Νέα

Η Εφορία θα μπαίνει σε σπίτια και θα κάνει κατασχέσεις...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα homan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 543
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τραμυ που ειναι ο Λάκης  να σου πεταξει ατάκα του στυλ που να το χωρεσεις το πτυχίο στην γκαρσονιέρα των 17 τετραγωνικών στο Παγκράτι ?κι οτι θα ξεβαφανε τα γράμματα απο το κλανηδι  :2funny:
αληθεια θα ητανε τυπε  ;) ο στραπονιαρης εχει πιστεψει τοσο πολυ πως μπορεις να εισαι οποιος θες μεσω της διαδικτυακης ανωνυμιας που κοντευει να μας πει πως παιζει ταβλι με τον σορρος και τον μπαφετ οταν εχει κενα στο επενδυτικο του προγραμμα  ή στο σχεδιασμο πατενταρισμενων προ εικοσαετιας τεχνολογικων καινοτομιων :jerking: :jerking: πριν βεβαια που τον ξεβρακωσα για μια ακομη φορα που εβαλε πλαστα πτυχια με κρυμμενες τις ημερομηνιες και τα ονοματα για να μη φανει πως ειναι απο φιαφορετικα ατομα την ιδια χρονικη στιγμη πραγμα αδυνατο δλδ να παρεις ταυτοχρονα δυο πτυχια, καταπιε τα φλοκια και εξαφανιστηκε το λαμογιο  :jerking: :jerking:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
χθες ελεγε πως θελει να φορολογησει και το μεγαλο κεφαλαιο  :jerking: :jerking: :jerking:
Είναι τόσο φανατισμένος που καταντάει κουραστικό .Του φωνάζουν όλοι γύρω του να ξυπνήσει και αυτός εκεί ,τον χαβά του.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Είναι τόσο φανατισμένος που καταντάει κουραστικό .Του φωνάζουν όλοι γύρω του να ξυπνήσει και αυτός εκεί ,τον χαβά του.
Εγω είμαι ο πιο μετριοπαθης από ολους και κάθε μερα αντιμετωπίζω έναν εσμο φανατικών και λαϊκιστων.
Να κρινεις σωστα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Η "ξυπνια" Αλιντισσα βεβαια, στηριζει...Καμμενο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.149
Πόντοι
25.467
Εγω είμαι ο πιο μετριοπαθης από ολους και κάθε μερα αντιμετωπίζω έναν εσμο φανατικών και λαϊκιστων.
Να κρινεις σωστα.

μπουαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Μπα σε καλό σας βραδιατικα...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.149
Πόντοι
25.467

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.854
Πόντοι
2.606
Να κρινεις σωστα.
μια αλιντισσα δεν πρεπει μονο να γαμιεται  σωστά  πρεπει να κρίνει και σωστά  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και κυνηγούς θα στηρίξω αλλά όχι αυτό το σάπιο πουλημένο κάθαρμα που κατέστρεψε την ΝΔ
Γαμω ολους τους κυνηγους και χορευω και κατουρω στους ταφους τους,που θα τους στηριξεις κιολας μαρη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom