Νέα

Η Ειρήνη Χειρδάρη άνοιξε σχολή για Ελλεηνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειρήνη Χειρδάρη: Να την εμπιστευόμαστε ή όχι;

• Να την εμπιστευόμαστε. Τα λέει πολύ ωραία

Ψήφοι: 21 5,5%
  • Μακρυά απο τσαρλατάνους που μιλούν για σεξ. Εμπιστεόμαστε μόνο γιατρούς

Ψήφοι: 64 16,8%
  • Δεν θα πρέπει να την αποκλείσουμε. Την εμπιστευόμαστε αφού πρώτα ερευνήσουμε το θέμα

Ψήφοι: 68 17,8%
  • Να πουλήσει θέλει η κοπέλα......

Ψήφοι: 229 59,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    382

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
5
Πόντοι
6
αυτη ομως την ακουν οι ελλεεινιδες και γινοντε ακομα πιο χειροτερες.
να μην σου πω οτι και τα πουσταρια τις ακουνε αυτες.

το χειροτερο ειναι οτι αρκετοι φλουφληδες ακουγαν τους κωστοπουλους και ετσι διογκοθηκε το προβλημα με τις Ελλεινηδες

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
το χειροτερο ειναι οτι αρκετοι φλουφληδες ακουγαν τους κωστοπουλους και ετσι διογκοθηκε το προβλημα με τις Ελλεινηδες
σε αυτο δεν εχεις και αδικο. χιλιαδες μαλακες κουβαλουσαν το κλικ και το νιτρο για χρονια παραμασχαλα.
και τα αποτελεσματα ειναι γνωστα τα βλεπουμε πλεον μπροστα μας.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτη ομως την ακουν οι ελλεεινιδες και γινοντε ακομα πιο χειροτερες.
να μην σου πω οτι και τα πουσταρια τις ακουνε αυτες.
τυπε οι βρωμερες ελλεεινιδες με τα πατσοκοιλια και τα ξινισμενα μουτρα
δεν περιμενα αυτην την ψωλα για να ακουσουν
βλεπουν το σεξ και η πολη και δεν καταλαβαινουν οτι ειναι ταινια :grin:

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
τυπε οι βρωμερες ελλεεινιδες με τα πατσοκοιλια και τα ξινισμενα μουτρα
δεν περιμενα αυτην την ψωλα για να ακουσουν
βλεπουν το σεξ και η πολη και δεν καταλαβαινουν οτι ειναι ταινια :grin:
τυπε λες να την βλεπουν τα γκραννια μηπως? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
πατσαβούρα ελλειινίδα, καλύτερες οι ξένες. Μην δίνεται αξία στις ελλειινίδες τα έχουμε
χιλιοπεί  :jerking:

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
μην κάθεστε και ακούτε την κάθε πατόλα που έφαγε πέντε αρχοντόπουτσους και νομίζει ότι έγινε κάποια...   :pipa3:

Ακολουθήστε το παρακάτω ημερήσιο πρόγραμμα και θα δείτε την σεξουαλική σας υγεία να παίρνει την ανιούσα:    :2funny:

