
εγώ τον θέλω στην απέναντι καφετέρια, ΤΩΡΑ, να πίνει να καπνίζει και να χορεύει

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
άμα χρειάχεται να δω ελληνικό κιν/φο για να δω παπά σε καφετέρια, χέστο ρε φίλε...
εγώ τον θέλω στην απέναντι καφετέρια, ΤΩΡΑ, να πίνει να καπνίζει και να χορεύει
Ρε φίλε παπάς είναι τί να κάνουμε δλδ;;Κι επειδή δεν μπορεί να έρθει στο κλαμπ δεν μπορείς να τον δεις κάπου αλλού και άμα σου αρέσουνε τόσο πολύ οι παπάδες γίνε κι εσύ τότε.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
σιωνιστής ? συχαίνομαι τους εβραίους..... :2funny:  (τους θρησκευόμενους και εθνικόφρονες δλδ)
τίποτα εγώ δεν ασχολούμαι με θρησκείες...
απλά μου αρέσει να διαβάζω βιβλία.
Δλδ δεν πιστεύεις πουθενά;

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
μπα μη νομίζεις, έχει πολλούς παπάδες που είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ διαβασμένοι
και η αλήθεια είναι ότι πνίγονται με τα ράσα και με τον τρόπο που τους επιβάλλει η εκκλησία να ζούνε
άτομα που γνωρίζουν πολλή θεολογία σε συνδυασμό με επιστήμη
εχουν πολλά να πούνε αλλά πότε και που;
άμα πας με παπά σε μπαράκι να τον κεράσεις ποτό, θα σας κοιτάν όλοι.
Εγώ άμα οι παπάδες φορούσαν πολιτικά, όλη μέρα με παπάδες θα κυκλοφορούσα
θα πίναμε τα ουίσκια μας, θα κοζάραμε μουνάκια και θα μιλούσαμε για το άπειρο και την προέλευση του σύμπαντος  :grin:

ναι εντάξει ένας παπάς που έχει μελετήσει τον λόγο και τη ζωή του Χριστού έχει να πει πολλά πραγματικά καλά πράγματα.......
αλλά από την άλλη αν κάποιος είναι πραγματικά καλός και ισοροπιμένος άνθρωπος δεν χρειάζετε καμία θρησκεία η ιδεολογία η επιβεβαίωση  από άλλον άνθρωπο η κοινωνία εκτός του εαυτού του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom