Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
ακομα ασχολειστε ρε?
Εχει πλακα το ολο θεμα τυπε...
ακομα ασχολειστε ρε?
δεν περιμενα να ειχε και κατι αλλο ενδιαφερον περα απο τη πλακα.Εχει πλακα το ολο θεμα τυπε...![]()
Η αρθρογραφια της ειναι σαν να απευθυνεται σε πανεμορφους πανεξυπνους και επιτυχημενους "ανοιχτομυαλους" multi-culti γιαπηδες...Με την διαφορα οτι τετοιοι ανθρωποι δεν καθονται ουτε να ασχοληθουν με την (κατα τα αλλα αξιαγαμητη ξεκωλοπατομουνα) Χειρδαρη και οποιαδηποτε/οποιονδηποτε αναλογου στυλ, ουτε να διαβασουν αυτα που γραφει...Οποτε αυτοι που μενουν ειναι οσοι "θα ηθελαν να ειναι ετσι" που παρακολουθουν με θρησκευτικη ευλαβεια τις θεωρειες του καθενος νεοφωτιστου μπουρδολογου...
![]()
![]()
![]()
δεν περιμενα να ειχε και κατι αλλο ενδιαφερον περα απο τη πλακα.
πλακα για αυτα που λεει και περασμα κανα χερι στην ιδια![]()
Πιθανότατα να έχεις δίκιο, αλλά προσωπικά δεν την ήξερα καν την κυρία πριν δω το 1ο βίντεο![]()
. Συνεπώς δεν έχω διαβάσει αυτά που γράφει. Αλλά ρε μάγκες και το πολύ ψάξιμο στις σχέσεις του στυλ "τι θέλει να πει ο ο ποιητής" εκφραζόμενο με βιβλία κλπ, μια
και μισή είναι...
Όντως είναι καλό κομμάτι, ΠΡΟΣΤΥΧΟΟΟΟΟΟ![]()
Μαλακια και μιση σιγουρα αλλα τα διαφορα του στυλ "τι πρεπει να κανεις για να...(προσθεσε οτι θες εσυ εδω)" ειναι και μια απο τις πιο καλοστημενες και κερδοφορες βιομηχανιες στον κοσμο...
Κοντοχωριανή μου από την Βόρεια Κέρκυρα.
Κουβαλά και κάμποση βουρλυσία![]()
![]()
αλλά πρέπει να κάνει καλές πίττες γιατί ανοίγει πολύ λεπτό φύλλο
Λες να το έχει ανάγει σε επιστήμη και αυτό τύπε? Λες να εκδόσει και τέτοιο βιβλίο?![]()
Λες να το έχει ανάγει σε επιστήμη και αυτό τύπε? Λες να εκδόσει και τέτοιο βιβλίο?![]()
![]()
![]()
![]()
.....εδω συνοδεια με τον "γαμαω και δερνω" σφιχτη Κωστα Σομμερ...
καηηηηήλα τρελή λεμε:S
Εννοεις εγω που το ποσταρα,η Χειρδαρη η ο Φουσκοσομμερ?![]()
Όχι η Χειρδάρη είναι καλό μουνάκι καλά έκανες κ την πόσταρες , μην μιλάει μόνο γιατί 9/10 είναι παπαριές![]()
Όχι η Χειρδάρη είναι καλό μουνάκι καλά έκανες κ την πόσταρες , μην μιλάει μόνο γιατί 9/10 είναι παπαριές![]()
το θεμα δεν ειναι τι λεει αλλα ο τροπος που το λεει...ο τροπος που μιλαει ειναι για ραντισμα...![]()
το θεμα δεν ειναι τι λεει αλλα ο τροπος που το λεει...ο τροπος που μιλαει ειναι για ραντισμα...![]()
Βιλμα εισαι ανδρας παραδεξου το![]()
Δε μου φαίνεται ιδιαίτερα έξυπνος άνθρωπος, οπότε...