06.00 Χτυπάει ξυπνητήρι
06.15 Πίπα
06.30 Πρωινό ευχάριστο χέσιμο διαβάζοντας τα αθλητικά στην εφημερίδα
07.00 Πρωινό: μπριζόλα με αυγά και καφέ ετοιμασμένα από γυμνή υπηρέτρια
07.30 Άφιξη λιμουζίνας
07.45 Μερικά ποτηράκια ουίσκι στο δρόμο προς το αεροδρόμιο
09.15 Πτήση με ιδιωτικό jet
10.30 Λιμουζίνα με σοφέρ με προορισμό το golf club (πίπα καθοδόν)
11.45 Μεσημεριανό: Fast Food, 3 μπύρες
12.15 Πίπα
12.30 Γκολφ
14.15 Λιμουζίνα πίσω στο αεροδρόμιο (ουίσκι καθοδόν)
14.30 Πτήση προς Monte Karlo
15.30 Απογευματινή εκδρομή για ψάρεμα (οι γυναίκες συνοδοί είναι όλες γυμνές)
17.00 Πτήση για το σπίτι, μασάζ από τις αδερφές Κανονίδου
18.45 Χέσιμο, μπάνιο, ξύρισμα
19.00 Ειδήσεις: η μαριχουάνα και τα σκληρά πορνό νομιμοποιήθηκαν
19.30 Απογευματινό: αστακός για ορεκτικό, Dom Perignon (1953), μεγάλο χυμώδες φιλέτο μπριζόλας ακολουθούμενο από κρέμα παγωτού επάνω στα στήθη της υπηρέτριας
21.00 Κονιάκ Ναπολέων και πούρα Αβάνας μπροστά από τηλεόραση (home-cinema), αθλητικά: Ελλάδα-Γερμανία: 11-0
21.30 Σεξ με 3 γυναίκες
23.00 Μασάζ και μπάνιο σε πισίνα με πρόγραμμα whirlpool, με πίτσα και κρασί
23.30 Πίπα για καληνύχτα
23.45 Μόνος στο κρεβάτι
23.50 Κλανιά 12 δευτερολέπτων η οποία αλλάζει τόνο κάθε 4 δευτερόλεπτα και ειδοποιεί τον σκύλο να βγει.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πατσαβούρα ελλειινίδα, καλύτερες οι ξένες. Μην δίνεται αξία στις ελλειινίδες τα έχουμε
χιλιοπεί  :jerking:
πορνοεπανασταση τωρα τυπε!
ανταλλαγη γυναικειου πληθυσμου με σλαβικες χωρες :rockon:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Σωστος τυπε μου....το λαιφσταιλ και οι μαλακιες τυπου κλικ και κοσμοπολιταν, εβγαλαν στην επιφανεια και διογκωσαν τα πιο αγοραια και ταπεινα ενστικτα ολων....η ζημια ειναι αβεβαιο ποτε θα διορθωθει....κανανε τους ανθρωπους αδηφαγα ζωα και τωρα που θα πεινασουν θα αρχισει να τρωει ο ενας τον αλλον κυριολεκτικα.... :S

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
:pipa1:
πορνοεπανασταση τωρα τυπε!
ανταλλαγη γυναικειου πληθυσμου με σλαβικες χωρες :rockon:

ε ναι, ή έστω να έχουμε ποιοτικές γυναίκες (έστω με πληρωμή). το μεγάλο πρόβλημα
είναι οι ελλειινίδες πάντως (την έχουν δει γκόμενες γιατί κάποιοι-κάποιοι τους έδωσαν αξία με την
ελπίδα να πηδήξουν, παλαιότερα βάζω και τον εαυτό μου μέσα, πλέον τώρα όχι). Α, ακούστε ατάκα για να προσβάλλετε
γρήγορα κάποια. Αν πει, μα μου για έξοδο-ποτό-φαγητό-ξενοδοχείο της λέτε "Σιγά τώρα, τι έγινε. Ένας πάνω ένας κάτω, θα χάσεις τον λογαριασμό?", ή άλλη καλή ατάκα πάλι στο ίδιο σενάριο, "καλά αν δεν θες εσύ, έχεις καμιά φίλη σου να μου προτείνεις?". :idiot:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ε ναι, ή έστω να έχουμε ποιοτικές γυναίκες (έστω με πληρωμή). το μεγάλο πρόβλημα
είναι οι ελλειινίδες πάντως (την έχουν δει γκόμενες γιατί κάποιοι-κάποιοι τους έδωσαν αξία με την
ελπίδα να πηδήξουν
, παλαιότερα βάζω και τον εαυτό μου μέσα, πλέον τώρα όχι). Α, ακούστε ατάκα για να προσβάλλετε
γρήγορα κάποια. Αν πει, μα μου για έξοδο-ποτό-φαγητό-ξενοδοχείο της λέτε "Σιγά τώρα, τι έγινε. Ένας πάνω ένας κάτω, θα χάσεις τον λογαριασμό?", ή άλλη καλή ατάκα πάλι στο ίδιο σενάριο, "καλά αν δεν θες εσύ, έχεις καμιά φίλη σου να μου προτείνεις?". :idiot:

Ολοι οσοι ηταν ικανοι να κανουν το οτιδηποτε, μεχρι να κατσουν να φανε και εναν κουβα σκατα για να τους βρει το βραδυ να πηδανε(που στο τελος σπανια το καταφερνανε αλλα τεσπα) ηταν και ειναι οι χειροτεροι των χειροτερων, και φταινε κατα 80% για το χαλι των γυναικων στην Ελλαδα....Στην τελικη πηγαινε σε κανα στουντιο ρε μαλακα η τραβα καμια μαλακια αμα εχεις καψες να ηρεμησεις, μην "γαμας" την πιατσα μονο και μονο για να γαμησεις την φολα των ονειρων σου...

