Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
τυπε αυτη ειναι μεγαλο νουμερο
κλασσικη βρωμερη ελλεεινιδα που το παιζει οτι τα ξερει ολα και τα εχει κανει ολα
ουστ
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ωραιοοοοος
κλασσικη βρωμερη ελλεεινιδα που το παιζει οτι τα ξερει ολα και τα εχει κανει ολα
ουστ
αυτη ομως την ακουν οι ελλεεινιδες και γινοντε ακομα πιο χειροτερες.
να μην σου πω οτι και τα πουσταρια τις ακουνε αυτες.
σε αυτο δεν εχεις και αδικο. χιλιαδες μαλακες κουβαλουσαν το κλικ και το νιτρο για χρονια παραμασχαλα.το χειροτερο ειναι οτι αρκετοι φλουφληδες ακουγαν τους κωστοπουλους και ετσι διογκοθηκε το προβλημα με τις Ελλεινηδες
τυπε οι βρωμερες ελλεεινιδες με τα πατσοκοιλια και τα ξινισμενα μουτρααυτη ομως την ακουν οι ελλεεινιδες και γινοντε ακομα πιο χειροτερες.
να μην σου πω οτι και τα πουσταρια τις ακουνε αυτες.
τυπε λες να την βλεπουν τα γκραννια μηπως?τυπε οι βρωμερες ελλεεινιδες με τα πατσοκοιλια και τα ξινισμενα μουτρα
δεν περιμενα αυτην την ψωλα για να ακουσουν
βλεπουν το σεξ και η πολη και δεν καταλαβαινουν οτι ειναι ταινια![]()
τυπε τα γκρανια δεν μας πειραζει τι βλεπουντυπε λες να την βλεπουν τα γκραννια μηπως?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ουστ
πορνοεπανασταση τωρα τυπε!πατσαβούρα ελλειινίδα, καλύτερες οι ξένες. Μην δίνεται αξία στις ελλειινίδες τα έχουμε
χιλιοπεί![]()
το χειροτερο ειναι οτι αρκετοι φλουφληδες ακουγαν τους κωστοπουλους και ετσι διογκοθηκε το προβλημα με τις Ελλεινηδες
πορνοεπανασταση τωρα τυπε!
ανταλλαγη γυναικειου πληθυσμου με σλαβικες χωρες![]()
ε ναι, ή έστω να έχουμε ποιοτικές γυναίκες (έστω με πληρωμή). το μεγάλο πρόβλημα
είναι οι ελλειινίδες πάντως (την έχουν δει γκόμενες γιατί κάποιοι-κάποιοι τους έδωσαν αξία με την
ελπίδα να πηδήξουν, παλαιότερα βάζω και τον εαυτό μου μέσα, πλέον τώρα όχι). Α, ακούστε ατάκα για να προσβάλλετε
γρήγορα κάποια. Αν πει, μα μου για έξοδο-ποτό-φαγητό-ξενοδοχείο της λέτε "Σιγά τώρα, τι έγινε. Ένας πάνω ένας κάτω, θα χάσεις τον λογαριασμό?", ή άλλη καλή ατάκα πάλι στο ίδιο σενάριο, "καλά αν δεν θες εσύ, έχεις καμιά φίλη σου να μου προτείνεις?".![]()
Ολοι οσοι ηταν ικανοι να κανουν το οτιδηποτε, μεχρι να κατσουν να φανε και εναν κουβα σκατα για να τους βρει το βραδυ να πηδανε(που στο τελος σπανια το καταφερνανε αλλα τεσπα) ηταν και ειναι οι χειροτεροι των χειροτερων, και φταινε κατα 80% για το χαλι των γυναικων στην Ελλαδα....Στην τελικη πηγαινε σε κανα στουντιο ρε μαλακα η τραβα καμια μαλακια αμα εχεις καψες να ηρεμησεις, μην "γαμας" την πιατσα μονο και μονο για να γαμησεις την φολα των ονειρων σου...
τυπε τετοια επανασταση δεν γνωρισε η χωρα
ε ναι, ή έστω να έχουμε ποιοτικές γυναίκες (έστω με πληρωμή). το μεγάλο πρόβλημα
είναι οι ελλειινίδες πάντως (την έχουν δει γκόμενες γιατί κάποιοι-κάποιοι τους έδωσαν αξία με την
ελπίδα να πηδήξουν, παλαιότερα βάζω και τον εαυτό μου μέσα, πλέον τώρα όχι). Α, ακούστε ατάκα για να προσβάλλετε
γρήγορα κάποια. Αν πει, μα μου για έξοδο-ποτό-φαγητό-ξενοδοχείο της λέτε "Σιγά τώρα, τι έγινε. Ένας πάνω ένας κάτω, θα χάσεις τον λογαριασμό?", ή άλλη καλή ατάκα πάλι στο ίδιο σενάριο, "καλά αν δεν θες εσύ, έχεις καμιά φίλη σου να μου προτείνεις?".![]()
Ε ναι, ακριβώς. Οι ατάκες για να προσβάλλεις γυναίκες-ελλεεινίδες πως σου φάνηκαν? έχω και άλλη μία. Αν είναι καμιά παρτόλα
της πετάς ένα "δεν βαρέθηκες να πας με κωλόγερους και κοιλαράδες??"![]()
Τυπε μου ωραια τα λες με τις ατακες αλλα ειμαστε μειοψηφεια εμεις... :-
Οι μαλακες οι ελληναρες αντρες κατα πλειοψηφεια, αμα εβρεχε με μαγικο τροπο λεφτα απο το κρατος απο Δευτερα παλι τους αγαπουληδες και τους χορηγους θα κανανε για να πηδηξουν κανα υποβρυχιο με γυναικειο φορεμα.... :-
Και γαμώ τις ατάκες φίλε! Άντε με τις πατσαβούρες. Σ'ένα ταξίδι γνώρισα μια μαλάκω που καθόταν δίπλα μου στο αεροπλάνο. Μα- μου- σου του αλλάζουμε κινητά(Προσοχή: Με δικιά της πρωτοβουλία). Ενώ αυτή είχε πεί να βγούμε και αυτή μου έλεγε ακριβώς μέρα. Τη μια είχε πρόβλημα η αδερφή της. Σβήνω το κινητό και την γράφω κανονικά. Ξαναπαίρνει και μου λέει να κανονισουμε. Της δίνω άλλη μια ευκαιρία και μου λέει το απίστευτο οτι την πόναγε το δόντι της.