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Ολοι οσοι ηταν ικανοι να κανουν το οτιδηποτε, μεχρι να κατσουν να φανε και εναν κουβα σκατα για να τους βρει το βραδυ να πηδανε(που στο τελος σπανια το καταφερνανε αλλα τεσπα) ηταν και ειναι οι χειροτεροι των χειροτερων, και φταινε κατα 80% για το χαλι των γυναικων στην Ελλαδα....Στην τελικη πηγαινε σε κανα στουντιο ρε μαλακα η τραβα καμια μαλακια αμα εχεις καψες να ηρεμησεις, μην "γαμας" την πιατσα μονο και μονο για να γαμησεις την φολα των ονειρων σου...

Ε ναι, ακριβώς. Οι ατάκες για να προσβάλλεις γυναίκες-ελλεεινίδες πως σου φάνηκαν? έχω και άλλη μία. Αν είναι καμιά παρτόλα
της πετάς ένα "δεν βαρέθηκες να πας με κωλόγερους και κοιλαράδες??"  :cum:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ελπίδα να πηδήξουν, παλαιότερα βάζω και τον εαυτό μου μέσα, πλέον τώρα όχι). Α, ακούστε ατάκα για να προσβάλλετε
τυπε τετοια επανασταση δεν γνωρισε η χωρα :rockon:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ε ναι, ακριβώς. Οι ατάκες για να προσβάλλεις γυναίκες-ελλεεινίδες πως σου φάνηκαν? έχω και άλλη μία. Αν είναι καμιά παρτόλα
της πετάς ένα "δεν βαρέθηκες να πας με κωλόγερους και κοιλαράδες??"  :cum:

Τυπε μου ωραια τα λες με τις ατακες αλλα ειμαστε μειοψηφεια εμεις... :-
Οι μαλακες οι ελληναρες αντρες κατα πλειοψηφεια, αμα εβρεχε με μαγικο τροπο λεφτα απο το κρατος απο Δευτερα παλι τους αγαπουληδες και τους χορηγους θα κανανε για να πηδηξουν κανα υποβρυχιο με γυναικειο φορεμα.... :-

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε μου ωραια τα λες με τις ατακες αλλα ειμαστε μειοψηφεια εμεις... :-
Οι μαλακες οι ελληναρες αντρες κατα πλειοψηφεια, αμα εβρεχε με μαγικο τροπο λεφτα απο το κρατος απο Δευτερα παλι τους αγαπουληδες και τους χορηγους θα κανανε για να πηδηξουν κανα υποβρυχιο με γυναικειο φορεμα.... :-
:thumbsup:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.966
Πόντοι
6.030
Και γαμώ τις ατάκες φίλε! Άντε με τις πατσαβούρες. Σ'ένα ταξίδι γνώρισα μια μαλάκω που καθόταν δίπλα μου στο αεροπλάνο. Μα- μου- σου του αλλάζουμε κινητά(Προσοχή: Με δικιά της πρωτοβουλία).  Ενώ αυτή είχε πεί να βγούμε και αυτή μου έλεγε ακριβώς μέρα. Τη μια είχε πρόβλημα η αδερφή της. Σβήνω το κινητό και την γράφω κανονικά. Ξαναπαίρνει και μου λέει να κανονισουμε. Της δίνω άλλη μια ευκαιρία και μου λέει το απίστευτο οτι την πόναγε το δόντι της. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εντάξει έσβησα το κινητό της δεν την ξανά-πήρα και ούτε και αυτή εμένα. Δεν είναι βλήμα όμως??????Και μιλάμε για μέτρια γκόμενα. Εγώ σκεφτόμουν να της τον ρίξω και να την ξαποστείλω. Που θέλω να το φτάσω όμως; Ότι ακόμα και αυτό το μπάζο με αυτήν την συμπεριφορά νομίζει ότι πήρε αξία. Γι' αυτό ο συναγωνιστής έχει δίκιο. Τέτοιες ατάκες επι τόπου θέλουν.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Και μην ξεχνιομαστε τυποι....Σε δυο μερες ειναι η γιορτη των ηλιθιων ("douchebag day" οπως την λενε στο χωριο μου :sunglasses:) οποτε οι απανταχου αγαπουληδες και καληνυχτακηδες θα ξυλωθουν παλι.... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom